infa.lt

Patriotai parodė, kad priešinsis Lietuvoje įsigalinčiam genderizmui – perdažė požeminę perėją Tautinės vėliavos spalvomis

20 kovo
09:00 2021
Perėja prie ir po pasikeitimų

Požeminė perėja pasipuošė Tautinėmis spalvomis | Šaltinis Telegram

Visuomenės telkimasis prieš valdžios palaikomą ir vykdomą genderizmo ir globalaus „stambulizmo” politiką  perėjo į atvirą formą.

Tai gerai parodo vasario 16-osios, Kovo 11-osios visuomenininkų surengti renginiai, rengiamas „Didysis Šeimos gynimo maršas 2021″, o vakar tiesioginis grupės patriotų išreikšta veiksmu pozicija, kurios prasmės gali nesuprasti tik visiškas (…).

Vakar grupė Lietuvos piliečių pasitarė, nusipirko dažų ir Tautinės vėliavos spalvomis išdažė didžiausią požeminę Vilniaus perėją įrengtą po T.Narbuto ir Saltoniškių gatvėmis,

Reikėtų paminėti, jog prieš tai ši perėja Karolinos Rimkutės iniciatyva buvo išdažyta LGBT vėliavos spalvomis, ką LRT pavadino menu, o štai patriotų išdažytą Trispalvės spalvomis sieną pavadino „homofobų iniciatyva”. Tiesa, peradresavo tą uždarytos LGBT vėliavo sautorei. Nacionaliniu savo vadinančio TV transliuotojo pozicija šiuo atveju visiškai akivaizdi. Kas iš LGBT pusės – tai menas, kas iš Tautos – tas homofobija.

Atkreiptinas dėmesys ir į dar vieną dalyką, – vyrams dažant sieną absoliuti dauguma praeivių išreiškė palaikymą tam, ką jie daro, kas aiškiai parodo nuotaikas, verdančias po atrodytu ramiu, visuomenės gyvenimo paviršiumi. Tai tyla prieš audrą.

Penktadienio rytą ŽTK pirmininkas Tomas Vytautas Raskevičius savo Facebook kreipimesi pasidžiaugė, jog va, buvo ryte toje perėjoje ir jam taip pasidarė gera. Savo monologą reziumavo ištaręs, jog „viskas bus gerai”. Tai buvo ryte.

O jau po pietų patriotai šį Žmogaus teisių komiteto pirmininko „gerai” pavertė liūdesiu, kurio T.V.Raskevičius nė nebandė slėpti, išreiškęs anglų kalba mintį „Jie bandė mus užkasti, bet jie nežinojo, kad mes sėklos”. Tačiau vėliau jis vėl nudžiugo, sužinojęs ir tuo pasidalinęs, jog dar vėliau LGBT aktyvistai ant Lietuvos tautinės vėliavos spalvomis išpieštos sienos užrašė savo reikalavimą „Neužspalvinkite mūsų – Mes irgi Lietuvos vaikai”.

Visa tai niekaip neįsikomponuoja į tai, ką mes vadiname valstybine pozicija – T.V.Raskevičius yra Lietuvos valstybės valdininkas, tačiau liūdi, kai eksponuojama Lietuvos valstybės vėliava. Kas čia negerai?

Šiuo metu socialiniuose tinkluose, ypač laisvame Telegram vyksta diskusijos ir siūloma vėliavą vėl nudažyti švariai ir budėti prie jos, kaip prie Lietuvos simbolio kiaurą parą, filmuojant bet kokius bandymus jai pakenkti.

PAREMKITE - infa.lt išsilaiko tik iš jūsų paramos, kurios nėra daug. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 545

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Rasa    -  2021-03-20, 14:33

    Stambulas atsisako Stambulo konvencijos 😊 praneša Respublika

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

asilo ,asiliskas komentaras APIE PASAULIO DIDVIRI ZELENSKI ,VISUOTINAI PRIPAZINTA ......

jai vyrų ieškoti nereikia. pamotų pirštu-prisistatytų eilė iki Vilniaus. tik klausimas,ar visi tiktų?...

...konservata pasmirdo, iškart galima atskirt sugedusius koncervus, kai imama loti prieš autorę, o nekalbama apie...

Protinga moteris...

Tai kaip ir skaitai...

Kažkas kažką parašė. Patinka, nepatinka - tavo reikalas, gali ginčytis, argumentus patekti. Bet ne -...