infa.lt

Donaldas Trampas: JAV turi derėtis dėl taikos tarp Rusijos ir Ukrainos

03 vasario
08:15 2023
Donaldas Trampas

Youtube nuotr.

Buvęs ir vėl kandidatuojantis JAV prezidentas Donaldas Trampas (Donald Trump) mano, kad Vašingtonas turėtų derėtis dėl taikaus Rusijos ir Ukrainos karinio konflikto sprendimo.

D. Trumpas taip pat pabrėžė, kad svarbu laikytis racionalesnio požiūrio į ginklų perdavimą Kijevui, tačiau nurodė, kad Europa turėtų padidinti tiekimą.

Šią nuomonę jis išsakė interviu JAV radijo laidų vedėjui Hugh Hewittui, kurio tekstas paskelbtas jo interneto svetainėje.

„Manau, kad Jungtinės Valstijos turėtų derėtis dėl taikos tarp abiejų šalių ir nemanau, kad Vašingtonas turėtų perduoti per daug karinės pagalbos. Turėtų vykti taikos derybos”, – sakė D. Trumpas.

Komentuodamas Europos šalių paramą Kijevui, 45-asis JAV prezidentas sakė, kad jos „turėtų daryti daug daugiau”, nes šiuo metu, pasak D. Trumpo, Europa daro tik dalį to, ką daro Jungtinės Valstijos.

Pasak Donaldo Trumpo, jis norėtų, kad Rusija ir Ukraina „kovotų paskutinį kartą”. „Tai turi būti nedelsiant sustabdyta”, – padarė išvadą jis.

„Reuters” duomenimis, JAV rengia naują 2,2 mlrd. dolerių vertės karinės pagalbos Ukrainai paketą, į kurį pirmą kartą turėtų būti įtrauktos ilgojo nuotolio raketos.

JAV svarsto perduoti 150 km nuotolio raketas GLSDB (Ground Launched Small Diameter Bomb) (šiuo metu Ukrainai tiekiamos 70 km nuotolio raketos).

Paskutinį kartą Vašingtonas apie papildomą tiekimą Kijevui pranešė sausio 20 d. Iš viso JAV skyrė daugiau kaip 27,4 mlrd. dolerių saugumo paramai Ukrainai.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 345

Žymos:

Atsiliepimų 4

  1. Negi    -  2023-02-03, 09:12

    Anciukui nenubyra is sio karo,kad nenori jo testi!?

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Klausimas ?    -  2023-02-03, 11:20

    Gal kas daugiau gaudotes politikoj man paaiškinkit tada.Jis nori taikos bet europa turi tiekti daugiau ginkluotės ??? Kas čia buvo parašyta nesupratau ?

    Atsakyti į šį komentarą
  3. VŽA    -  2023-02-03, 12:34

    TODĖL D. Trampas niekada daugiau ir nebus JAV prezidentas…
    Su OKUPANTU derėtis?…
    Putino barbarų ir teroristų armija turi būti sutriuškinta Ukrainos žemėje…

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Myndė    -  2023-02-03, 14:58

    Visų pirma, reikia mažiau klausyti kas ką kalba užpelky. 1945-1950 irgi daug kalbėjo, žadėjo „tuoj tuoj ateisim, padėsim…”. Priminti, kuo pažadai baigėsi?
    Po Nepriklausomybės atkūrimo diplomatinius santykius atkūrė tik po rugpjūčio pučo, kaip, beje, ir didelė dalis „demokratijų”, kuriem mes dabar pasiryžę užpakalius laižyti.
    Apsaugok Viešpatie nuo tokių draugų…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....