infa.lt

Donaldas Trumpas ragina „nedelsiant siekti taikos” Ukrainoje ir nutraukti „globalistinio neokonų establišmento” veiklą

19 kovo
13:02 2023

Donaldas Trampas (Donald Trump)

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trampas (Donald Trump), siekiantis būti perrinktas 2024 m., ketvirtadienį išplatino vaizdo pareiškimą, kuriame ragina Ukrainoje „nedelsiant sudaryti taiką” ir išardyti „visą globalistinį neokonų establišmentą”, praneša amerikiečių „Breitbart News” leidinys.

„Kiekvieną dieną, kol tęsiasi šis proxy karas Ukrainoje, mes rizikuojame įsivelti į pasaulinį karą. Turime visiškai aiškiai pasakyti, kad mūsų tikslas yra nedelsiant pilnai nutraukti karo veiksmus. Turi būti nutrauktas bet koks šaudymas. Tai yra pagrindinis klausimas. Mums nedelsiant reikia taikos”, – pareiškė jis vaizdo įraše, kaip teigiama stenogramoje.

Jo pastabos pratęsė tas, kurias jis neseniai pateikė „Fox News” laidos vedėjui Tuckeriui Carlsonui, uždavusiam šešis klausimus apie Ukrainą svarbiausiems paskelbtiems ir galimiems respublikonų 2024 m. pretendentams į prezidento postą.

Vaizdo įraše Donaldas Trampas pasmerkė prezidento Joe Bideno vadovavimą, sakydamas:

„Niekada nebuvome arčiau Trečiojo pasaulinio karo nei šiandien, kai mums vadovauja Joe Bidenas„.

„Pasaulinis konfliktas tarp branduolinių galių reikštų mirtį ir sunaikinimą tokiu mastu, kokio žmonijos istorijoje nėra buvę. Tai būtų branduolinis Armagedonas. NIEKO nėra svarbiau nei išvengti šio košmaro. Mes jo išvengsime. Tačiau mums reikia naujo vadovavimo”, – teigia jis.

D. Trampas taip pat paragino išardyti „visą globalistinį neokonų establišmentą, kuris nuolat įtraukia mus į nesibaigiančius karus, apsimesdamas, kad kovoja už laisvę ir demokratiją užsienyje, o čia, namuose, paverčia mus trečiojo pasaulio šalimi ir trečiojo pasaulio diktatūra”.

„Valstybės departamentą, gynybos biurokratiją, žvalgybos tarnybas ir visą kitą reikia visiškai performatuoti ir pertvarkyti, kad būtų galima atleisti „Giluminės valstybės (Deep States) sluoksnių” atstovus ir į pirmą vietą iškelti Ameriką. Mes turime iškelti Ameriką į pirmą vietą”, – sakė jis.

D. Trumpas taip pat paragino „iš esmės persvarstyti NATO paskirtį ir NATO misiją”.

Atsakydamas į kai kurias kritines pastabas dėl jo pastarojo meto komentarų apie Ukrainą, jis pareiškė, kad Rusija nėra didžiausia grėsmė Vakarų civilizacijai:

Tai, greičiausiai, labiau nei bet kas kitas, esame mes patys ir kai kurie siaubingi, JAV nekenčiantys žmonės, kurie mums atstovauja. Tai mūsų nacionalinių sienų panaikinimas. Tai nesugebėjimas užtikrinti saugumo savo miestuose. Tai teisinės valstybės griovimas iš vidaus. Tai branduolinis šeimos ir gimstamumo rodiklių žlugimas, kai niekas negali patikėti, kad tai vyksta. Tai marksistai, kurie norėtų, kad taptume bedievių tauta, garbinančia rasės, lyties ir aplinkos altorių. Ir tai globalistų klasė, kuri padarė mus visiškai priklausomus nuo Kinijos ir kitų užsienio šalių, kurios iš esmės mūsų nekenčia.”

Baigdamas jis paragino „išardyti ligotą ir korumpuotą establišmentą”.

„Šie globalistai nori iššvaistyti visas Amerikos jėgas, kraują ir turtus, persekiodami monstrus ir fantomus užsienyje – ir tuo pat metu atitraukdami mūsų dėmesį nuo chaoso, kurį jie kuria čia, namuose.

Šios jėgos daro Amerikai didesnę žalą, nei Rusija ir Kinija kada nors galėjo svajoti. Išvaryti ligotą ir korumpuotą establišmentą – monumentali užduotis kitam prezidentui. Ir aš esu vienintelis, kuris gali tai padaryti. Esu vienintelis, kuris gali atlikti šį darbą. Aš tiksliai žinau, ką reikia daryti”, – sakė jis.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 212

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. VŽA    -  2023-03-19, 08:47

    D. Trumpas – trumpas: Putino barbarų ir teroristų armija atėjo okupuoti visą Ukrainą, bet pradžioje sugriauti. Todėl reikia DERĖTIS TAIKIAI, gal viso civilizuoto pasaulio pastangomis UKRAINOS žemėje kažkokį lopinėlį dar paliktų ir ukrainiečiams…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. jix    -  2023-03-19, 12:12

    Trampo kalba labai teisinga. Tai ateities kalba.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. T0mas J.    -  2023-03-19, 23:29

    ragina Ukrainoje „nedelsiant sudaryti taiką”
    ______________________
    Taika būna po pergalės arba po pralaimėjimo. Kam Trampas linki pralaimėjimo?

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Klausimas būtų, su kuo derėtis ir dėl ko? Jeigu Jus turite omenyje žmogėdras, tai su...

Laukiu ŠS šulo fantomaso rašinėlio šia tema....

Gal tai karo uz demokratija viena is priežasčių?...

Rusija, net linkėdama blogo Lietuvai (o tai netiesa), neturėtų daryti nieko. Mes patys tarpusavyje gerkles...

Tai mes bet kuriuo atveju ten liksim :) Klausimas tik kokio dydžio šukės bus ir...

Niekas nenori mirti...

Vakarai nurodo Kiniją ir Rusiją kaip savo strateginius priešininkus, tačiau ekonominiai Vakarų rodikliai kur kas...