infa.lt

Algimantas Rusteika „valstiečiams” ir Ramūnui Karbauskiui: Pagalvokite

21 balandžio
20:00 2023

Algimantas Rusteika

Naujajame, tik prieš kelias dienas startavusiame lietuviškame socialiniame tinkle 77.lt, daugeliui žinomas kaip publicistas Algimantas Rusteika pasidalino mintimis ir kvietimu LVŽS vadovui Ramūnui Karbauskiui, pagalvoti prieš susiejant savo politinę ateitį su buvusiu sveikatos ministru Aurelijumi Veryga:

Savo apribotoj paskyroj (Facebook) kažkodėl jaučiu, kad reikia dabar, būtent šiuo momentu, pasakyt, ką galvoju apie valstiečius.

Jų viršūnė buvo atėjimas. Visų dar nenumirusių dvasiškai ir pilietiškai žmonių viltis.

Jų dugnas buvo pasidavimas. Visų dar nenumirusių dvasiškai ir pilietiškai žmonių vilčių laidotuvės.

Daugelis po šito nebepatikės ir nebeprisidės prie jokio atgimimo. Nes buvo nuvilti paskutinį kartą ir niekuo nebetiki.

Atėję ant bangos jūs galėjot padaryti daug, o nepadarėt nieko. Vis trūko tai balsų, tai „politinės valios”. Net savo programoje bailiai deklaruoto siekio padaryti seniūnijas savarankiškomis nedrįsot net pradėti įgyvendinti.

O juk buvo Seimo dauguma, Ramūnai! Dėl tos pačios LRT, ir visais esminiais valstybės atgavimo klausimais, kas yra esmių esmė, galėjai skelbti referendumą!

Viskam galėjai pajungti tavimi patikėjusią Tautą! Bet nepadarei nieko. Užmovei žmonėms kaukes ir drebėjai, klausydamas Mėlynosios Tumbos.

Na, tebūnie tai praeitis, ir nebeminėkim to, kas buvo. Gerai.

Bet visą savo ir Lietuvos ateitį susieti su A.Veryga? Kauno meras Aurelijus, premjeras – tik Aurelijus? Lietuvos ateitis – A.Veryga? Nejuokink.

Ir kas jus ten asmeniškai taip suvirino? Argi nesupranti, kad žmogus, prievarta „sukaukinęs” ir suskiepijęs Lietuvą – tai ir tavo partijos, ir asmeninės politinės karjeros pabaiga?

Dar turi ir laiko, ir galimybių atsipeikėti. Ir prisidėti su savo partija prie valstybės išsivadavimo nuo vidinių okupantų.

Ir tai būtų tavo asmens indėlis į Lietuvos istoriją, esam nebejaunikliai ir supranti, kad taip paliktum savo pėdsaką Lietuvoje.

Bet ar pajėgsi peržengt per save? Taip, tai bus sunku. Taip, jūs ten draugai ir bla bla bla.

Bet ar ne laikas bent sau nuspręsti, kas svarbiau, nes nesi pėstininkas tame mūšyje, kuris greit prasidės?

Tiesiog pagalvok. Pagalvokit abu.

♦◊♦

Naujasis lietuviškas socialinis tinklas 77.lt – tai, kaip skelbia jo kūrėjai, galimybė kalbėti laisvai, kol tai neperžengia BK. Ir kiekvienas gali pasinaudoti ta galimybe. Socialinis tinklas žengia pirmuosius žingsnius, todėl neturi tokių plačių funkcijų kaip kiti mums jau pažįstami tinklai, tačiau jis yra tobulinamas kasdien, ir, tikėtina, kad neužilgo pasieks reikalingiausią funkcionalumo lygmenį. Kviečiame išbandyti ir pabandyti priprasti kalbėti laisvai, be savicenzūros.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 994

Žymos:

Atsiliepimų 26

  1. Zita    -  2023-04-21, 12:05

    Ačiū už labai teisingą straipsnį…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. nežinomas žmogus.    -  2023-04-21, 12:21

    Pagaliau.Jau senai buvo matyt kad tipo valstietis yra atitrūkęs nuo realybės.ačiū, Algimantai.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Arth    -  2023-04-21, 15:29

    Kai išgirdau apie Mengelerygos „kandidatavimą” į Kauno merus, pagalvojau, kad Karbauskis/valstiečiai visiškai atitrūkęs nuo realybės. Pagaliau mandagus žmogus mandagiai apie tai parašė.

