infa.lt

„Dar viena nepatogi tiesa”: Šiaurės pusrutulio sniego danga artėja prie 57 metų maksimumo

10 lapkričio
12:36 2023

Sėdintis besmegenis

Rutgerso universiteto Pasaulinės sniego laboratorijos nauja savaitinė ataskaita rodo, kad sniego danga visame Šiaurės pusrutulyje pasiekė 57 metų maksimumo ribą, rašo „ZeroHedge” leidinys.

„Dar viena nepatogi tiesa. Kai šyla, iškrenta daugiau sninga, todėl prasideda atšalimo procesas. Tai jau 60 metų yra sena klimato ciklo teorija,  – ji buvo knygoje, kurią man padovanojo tėtis, kai man buvo 8 metai”, – rašė meteorologas Džo Bastardis (Joe Bastardi) svetainėje „X”.

Bastardi citavo kito „X” naudotojo įrašą: „Naujausias Rutgerso sniego laboratorijos NH sniego dangos plotas dabar yra arti 57 metų maksimumo. Nuostabu pasaulyje, kuris „dega”.”

Prisiminkite vasarą. Korporacinė žiniasklaida paleido klimato pražūties antraščių virtinę: „Atėjo visuotinio virimo era”, „Karščiausias mėnuo civilizacijos istorijoje” ir „Karščiausia kada nors užfiksuota diena”.

„CBS News” rašė: „Žemė išgyvena trečią karščiausią dieną iš eilės, nors ji neoficiali: „Žiauriai karšta”. Labai svarbu pažymėti, kad CBS apsidraudė žodžiu „neoficialus”, o tai reiškia, kad duomenys niekada nebuvo patikrinti.

Tai paskatino „Nacionalinę vandenynų ir atmosferos administraciją” suabejoti korporacinės žiniasklaidos stumiama klimato matematika:

„Nors NOAA negali patvirtinti Meino universiteto analizės metodikos ar išvadų, mes pripažįstame, kad dėl klimato kaitos išgyvename šiltąjį laikotarpį.”

Sniego dangos storis

Pasaulyje, kuris, kaip manoma, verda dėl karvių išmatų ir varomų iškastiniu kuru automobilių, vienintelis dalykas, kurio neturėtų būti, – didėjanti sniego danga.

Tik palaukite, kol korporacinė žiniasklaida pacituos kokį nors nežinomą analitinį centrą su neaiškiomis klimato matematikos žiniomis, kuris stumia naratyvą, kad „didėjanti sniego danga yra klimato kaitos priežastis”.

Nenorime to sakyti korporacinei žiniasklaidai, bet klimatas nuolat kinta jau milijardus metų.

Anot klimato kovotojos Gretos, dabar visi turėtume būti mirę.

Greta Tjumberg pasisakymas

Vedantieji klimato mokslininkai teigia, kad”visa žmonija žus, jei per penkerius metus mes neatsisakysime iškastinio kuro”.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 307

Žymos:

Atsiliepimų 4

  1. Patriotas    -  2023-11-10, 13:35

    Šizofrenikai pedosadistai ir globalistai Illiuminati masonų idiotai turi kišenėje 90prc visų pasaulio žiniasklaidos priemonių ir jie nesustos plovę smegenis. Išmeskit televiziją (tell lie vision) į šiukšlyną ir viskas bus baigta. Žmonės dabar yra žinios – klausykit tikrų ekspertų o ne pseudomokslininkų kaip dudas ir pasaulis išbris iš beprotybės. Klimato kaita visuomet buvo ir bus cikliška. O co2 yra gyvybės garantas žemėje. Kovoti reikia su tais pedosadistais psichopatais tiesiog nebesiklausant jų idiotizmo.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. VŽA    -  2023-11-10, 18:26

    Globalinis atšilimas…

    Atsakyti į šį komentarą
  3. akivaizdu    -  2023-11-10, 19:24

    Dar vienas melas….

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
Bet

Mūsų sprendėjai labai panašūs į debilus…...

Ačiū už jūsų blaivų požiūrį į Igną Vėgėlę.:)...

susidomėjimas nulinei tiesai......

Jei gerai suprantu, tai už GPS Rusija nėra atsakinga, kiekžinau, tai JAV žaisliukas. Taigi GPS...

Būtent taip, todėl aš tartis neskubėčiau, nes šiandiena šiukšlė, rytoj gali būti pati brangiausia preke...

Ed

Tarp kito galėtų tartis su...Rusija, tai vienintelė šalis, kuri sukūrė technologijas ir panaudotą branduolinį kurą...

mes

gyvename suklastotame, užvaldytame propagandos pasaulyje... tiesa yra tai suprasti... tik tikros žinios veda į tiesą......