infa.lt

Pokemon kolekcinės kortelės Lietuvoje vis dar madinga?

09 gruodžio
12:08 2022

Reklama

Jei pasibaigė „Pokemon“ žaidimai ir kortelės ir neprisimenate, kur saugoma jūsų kolekcija, iškaskite juos! Turime jums gerų naujienų: galite užsidirbti pinigų parduodami, nes pokemon kortos labai populiarios.

Tiems iš mūsų, kurie galbūt iki galo nesupranta, kas tai yra, „Pokemon Trading Card Game“ (taip pat žinomas kaip PTCG arba Pokemon TCG) yra vienas populiariausių prekybos kortų žaidimų. Jis sukurtas remiantis „Nintendo“ vaizdo žaidimu „Pokemon“ ir anime serijomis. „Pokemon“ pastaraisiais metais sugrįžo. Tai taip pat verčia jaunus ir senus kolekcininkus galvoti, kad gali parduoti jiems priklausančias „Pokemon“ korteles.

Kodėl verta investuoti į korteles?

„Pokemon“ kortelės yra aukščiausios kokybės ne sporto kortelės, į kurias šiandien verta investuoti. Originalus 1999-2000 rinkinys išaugo per 5 metus. Pokémon yra visų laikų blokinės žiniasklaidos franšizė. Bendrovė neseniai pasiekė 105 mlrd. Pokémon prekybos kortelių pardavimas viršija 10,25 mlrd. Statistinis pirkimo amžius yra 24–36 metai. Ši grupė ir toliau kasmet generuos daugiau pinigų ir turės didesnių išlaidų portalą. Ateinantys 20 metų turėtų būti epiniai. Originalių Pikachu kortelių skaičius per pastaruosius 10 mėnesių išaugo daugiau nei 1000%. Garsiausias Pokemonas tapo nauju kolekcionierių personažu. Japoniškos „Pokemon“ kortelės yra 24 metų. Artėjant 25 -mečiui, prognozės rodo, kad visos originalios kortelės išvys dar vieną didžiulį skubėjimą.

Kaip sužinoti vertę?

Sunku parduoti „Pokemon“ korteles, jei net nežinote, ką turite. Taigi, pirmas dalykas, kurį turite padaryti, yra sutvarkyti savo kortelių kolekciją. Pirma, galite rūšiuoti korteles pagal kaladės, mažą simbolį apatiniame dešiniajame Pokemon figūrėlės kampe, nurodant seną kostiumą. Naujesnėse serijose taip pat arba apatiniame dešiniajame kortelės kampe. Kitas dalykas, kurį turite padaryti, yra surūšiuoti pagal kortelės numerį. Jie rodo šį skaičių apatiniame dešiniajame kortelės kampe X/Y formatu. Skaičius X yra faktinės kortelės numeris, o skaičius Y – bendras kortų skaičius kaladėje. Pavyzdžiui, jei matote 7/100, tai yra septintoji korta iš 100 kortų kaladėje. Taip viską sutvarkę galite tikėtis parduoti.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 810

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Manau tai nučiuožimas kutaip negaliu apibūdinti tu kortelių    -  2022-12-09, 12:28

    Bidono nuotraukas kolekcionuoti gal bus populiaru.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Anonimas    -  2023-02-27, 18:20

    RIKIS.LT parduotuveje Pokemon turnyrai vyksta savaitgaliais

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Manau, kad Vaitkaus komanda šitokiu būdu patys sau kuriasi piarą? Klounai...

nacistui putinui.......

Hm

Maskvoje sutelkta daugiausiai oro gynybos, bet yra daug visiškai nesaugomų ir vertingų taikinių, tai ten...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....