    Atsakyti į šį komentarą
  4. VŽA    -  2023-04-21, 16:27

    Lietuvai didžiausia moralinė, dvasinė, psichiatrinė žala – lytinių iškrypimų įteisinimas. Ramūnas – aktyvus kovotojas prieš. Tą patį ir LŠS palaiko gerb. Prezidentas, todėl dabar ANT JO GALVOS rado tuščią eilutę, kurios Jis net NEPRIVALĖJO pildyti… Ramūnas – turi nuovoką, nepamiršęs ryžtingojo R. Pakso likimo, kurį sudorojo ne Rusija ir ne JAV…

    Atsakyti į šį komentarą
  5. T0mas J.    -  2023-04-21, 16:27

    Kad Veryga prievarta suskiepijo Lietuvą – tai melas. Kol Veryga buvo ministras, Lietuvoje nebuvo nė 1 skiepo.
    Ramūnas nenori imtis atsakomybės pats ir tai yra nesuvokiama. Turtingas milijonierius gali leisti sau prabangą kelis metus pailsėti nuo verslo. Nesuprantu, velniams žmogui 200 milijonų, jei ir 100 milijonų yra gana?!
    Valstiečių pergalė 2016 m. rinkimuose buvo labai sąlyginė, atsižvelgiant į tai kad laimėtojų komanda labai jau marga buvo – visokie išdavikai mateliai, džiugeliai, o vėliau dar ir padus pasipustę LSDP keistuoliai kurių poelgio iki šiol nesuprantu.. Net premjeru Ramūnas pasirinko išdaviką. Va toks buvo LVŽS valdymas. Bet argi tai valdymas?

    Atsakyti į šį komentarą
  6. R    -  2023-04-21, 21:34

    Tai tipo milžiniškos baudos už lakstymą be kaukės lauke ne Verygos laikais buvo?
    Ne Veryga aiškino, kad kaukės nuo nieko nepadeda, o po to sumovė visiems, net žmonėms sėdintiems žvejyboje?
    Ne veryga įvedė rajonų karantiną?
    Ne Karbauskis surinko tą valstiečių govėdą, kuri po to išsilakstė? Ne Karbauskis visaip įkalbinėjo Skvernelį stoti į jo komandą rinkimams?
    Rusteika viską gerai parašė, bėd tik ta, kad ne visi turi pakankamą atmintį – įsiveskite į INFA paiešką veryga ir greit atgaivinsite tie, kas pamiršote.

    Atsakyti į šį komentarą
  7. T0mas J.    -  2023-04-22, 14:47

    O tamsta „R”, dar nepraėjus MĖNESIUI nuo karantino pradžios, jau žinojai kad jokio jokio pavojaus nėra? Atsakyk sąžiningai – žinojai?

    Atsakyti į šį komentarą
    • R    -  2023-04-22, 18:11

      Tik ką tvirtinot, kad karantinai – tai Šimonytės 😀
      Nepradėkit juokint, Veryga jau tada buvo pradėjęs tartis dėl vakcinų, o juk jis lyg ir mokslininkas, supranta, kad geros vakcinos per porą mėnesių sukurt neįmanoma. Pradžioj suprato ir tai, kad kaukės nuo „nieko nesaugo”, o po to visiems sumovė.
      Jūs tikrai toks naivus ar tiesiog jums Veryga kaip žmogus patinka? – Tada dar suprasčiau. 😀

      Atsakyti į šį komentarą
      • T0mas J.    -  2023-04-24, 13:17

        Nėra taip kad Veryga man patiktų, bet aš toks kad TIESA man yra svarbiau ir kai išgirstu melą apie žmogų (nesvarbu kad jis man nepatinka) imu tą melą vadinti melu.
        Kad „Veryga prievarta suskiepijo Lietuvą” yra Rusteikos parašytas melas.

        Atsakyti į šį komentarą
    • Vidmantas    -  2023-04-23, 16:00

      AS ZINOJAU …

      Atsakyti į šį komentarą
  8. bobute    -  2023-04-23, 06:42

    Susimove karbas,buvo pasyvus,atvede visokiu prisiplakeliu sutve,ir apogejus-nusimuilino nuo visko,ka priklause veikti opozicijoje,O dabar tie jo straipsneliai ,pasirodantys pries valdzia priesokiais tai tik tuscias oro virpinimas,kai reikejo burtis ir rimtai dirbti,geda,isdave zmoniu pasitikejima,geriau visai dingtu is akiracio…

    Atsakyti į šį komentarą
  9. R    -  2023-04-24, 16:02

    ->>TOmas J.

