infa.lt

Kokia dovana šv. Valentino dienos proga pradžiugins jūsų draugą, partnerį ar vyrą?

15 vasario
13:10 2023

REKLAMA

Kai kurie sako: ,,parodykite meilę kiekvieną dieną, ne tik per šventes”. Žinoma, be jokios progos įteiktos dovanos teikia didžiausią pasitenkinimą, tačiau nuolatos skubėdami daugelis iš mūsų pamirštame paprastus gestus, tirpdančius antrosios pusės širdį.

Šv. Valentino diena – puiki proga priminti vyrui, kiek jis daug tau reiškia. Žinoma, geriausia šv. Valentino dienos dovana, kurią šią dieną galite padovanoti savo vyrui, bus jūsų kokybiškas laikas drauge ir dėmesys. Kartu praleistas vakaras ar kelionė – tai puikios šv. Valentino dienos praleidimo idėjos. Tikrai nepakenks prie jų pridėta ir nedidelė simbolinė dovanėlė, kuri privers jūsų mylimąjį ilgai prisiminti šių metų šv. Valentino dieną.

Aktyvaus laisvalaikio praleidimo idėjos

Jei mėgstate aktyviai leisti laiką, rinkitės įspūdžių kupiną atrakciją, pavyzdžiui, skrydį oro balionu ar pramogą su kartingais. Tokia šv. Valentino dovana vyrui tikrai patiks adrenaliną mėgstantiems žmonėms. Net jei šie du pavyzdžiai nėra geriausias pasirinkimas, yra daugelis kitų – kvapą gniaužiančių – atrakcijų, tokių kaip skrydis motoriniu sklandytuvu, laipiojimas uolomis ar pramoga su keturračiais.

Praktiškos dovanos

Vyrams visada reikia … kojinių! Tai nuolat reikalinga garderobo detalė. Didelė vyrų dalis mėgsta ir vertina praktiškas dovanas, o kojinės yra būtent tai. Gražus ir kokybiškas kojinių rinkinys yra tai, ko reikia kiekvienam vyrui tiek kasdienai, tiek šventinėmis progomis.

Kitos praktiškos dovanos galėtų būti rinkinys plaukų, barzdos ar odos priežiūrai. Priemonės avalynės priežiūrai.

Vyriški aksesuarai

Yra dalis vyrų, kurie vertina nepriekaištingą išvaizdą bei stilių. Gražus elegantiškas diržas ar sąsagos švarkams galėtų būti puiki dovana, tačiau yra ir kitokių papuošalų, tokių kaip sagės, akiniai nuo saulės, skrybėlės bei kiti galvos apdangalai.

Rankų darbo dovanų idėjos

Gera idėja bus pačių pagaminta dovana vyrui šv. Valentino dienos proga. Taip parodysite jam, kiek jis jums reiškia ir kiek dovanos kūrimui įdėjote savo laiko. Pabandykite sukurti albumą su bendromis jūsų nuotraukomis arba atsiminimų dėžę, skrynę.

Reikmenys mankštai ar sportui

Ar tavo draugui, partneriui ar vyrui patinka sportas? O gal tiesiog pastaruoju metu neturėjo galimybės pasirūpinti savimi, ką nors daryti dėl savęs? Puiki dovana šv. Valentino dienos proga gali būti treniruokliai ir jų priedai, tokie kaip svarmenys, gumos ar treniruočių kilimėlis, su kurių pagalba jūsų antra pusė galės pasirūpinti savimi net neišėjęs iš namų. Atminkite, kad fizinė sveikata yra gerų santykių, puikios nuotaikos bei stabilios psichikos garantas.

Subtilesnė dovanos idėja šv. Valentino dienos proga

Daugumai vyrų patinka, kai jais rūpinasi jų išrinktosios. Padovanokite jam kokybiškų apatinių rinkinį. Patikėkite, jam tikrai patiks ir su malonumu juos dėvės, nes apatinių dizainą būsite išrinkusi jūs! Svarbiausia, ieškokite kokybiškų gaminių ir unikalių stilingų dizainų. Apatinį trikotažą savo antrai pusei galite išsirinkti čia: https://spartatextile.lt/produkto-kategorija/vyrams/apatinis-trikotazas-vyrams/.

Romantiška dovana

Bilietas į kino teatrą, koncertą, parodą, baletą, dramos teatrą ar bet kokį kitą pasirodymą, priklausomai nuo vyro pomėgių, gali sukurti jaukią bei romantišką atmosferą visam likusiam vakarui. Tai bus ne tik puikus atsiminimas, bet ir kultūringai praleistas vakaras.

 

 

 

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 195

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Na,kai tokia    -  2023-02-16, 05:36

    „proga” – ne griekas ir isgerti!

    Atsakyti į šį komentarą
  2. VŽA    -  2023-02-16, 06:20

    Mąstančius žmones tokia primesta diena turėtų žeisti, nebent, kai kam tik proga išgerti… Labai primena MOTERS dieną…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...