infa.lt

Kalifornijoje svarstomas įstatymas, leisiantis atskirti vaikus nuo „nepripažįstančių jų naujos lytinės tapatybės” tėvų

14 balandžio
12:26 2023
Mitingo prie LRT oponentai - LGBT jaunimas

Mitingo  Vilniuje prie LRT pastato oponentai – LGBT jaunimas, 2019 m. lapkritis

Kalifornijos įstatymų leidėjai svarsto įstatymo projektą, kuris leistų valstijos pareigūnams atskirti vaikus nuo jų šeimų, nepranešant apie tai tėvams iki tol, kol jie apie tai sužinos patys, praneša „Washington Examiner” leidinys.

Valdžios institucijos taip galėtų elgtis su vaikais, kurie susiduria su lytinės tapatybės problemomis, bet kurių tėvai „nepriima” jų naujos tapatybės kaip priešingos lyties, nebinarinės, kintamos lyties, panseksualios ar vienos iš kitų išgalvotų lyčių ar seksualinių orientacijų.

Įstatymo projektas, „AB 665” , „leistų vaikams nuo 12 metų sutikti būti apgyvendintiems valstybės finansuojamuose grupiniuose namuose be tėvų sutikimo ar žinios”, teigiama Kalifornijos šeimos tarybos (California Family Council) analizėje.

Šis teisės aktas suteikia valstybės biurokratui galimybę išbraukti motiną ir tėvą „iš lygties” remiantis savo asmeniniu sprendimu.

„Šiame skirsnyje leidžiamas nepilnamečio psichikos sveikatos gydymas ar konsultavimas apima nepilnamečio tėvų ar globėjų dalyvavimą, išskyrus atvejus, kai profesionalus asmuo, kuris gydo ar konsultuoja nepilnametį, pasitaręs su nepilnamečiu, nusprendžia, kad toks dalyvavimas būtų netinkamas”, – šiuo metu teigiama įstatymo projekte .

Juo panaikinamas šiuo metu galiojantis sveiko proto įstatymas, pagal kurį vaikai gali rinktis psichikos sveikatos paslaugas be tėvų sutikimo tik tuo atveju, jei jie patiria prievartą ir smurtą.

Dabartinis variantas reiškia, kad sveikų tėvų vaikai dabar galėtų „duoti sutikimą dėl ambulatorinio psichikos sveikatos gydymo ar konsultavimo arba prieglaudos paslaugų (be tėvų žinios – infa.lt past.)”.

„Daugiau nei pusė apklaustų LGBTQ+ jaunuolių nurodė, kad kartais arba visada, tai kliudo gauti psichikos sveikatos paslaugas, nes negali gauti tėvų ar globėjų leidimo”, – teigiama įstatymo projekte, kuris tariamai pateisina tėvų išbraukimą iš šio proceso.

Tikėtina, kad šis teiginys yra paimtas iš internetinės LGBT asmenų apklausos, kurią atliko advokatų grupė „Trevor Project”.

Tačiau, tėvai gali turėti rimtą priežastį neduoti leidimo mokiniams naudotis konkrečiomis psichikos sveikatos paslaugomis, kurios ne visos teikiamos vienodai.

Pavyzdžiui, tėvai gali prieštarauti klaidingai idėjai, kad vyrai gali tapti moterimis, ir dėl šios priežasties nenori, kad jų vaikai lankytųsi pas konsultantą, kuris ketina skatinti jų sūnų vadinti save mergaite, dėvėti sukneles ir keisti įvardžius .

Psichikos sveikatos paslaugos, kurių, depresija sergančio trylikamečio manymu, nori trylikametis, gali neatitikti jo interesų ir nesutapti su tėvų vertybėmis.

Atsižvelgiant į įstatymo projekto tekstą ir jo autorių, atrodo visiškai akivaizdu, kad šio teisės akto tikslas – palengvinti vaikams identifikuotis kaip kitos lyties ar pakraipos atstovams.

Pirma, tekste minimas „LGBTQ+ jaunimas”. Antra, teisės akto autorius yra valstijos senatorius Skotas Vineris (Scott Wiener) , kuris taip pat siekė, kad Kalifornijoje būtų priimtas įstatymas, pagal kurį Kalifornija taptų „prieglobsčiu”, kur vienas iš tėvų galėtų išvežti savo vaiką į valstiją, nepaisyti globos nutarimų ir mediciniškai „pakeisti” vaiką.

Taigi, kyla teisingas klausimas, kodėl jis nori, kad tėvai būtų išbraukti iš bendro [su vaiku] gyvenimo? Vaikai, tapę prievartos aukomis, jau dabar gali reguliariai gauti konsultacijas dėl nerimo ar depresijos.

Akivaizdu, kad šiuo atveju siekiama užtikrinti, jog dėl savo lyties susipainioję vaikai galėtų būti keičiami ir įtvirtinami savo iliuzijose be tėvų žinios.

Tiesą sakant, tai skamba panašiai kaip Virdžinijos LGBT grupės „Pride Liberation Project” planai padėti homoseksualiems jaunuoliams gauti naujus namus su gėjų poromis, jei jų tėvai nepritaria jų potraukiui tai pačiai lyčiai ir pasirinkimams.

Vaikai, kurie teisėtai nukentėjo nuo prievartos, jau dabar turi galimybes pranešti apie savo tėvus ir kreiptis dėl tikros konsultacijos ir pagalbos.

Šiuo įstatymo projektu nutraukiami svarbūs tėvų ir vaikų ryšiai ir siekiama primesti Wienerio „vertybių” sistemą visoms šeimoms, užuot leidus tikriesiems tėvams priimti geriausius moralinius ir teisinius sprendimus, kad padėtų savo vaikams, rašo leidinys.

Straipsnio autorius, Mattas Lambas yra „Washington Examiner” tinklaraščio „Beltway Confidential” bendradarbis. Jis yra žurnalo College Fix redaktoriaus pavaduotojas, anksčiau dirbo organizacijose Students for Life of America ir Turning Point USA.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 211

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. VŽA    -  2023-04-14, 16:13

    ŠĖTONAS apsėdo pasaulį. JEIGU sveiko proto žmonės nesiims radikalių priemonių prieš iškrypimų įteisinimą, tai imsis Dievas, nes jis jau turi patirtį. Kai iškrypėlių priviso daug, tai Jis Sodomos, Gomoros miestus ir visą Lygumų kraštą sudegino siera ir ugnimi, kartu su visais žmonėmis, gyvūnais ir augmenija. Iškrypėliai jau garsiai šaukte šaukiasi Dievo, – su aitria siera ir karšta ugnimi…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
Hm

Taiklus paskutinis sakinys apie xuilo... Priminsiu kaip prieš karą su Ukrainą Putinas pareiškė ultimatumą NATO...

Seniai laikas......

Hm

Tegu šitas išgama Tibetui suteikia bent jau autonomiją, o jau po to kitiems nurodinėja......

Tai kad jis ir gimė, ir užaugo Rusijoje...

turėjo būti "para", o ne kompo padarytas "parta".......

si vis pacem parta bellum...

Tikrai taip. Ko galima tiketis kai eini kartu su velniu obuoliauti....