    O tai, kad Veryga pirmasis susitarė su skiepų gamintojais, faktiškai atvedė juos į Lietuvą, ir šventai žadėjo, kad „vakcinacija bus tik savanoriška” – jums nieko nesako? Jis juk nutiesė tam kelią., o konservatoriai tuo pasinaudojo.Ieškokit giliau, o ne paviršiuje.

    Atsakyti į šį komentarą
    • T0mas J.    -  2023-04-24, 18:39

      Nematau tame nusikaltimo kad Veryga planavo, žadėjo savanorišką vakcinaciją. Aš UŽ savanorišką.

      Atsakyti į šį komentarą
      • R    -  2023-04-24, 19:17

        Tai čia gal niekur nusikaltimo nėra? Vienas suplanavo, užsakė vakcinas Lietuvai, nuramino visuomenę, kad bus viskas gerai, o kas liko kitiems? – Tik panaudot Verygos palikimą, daug milijonų viršijantį gyventojų skaičių. Argi čia nusikaltimas?

        O kad prievarta stūmė – tai negi milijardus išpilsi balon nepanaudotus?

        Tiesa, po to pasirodė, kad ir prievartos nebuvo, kaip „įrodė” Čmilytė – visi skiepijosi tik savanoriškai 😀

        Ane? – Kaltų nėra, viskas vyko laisva valia.
        Jūs čia trolinate turbūt?

        Atsakyti į šį komentarą
  10. T0mas J.    -  2023-04-24, 19:54

    Čia tu neadekvatus, rašai kvailus klausimus,elgiesi labai emocingai – kam to reikia? Kiek Veryga užsakė vakcinų nežinau, jei žinai parašyk, duok nuorodą – pasitikrinsiu, man būtų labai įdomu. Bet nekaltink Verygos PRIEVARTA dėl vakcinavimo. Prie Verygos nebuvo vakcinų ir nebuvo vakcinavimo.
    Prievarta dėl vakcinavimo buvo valdant Šimonytei, dėl ko ją pagrįstai keikia labai daug lietuvių, esu vienas iš jų. Ji manęs neleido į parduotuvę šalia namų nuo 2021.09.13 iki 2022.02.04, turėdavau per vėją ir šaltį skaudančia koja šliaužti už kilometro. Todėl pagrįstai vadinu ją išsigimėle, nes ji kankino žmones sąmoningai, tiksliai žinodama kad skiepyti ir neskiepyti perneša virusus vienodai.

    Atsakyti į šį komentarą
  11. T0mas J. -> R    -  2023-04-25, 15:06

    Piktas tu žmogus, ir per tą piktumą net nutolsti nuo tiesos – o tai jau yra negerai.
    Nesu aš Verygos fanas, turiu už ką jo nemėgti, bet tema ne apie mane. Pakalbėkim apie tai, kad tamsta klaidini žmones MELUODAMAS, kai rašai „jis atvedė vakcinų gamintojus į Lietuvą”.
    Kokia yra realybė? Kiek laiko jau veikia Lietuvoje vakcinų gamintojų filialai?
    Pfizer Luxembourg SARL filialas – 18 metų 11 mėnesių 4 dienos
    AstraZeneca Lietuva, UAB – 18 metų 2 mėnesiai 7 dienos
    Johnson & Johnson, UAB – 20 metų 8 mėnesiai 11 dienų

    Atsakyti į šį komentarą
    • R    -  2023-04-25, 19:23

      Tai ką tu rašai apie filialus – yra tik muilo burbulas

      NĖ VIENAS iš tų filialų Lietuvoje vakcinų negamino. Jos visos buvo vežamos iš užsienio gamintojų, o kelią vakcinoms į Lietuvą atvėrė Veryga.

      Tai, kad tu sakai nesimpatizuoji Verygai – MELUOJI. Kai aš tau siūliau paieškoti nuorodos INFA puslapiuose apie tai ką tvirtinau – tu net nepabandei, reikalavai įrodymų. O kai daviau įrodymus, tu man apie kažkokius filialus pasakoji. Jie čia NEGAMINO nė vienos vakcinos. Ir tikrai ne filialai sprendė, kiek ir kokių vakcinų bus atvežta į Lietuvą. Sprendė užsienio bosai.

