infa.lt

„The Guardian“: Putinas vis labiau artėja prie to, kad jį pašalins FSB

24 kovo
12:13 2022

Dėl agresyvios Vladimiro Putino politikos Ukrainos atžvilgiu, Rusijos specialiosios tarnybos gali ruošti dirvą perversmui šalyje. Tačiau FSB agentai nerimauja ne dėl žuvusių ukrainiečių ar sugriautų miestų, o dėl savo pačių gerovės. Taip rašo britų leidinys „The Guardian“, remdamasis asmeniniais informatoriais Rusijos žvalgyboje.

Pasak leidinio turimos informacijos, šiuo metu už šalies saugumą atsakingose ​​Rusijos tarnybose vyrauja nepasitenkinimas ir panika. Labiausiai – tarp aukšto rango pareigūnų, kurie įpratę ilsėtis užsienyje ir mėgautis visais Vakarų civilizacijos privalumais, o dabar dėl paskelbtų griežtų sankcijų iš jų tai atimta.

Publikacijoje taip pat minimas Rusijos žmogaus teisių aktyvisto Vladimiro Osečkino laiškas, kurį paskelbė „The Times“. Žmogaus teisių aktyvistas, priverstas išvykti iš Rusijos už tai, kad gynė patiriančių prievartą ir smurtą rusų kalinių teises, mano, kad dabar teisėsaugos pareigūnai Rusijoje nebegalės gyventi taip pat patogiai kaip anksčiau.

„Jie pripažįsta, kad šis karas yra katastrofa ekonomikai, žmonijai. Jie nenori grįžti į Sovietų Sąjungą. Su kiekviena savaite ir mėnesiu, kol tęsiasi šis karas, didėja slaptųjų tarnybų maišto tikimybė. “, – sakė Osečkinas.

Vakar tapo žinoma, kad garsus Rusijos politikas Anatolijus Čiubaisas atsistatydino iš specialiojo Rusijos prezidento atstovo tvaraus vystymosi klausimais pareigų ir paliko šalį.

Rusijos žurnalistai taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad gynybos ministras Sergejus Šoigu pastarąsias dvi savaites nebesirodo viešojoje erdvėje. Be jo, iš žiniasklaidos erdvės „dingo“ Rusijos generalinio štabo viršininkas Valerijus Gerasimovas.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 292

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Taip    -  2022-03-24, 15:21

    Kokiems kvailiams skirta šitą informaciją? Putinas ir yra slaptųjų tarnybų projektas. Ir dabar vyksta operacija, kurį buvo ruošiama mažiausiai 8 metus.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

prabuskite ir eikite tinkamai balsuoti, tada nereikės kariauti......

Kodėl politikai vagia vis daugiau ?...

Deja tikrai ne, kariauti gali tiktai vyrai, o ne bestuburiai. Kai vyrai supras, kad juos...

Pliurpi nesąmones - tikriausiai dėl to kaltas Putinas....

Užsienio agentai remia protestuotojus prieš užsienio agentus viešinantį įstatymą. Logiška....

Puikūs klausymai!...

Jeigu tie "karingi" būtų vyrai - važiuotų į Ukrainą ir ten įrodinėtų savo tiesas. Bet...