infa.lt

Lietuvos šeimų sąjūdis. Kreipimasis Lietuvos valstybės atkūrimo dienos proga

16 vasario
07:34 2023

Lietuvos Šeimų Sąjūdis

Lietuva 105-tąjį kartą pasitinka Valstybės atkūrimo dieną. Šiemet šią šventę pasitinkame ir su didėjančiu nerimu dėl savo valstybės, ir su viltimi ją atgauti.

Pastarieji įvykiai rodo Lietuvos teritoriją laikinai administruojančių asmenų moralinę degradaciją ir valstybę į pražūtį vedančios nomenklatūrinės – oligarchinės politinės sistemos supuvimą. Valdančiųjų elgesys juos ištikusioje krizėje apgailėtinas ir aiškiai atskleidė visuomenei jų moralės lygį.

Karo Ukrainoje pretekstu nepaliaujamai stiprinama totali visuomenės kontrolė, cenzūruojama spauda, ribojamos ir laužomos piliečių konstitucinės teisės ir laisvės. Lietuvos Respublikos Konstitucijos nuostatos dėl demokratijos, piliečių ir šeimos teisių, žodžio laisvės yra pažeidžiamos ar faktiškai negalioja.

Tokie valdančiųjų veiksmai kelia piliečių nepasitikėjimą savo valstybe. Valdžios nutolimas nuo visuomenės ir susvetimėjimas pasiekė pavojingą ribą. Realaus pavojaus Lietuvai situacijoje tolesnis visuomenės skaldymas ir supriešinimas yra nusikalstamas ir antivalstybinis.

Mūsų valstybei atėjo išbandymų metas. Be žmonių tikėjimo ir pasitikėjimo, apsimetėlių valdoma Lietuva nebegyva. To neįmanoma užmaskuoti nei pompastiškais šventiniais renginiais, nei Lietuvos teritoriją administruojančių asmenų už mūsų pinigus organizuojamais Vytauto Landsbergio garbinimo spektakliais.

Šventė būna ne valdžiai surengus parodomąsias demonstracijas. Šventė ateina, kada žmonės patys, pakviesti savo širdžių, be valdžios malonės, nepaisydami draudimų ar baudimų ateina prie Amžinosios ugnies žuvusiems už Tėvynės laisvę ir nulenkia galvas.

Neįmanoma pasiekti laisvo gyvenimo ir vaikų ateities, nesusigrąžinus teisės patiems spręsti savo likimą. Visuomenės valia bus sutelkta, piliečiai mobilizuosis, susigrąžins demokratiją ir apgins savo šeimas, savo Tautos vertybes ir Lietuvos valstybę!

Šią dieną kviečiame švęsti savo Laisvės galimybę, kurios dar nepraradome. Sveikiname visus su Valstybės, kurią ir vėl reikia atkurti, metinėmis! Lietuva yra gyva, valstybė esame mes visi – jos piliečiai.

Susitikim prie paminklų Laisvei, aplankykime ir pagerbkime už ją žuvusius, pabūkime kartu ir pajusime savo meilės Tėvynei jėgą. Parsineškime ją širdyse, parsineškime šios dienos šviesą į savo namus.

Mūsų vėliavos plazda. Mūsų Laisvė nėra tik paminklai. Su Švente !

Lietuvos Šeimų Sąjūdis

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 285

Žymos:

Atsiliepimų 4

  1. Paleckiuko pašvinkusi liekana    -  2023-02-16, 09:10

    Sutinku su kiekvienu žodžiu! LŠS – jėga! Balsuosiu už jus, o jeigu tapsite svaria politine jėga, tapsiu nariu. Drauge kovosim prieš konclibpyderus!

    Atsakyti į šį komentarą
    • Pastebėjęs    -  2023-02-17, 06:46

      Paleckiuko pašvinkusių liekanų provokatorių, – LŠS nepriiminėją. Veltui stengiesi įsisukti į Lietuvos patriotų gretas…

      Atsakyti į šį komentarą
  2. Asociacija    -  2023-02-16, 09:21

    Kai žvelgiu į balkonėlį, tai taip ir traukia užgiedoti “tarybinę Lietuvą liaudis sukūrė”….

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Pompastika    -  2023-02-16, 21:24

    ir pokazucha – seniai virsijo tarybine desimtis kartu!

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....