infa.lt

Kaip jonažolių aliejus prisideda prie grožio puoselėjimo?

22 rugsėjo
11:15 2023

Reklama

Mūsų gamtos gėrybės ir neišpasakyti jų sveikatingumo ištekliai glūdi net pačiose paprasčiausiose žolelėse, tokiose kaip – jonažolės. Jonažolės naudojamos arbatų gamyboje, vaistų ir netgi aliejaus. Šis natūralus aliejaus išgaunamas iš jonažolių sėklų ir jau daug metų naudojamas, kaip viena iš grožio priemonių, na o jei apie šį aliejų nieko negirdėjote, tai daugiau informacijos galite pasiskaityti internetinėje svetainėje.

Jonažolės iš kitų sveikatingumo žolelių išsiskiria savo gerosiomis savybėmis, tokiomis kaip linolo rūgštis, oleino rūgštis, vitaminai: E, C ir net fitosteroliai. Šie visi mineralai ir vitaminai, bei antiodiksantai pasižymi pačiomis naudingiausiomis savybėmis, tiek mūsų odai, veidui, bei plaukams, bei žinoma, net nagams ir aplink juos esančiomis jautrioms odelėms.

Jonažolė – tarsi vaistažolių karalienė, turi labai daug gerųjų savybių, kurios mums padeda išspręsti įvairias su oda, plaukais, bei nagais susijusiomis problemomis.

Na, o pagrindinės jonažolių aliejaus gerosios savybės mūsų grožiui yra šios:

  • Jonažolių aliejus yra puikus drėkiklis. Jis gali suminkštinti ir sudrėkinti mūsų odą, bei padėti sumažinti sausumą, pleiskanojimą ar net odos sudirgimą.
  • Jonažolių aliejus naudojamas plaukams padeda sustiprinti plaukus ir jų šaknis, sumažina plaukų slinkimą ir suteikia jiems daugiau pastebimo blizgesio ir žvilgesio.
  • Na, o naudojant jonažolių aliejų nagams gali padėti išlaikyti stiprius ir sveikus nagus, taip pat sumažinti nagų lūžinėjimus. Bei suminkština jautrias odeles esančias aplink nagus, taip leidžia joms visada atrodyti sveikai ir gražiai, bei žinoma neišsausėti.

Ir pabaigai, būtina paminėti, kad jonažolių aliejus yra vertingas natūralus kosmetikos ingredientas, kuris gali būti naudojamas ne tik grožio, bet ir sveikatos tikslais. Šis vaistinis augalas atrastas jau mūsų tėvų ir senelių laikais, ir pastebėtos jo gerosios vaistinės savybės, kurios padeda ne tik pasveikti, tačiau ir pagrąžinti mūsų odą, nagus, bei žinoma plaukus.

Pastoviai ir tinkamai naudojant, jonažolių aliejų galima prisidėti prie jūsų grožio ir sveikatos puoselėjimo, bei žinoma pagerinti jūsų savijautą natūraliais preparatais, kurie kartą juos panaudojus gali tapti pastovūs Jūsų grožio puoselėtojai ir sergėtojai.

 

 

 

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 48

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Delfi melagienų skyrelis - tai įžūlių melagių ir aferistų būrelis. Kažkada delfis melavo, kad vakcinos...

prabuskite ir eikite tinkamai balsuoti, tada nereikės kariauti......

Kodėl politikai vagia vis daugiau ?...

Deja tikrai ne, kariauti gali tiktai vyrai, o ne bestuburiai. Kai vyrai supras, kad juos...

Pliurpi nesąmones - tikriausiai dėl to kaltas Putinas....

Užsienio agentai remia protestuotojus prieš užsienio agentus viešinantį įstatymą. Logiška....

Puikūs klausymai!...