infa.lt

Juodasis sąrašas – blokuojame nepageidaujamus abonentus savo telefone su Android OS

02 spalio
01:01 2016

Android OS

Dažnai būna, jog jums skambina nemalonios asmenybės, ar tai būtų laiptinės kaimynas ar netgi kažkokio banko agentas, įkyrintis savo nuolatiniais pasiūlymais. Ir tam, kad atsikratytumėte tokių dalykų, kaip nepageidaujami skambučiai, visai nėra būtina naudotis mokama mobilaus ryšio operatorių paslauga „Juodasis sąrašas“. Visa tai galima pasidaryti pačiam (-iai) – greitai ir visiškai nemokamai.

Žemiau papasakosime, kaip sukurti savo androido-įrenginyje juodąjį sąrašą, pasinaudojant vidinėmis telefono galimybėmis arba su kitų programų pagalba, tuo pačiu sukuriant pilną nepageidaujamų skambučių blokavimą. blokavimas

Pirmas būdas

Kaip visada pradėkime nuo paprasčiausio. Pasinaudosime „Balso pašto“ funkcija. Jos dėka nepageidaujamas abonentas niekada jums neprisiskambins ir visą laiką tik girdės pranešimą apie tai, jog dėl kažkokių priežasčių jūs šiuo metu negalite šnekėti.

Instrukcija:

1) Atsidarome savo išmaniojo „Kontaktus“. Išsirenkame tą, kurio mes girdėti nepageidaujame.

2) Po to dešiniajame viršutiniame kampe spaudžiame pieštuko ženklelį. Tai kontakto redagavimo funkcija. Atsidariusiame langelyje spaudžiame mygtuką „Meniu“, dešiniajame viršutiniame ekrano kampe. Ji atrodo kaip trys vertikaliai išsidėstę taškai.

3) Atsidariusiame sąraše pažymime laukelį „Tik balso paštas“.

Tai viskas. Mes atsikratėme, pavyzdžiui, įkyraus kaimyno skambučių.

Svarbu!
Visos manipuliacijos buvo vykdomos išmaniajame telefone su Android OS 5.0.2 versija. Kitose versijose gali truputį skirtis nurodyti „Meniu“ elementai. Taipogi ir apskritai gali būti įkelta „Juodojo sąrašo“ sukūrimo funkcija.

paveikslėlis

Antras būdas

Pasinaudosime pašaline programa pavadinta „Juodasis sąrašas“, kurią galima atsisiųsti įrašius google paieškoje „blacklist to android“ arba pasirinkti iš šios nuorodos: http://www.androidheadlines.com/2014/12/featured-top-10-best-call-blocker-apps-android.html

Instrukcija:

1) Atsisiunčiame, įdiegiame ir atsidarome papildinį. Pagrindiniame programos lange nustatome šliaužiklius „Skambučiai“ ir „SMS“ į aktyvią padėtį.

2) Tada spaudžiame mygtuką „+“ dešiniajame apatiniame kampe ir išsirenkame, iš kur bus pridėtas numeris (jūsų nuožiūra), pavyzdžiui, iš skambučių sąrašo.

Atsidariusiame lange išsirenkate telefono numerį, kurį jūs norite įtraukti į juodąjį sąrašą ir pažymime laukelį šalia jo varnele.

Po to paspaudžiame dar vieną varnelę dešiniajame apatiniame ekrano kampe, tuo pačiu pridėdami pažymėtą numerį į juodąjį sąrašą. Viskas. Dabar minimas abonentas nebegalės jums prisiskambinti ar parašyti SMS.

Tam, kad pašalintumėte numerį iš juodojo sąrašo, tiesiog spaudžiame ant jo ir pasirenkame mygtuką „Pašalinti“.

Pastaba. Įskiepis „Juodasis sąrašas“ turi gana platų funkcijų spektrą. Jų dėka jūs galėsite ne tik užblokuoti visus slaptus ir nežinomus numerius, bet ir sukurti baltąjį sąrašą ir t.t.

Gerbiami skaitytojai, jeigu pageidaujate, – jūs galite paremti infa.lt tinklapį SMS žinute.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 9 561

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....

tik neap siš ik iš laimės....

kokiam uriupinske ar žopinske gyveni?...

Kodėl tiek mažai?...

Specialiai pasitikrinau - tik vakar paskelbta info apie Pugačiovą, neknisk proto troli. Ir dar net...