infa.lt

Kaip FTB padėjo Bidenui laimėti 2020 m. rinkimus

19 liepos
06:20 2023
Josephas Bidenas

youtube kadras

Kuo daugiau sužinome apie 2020 m. rinkimus, tuo labiau tampa neginčijama tai, kad Joe Bidenas už savo „pergalę” skolingas akivaizdžiai politinei korupcijai, rašo Tom Elliot  „Israpundit” portale.  Štai paprasti faktai skelbia autorius:

1) IRS tyrimas dėl Bideno pinigų plovimo iš priešiškų valstybių, kurio įprastas rezultatas būtų nutraukęs jo kandidatūrą, buvo nutrauktas. (ISR – Internal Revenue Service – JAV mokesčių tarnyba)

2) FTB ir IRS norėjo 2020 m. rugsėjį atlikti kratą J. Bideno namuose, tačiau jiems buvo duotas įsakymas sustabdyti veiksmus.

3) FTB patvirtino Hunterio Bideno nešiojamojo kompiuterio autentiškumą metais anksčiau, nei „NYPost” pirmą kartą pranešė apie jo turinį

4) Užuot pasinaudojęs nešiojamojo kompiuterio didelės apimties dokumentais apie daugybę nusikalstamų veikų ir pradėjęs baudžiamąjį tyrimą, FTB parengė sąmokslą, kad įspėtų socialinės žiniasklaidos bendroves apie artėjančią „įsilaužimo ir nutekinimo” operaciją, kuri, kaip jie tvirtai įtarė, buvo Rusijos dezinformacija

5) FTB pasinaudojo 2016 m. Rusijos sąmokslo tyrimu – kuris, kaip vėliau įrodė prokuroro Durhamo tyrimas, iš esmės buvo H. Clinton kampanijos tęsinys – siekdamas racionalizuoti savo kišimąsi į 2020 m. rinkimus.

6) FTB taip pat vykdė poveikio operaciją įvairiems pagrindinių laikraščių žurnalistams, siekdamas juos įtikinti, kad būsimi žalingi reportažai apie J. Bideną, apie kuriuos jie žinojo, kad jie yra tiesa, esą buvo netiesa.

7) FTB šnipinėjo D. Giulianį, kai jis pasidalijo nešiojamojo kompiuterio turiniu su „NYPost” (New York Post)

8) Kai FTB pranešė „Twitter” ir „Facebook” tinklams apie Rusijos dezinformacijos kampaniją, jie jau buvo padarę išvadą, kad Rusija nebandė žaisti rinkimais.

9) Siekdamas patvirtinti savo gandus apie Rusijos įtaką rinkimams, FTB agresyviai reikalavo „Twitter” naudotojų duomenų ir galiausiai buvo sudrausmintas dėl to, kad be orderio ieškojo privačios naudotojų informacijos.

10) Nepaisant to, ankstesniais metais FTB įkūrė „Twitter” viduje esantį priešakinį kanalą, turėdamas operacijų centrą, sudarytą iš buvusių agentų, kurie bendravo per savo specialų „slack” kanalą. Tarp šių buvusių agentų buvo Jimas Bakeris, buvęs FTB vyriausiasis patarėjas, atlikęs pagrindinį vaidmenį FTB aferoje dėl Trumpo ir Rusijos, taip pat buvusi J. Comey personalo vadovė Dawn Burton, pradėjusi FTB tyrimą dėl sąmokslo su Rusija.

11) CŽV, sąmoksle su Bideno kampanija, pasėjo dezinformaciją, teigdama, kad pats nešiojamasis kompiuteris yra Rusijos dezinformacija. Didžioji žiniasklaida tuo pasinaudojo kaip pretekstu nepranešti apie jo turinį ir vietoj to pulti tuos, kurie jį skelbė.

12) FTB taip pat surengė susitikimą su senjorais. Grassley & Johnson apie tariamą Rusijos dezinformaciją & Hunter Biden.

13) Tada FTB pasinaudojo šiuo susitikimu su senatoriais, kad pateisintų savo agentų tyrimo dėl Bidenų korupcijos nutraukimą.

14) Kai ši istorija pasirodė likus vos kelioms savaitėms iki rinkimų, kurie, kaip vėliau parodė apklausos, būtų pakeitę pakankamai demokratų balsų, kad Trumpas būtų išrinktas antrai kadencijai, „Twitter” ir „Facebook” surengė precedento neturinčią ir antidemokratinę masinę cenzūros kampaniją.

15) Kai „Twitter” iš pradžių priešinosi šios istorijos cenzūravimui, Jimas Bakeris įtikino juos tai padaryti (nepaisant to, kad FTB jau metus laiko žinojo, jog informacija yra teisinga).

16) 2020 m. gruodį, po sėkmingos operacijos ir Baideno „pergalės”, FTB agentai, dirbantys „Twitter” ir su juo bendradarbiaujantys, šventė rezultatus.

17) Vėliau FTB sumokėjo „Twitter” 3,5 mln. dolerių už darbuotojų valandas, sugaištas vykdant įtakos operacijas.

18) Tuo metu, kai D. Trumpas buvo apkaltintas už tai, kad paprašė Ukrainos ištirti įtariamą J. Bideno korupciją Ukrainoje, FTB ir IRS jau žinojo, kad J. Bidenas iš tiesų per suklastotas įmones ir dešimtis banko sąskaitų išplovė daugiau kaip 10 mln. dolerių iš Burismos, o tuo pat metu viceprezidentas J. Bidenas pasinaudojo JAV pagalba kaip svertu, kad būtų atleistas Burismos pinigų plovimą tiriantis Ukrainos prokuroras.

P.S. Ir tai jau nekalbant apie tai, kad demokratai organizavo atskirų valstijų kampaniją, kuria buvo siekiama pakeisti balsavimo taisykles, kad būtų sudarytos sąlygos plačiai įdiegti balsavimo dėžutes…

Kairiojo sparno aktyvistų grupės, iš dalies finansuojamos „Facebook”, padėjo išnaudoti šias balsavimo dėžutes Demokratų partijos vardu. Ši dalis gal ir nebuvo neteisėta, nes jie tiesiog pakeitė taisykles, tačiau ji ypač įtartina, nes tai buvo daroma kartu su federalinėmis sveikatos apsaugos agentūromis, tuomet sąmoningai pervertinusiomis COVID grėsmę, kuri pirmiausia buvo naudojama kaip taisyklių pakeitimo pagrindas.

P.P.S. Ir tai yra tik tai, ką žinome, nepaisant visų federalinių institucijų pastangų. Įsivaizduokite, kiek daug mes nežinome.

šaltinis: sarmatas.lt

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 123

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

turėjo būti "para", o ne kompo padarytas "parta".......

si vis pacem parta bellum...

Tikrai taip. Ko galima tiketis kai eini kartu su velniu obuoliauti....

A5

Tai, kad zydmasonai vadinama vakaru pasauli jau senai uzvalde. O musulmonu ir ypac kinieciu tikrai...

Tik vienas niuansas. Tie "vargšeliai Ukrainos žmonės" (beje, mokantys vienintelę kalbą - rusų) labai norėjo...

Man šiaip yra labai panašu į masonų suorganizuotus masinius jaunimo renginius, tokius kaip Black mater....

Ukrainos žmonės žūsta, o davosomasonai su blackroku priešakyje tuo naudojasi. Pelnytis iš į karą patekusių...