      Dėl to, kad piktas: Taip, ant Verygos aš piktas, sumokėjau 170 eurų už tai, kad paupyje su žmona ir vaiku vaikščiojome be kaukių. (Tai dar su nuolaida) Kaip manai – ar geras Veryga? 😀

      Atsakyti į šį komentarą
  12. T0mas J. -> R    -  2023-04-25, 19:54

    „jis atvedė vakcinų gamintojus į Lietuvą” – parašei tamsta ir kaip įrodymą pateikei nuorodą į straipsnį. Žinoma paskaičiau tamstos pasiūlytą straipsnį – jame rašoma kad Veryga susitiko su vakcinų gamintojų atstovais Lietuvoje, ten yra ir nuotrauka iš to susitikimo.
    „jis atvedė vakcinų gamintojus į Lietuvą” –
    NEATVEDĖ Veryga vakcinų gamintojų į Lietuvą. Melas.
    Tamsta rašai: „Jie čia NEGAMINO nė vienos vakcinos”. Šventa tiesa. Tikrai negamino. Niekada neteigiau kitaip.
    Ar geras Veryga? – Aišku blogas!

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
    Techniškai valdydami informacinę erdvę Vakarai vis tik praranda ideologinę įtaką – kodėl?

Techniškai valdydami informacinę erdvę Vakarai vis tik praranda ideologinę įtaką – kodėl?

1 atsiliepimas Skaityti visą įrašą
    „Karas” tarp Izraelio ir Irano užsibaigė „netikėtai”, kaip ir prasidėjęs

„Karas” tarp Izraelio ir Irano užsibaigė „netikėtai”, kaip ir prasidėjęs

atsiliepimų 2 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Žirgų ar prezidentinių rinkimų lenktynės?

Gintaras Furmanavičius. Žirgų ar prezidentinių rinkimų lenktynės?

1 atsiliepimas Skaityti visą įrašą
    Jolanta Blažytė. Kūrėjai

Jolanta Blažytė. Kūrėjai

atsiliepimų 4 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Nuo nieko nepriklausomi Lietuvos biudžeto „vartotojai”

Gintaras Furmanavičius. Nuo nieko nepriklausomi Lietuvos biudžeto „vartotojai”

atsiliepimų 3 Skaityti visą įrašą
    Linas Karpavičius. Apie gamtos pabudimo ir metų užbaigtuvių šventes

Linas Karpavičius. Apie gamtos pabudimo ir metų užbaigtuvių šventes

atsiliepimų 2 Skaityti visą įrašą
    „Areštuokite mane”: Džoana Rouling metė iššūkį policijai dėl naujojo neapykantos nusikaltimų įstatymo

„Areštuokite mane”: Džoana Rouling metė iššūkį policijai dėl naujojo neapykantos nusikaltimų įstatymo

atsiliepimų 5 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Stambulo konvencija ir nuomonės formuotojai

Gintaras Furmanavičius. Stambulo konvencija ir nuomonės formuotojai

atsiliepimų 3 Skaityti visą įrašą
    Valdas Vižinis. Kai bandai apmąstyti išties svarbius dalykus

Valdas Vižinis. Kai bandai apmąstyti išties svarbius dalykus

atsiliepimų 4 Skaityti visą įrašą
    Herkus Baranauskas-Deltuvis. Mokiniai

Herkus Baranauskas-Deltuvis. Mokiniai

atsiliepimų 6 Skaityti visą įrašą
    Jolanta Blažytė. Skylė juoda, cirkai – margi

Jolanta Blažytė. Skylė juoda, cirkai – margi

atsiliepimų 13 Skaityti visą įrašą
    Jolanta Blažytė. Velykos artėja. O išsilaisvinimas?

Jolanta Blažytė. Velykos artėja. O išsilaisvinimas?

atsiliepimų 5 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Kiek ilgai mes liksime pasyviais šio ketvirtus metus vykstančio cirko stebėtojais?

Gintaras Furmanavičius. Kiek ilgai mes liksime pasyviais šio ketvirtus metus vykstančio cirko stebėtojais?

atsiliepimų 7 Skaityti visą įrašą

gerai nepamenu, bet ar ne H. Kisindžeris yra sakęs: Jei esi JAV priešas, tai tu...

taigi, taigi lūžis jau vyksta, gal nuo kokių 2012m, o ne prasidės ir tai ne...

Ar ši kompanija ir yra tie korumpuotieji lobistai, kurie bandė papirkti Anušauską, tačiau jam nesutikus,...

Patiko straipsnis ir jame išreikštas kvietimas vienytis apie pozityvų tikslą. Aš už....

„JAV skyrė lėšas Ukrainai jos oro erdvei apsaugoti, tačiau dėl nepatvirtinto finansavimo to daryti kol...

Gal laikas Teslai dyzelius pradėt gamint? :D...

Šitaip parduoti sali reikia labai nekesti jos....