infa.lt

Kodėl Google ir Twitter slepia Giorgia Meloni kalbos vaizdo įrašą?

01 spalio
17:00 2022
Giorgia Meloni

rugsėjo 23 mitingas

Panašu, kad „Twitter” slopina Italijos rinkimų nugalėtojos Giorgia Meloni vaizdo įrašų prieinamumą paieškos rezultatuose, todėl platformos naudotojams sunkiau rasti jos pasisakymus, rašo Breitbart.

Tai padaryta po to, kai 2019 m. būsimos Italijos ministrės pirmininkės kalbos vaizdo įrašas paplito daugelyje platformų. 2019 m. kalboje Giorgia Meloni smerkia globalistinį kapitalą už tai, kad jis kariauja prieš šeimą, religiją, lytinę ir nacionalinę tapatybę.

Pirmą kartą problema buvo nustatyta vakar prieš pat vidurdienį, o praėjus 24 valandoms ji vis dar neišnyko. Šis slopinimas yra panašus į kitas „Twitter” šešėlinio blokavimo formas, kuriomis paprastai siekiama apsunkinti turinio paiešką ir laisvą dalijimąsi platformoje.

Panašu, kad Silicio slėnyje dedamos sutelktos pastangos sulėtinti 2019 m. Meloni kalbos, kuri po pergalės rinkimuose įelektrino konservatorius visame pasaulyje, plitimą. Šią savaitę „Google” priklausanti „YouTube” beveik 12 valandų išjungė tos pačios kalbos vaizdo įrašą, vėliau jį atstatė ir teigė, kad tai buvo „klaida” – klaida, kuri nutraukė klipo pagreitį kaip tik tuo metu, kai jis tapo virusiniu.

„Twitter” gali būti platforma, kurioje klipas paplito labiausiai. Vienas tviterio įrašas su klipu surinko daugiau kaip 60 000 pasidalijimų ir daugiau kaip 200 000 „patinka” paspaudimų, kol „Twitter” blokavo Italijos Ministrės Pirmininkės vardo vaizdo įrašų paiešką.

Toliau pateikiama vaizdo įrašo kalbos stenograma:

Kodėl šeima yra priešas? Kodėl šeima tokia bauginanti?

Į visus šiuos klausimus yra vienas atsakymas. Nes ji mus įprasmina. Nes ji – tai mūsų tapatybė. Nes viskas, kas mus apibrėžia, dabar yra priešas tiems, kurie norėtų, kad mes nebeturėtume tapatybės ir būtume tiesiog tobuli vartotojai vergai.

Todėl jie puola tautinę tapatybę, religinę tapatybę, lytinę tapatybę, šeimos tapatybę.

Negaliu savęs apibrėžti kaip italės, krikščionės, moters, motinos. Ne. Aš turiu būti pilietis x, lytis x, gimdytojas 1, gimdytojas 2. Turiu būti skaičius.

Nes, kai būsiu tik skaičius, kai nebeturėsiu tapatybės ar šaknų, tada būsiu tobulas vergas, priklausantis nuo finansinių spekuliantų malonės. Tobulas vartotojas.

Štai kodėl mes keliame tiek daug baimės. Štai kodėl šis įvykis kelia tiek daug pasipriešinimo. Nes mes nenorime būti skaičiais. Mes ginsime žmogaus vertę. Kiekvieno žmogaus vertę.

Nes kiekvienas iš mūsų turi unikalų genetinį kodą, kuris yra nepakartojamas. Ir patinka mums tai ar ne, bet tai yra šventa. Mes jį ginsime. Mes ginsime Dievą, valstybę ir šeimą. Tuos dalykus, kurie kai kuriems žmonėms kelia tokį pasibjaurėjimą. Mes tai darysime, kad apgintume savo laisvę. Nes niekada nebūsime vergai ir paprasti vartotojai, priklausomi nuo finansinių spekuliantų malonės. Tokia yra mūsų misija, todėl aš šiandien atėjau čia.

Daugiau nei prieš šimtmetį Česteronas rašė: „Bus uždegtos ugnys, liudijančios, kad du ir du yra keturi. Bus ištraukti kalavijai, siekiant įrodyti, jog lapai žaliuoja vasarą”. Tas laikas atėjo. Esame pasiruošę. Ačiū.

Didžiosios technologijų bendrovės, tokios kaip „Twitter” ir „Google”, geriau nei bet kas kitas visuomenėje žino, kaip veikia virusiškumas kalbant apie pasidalijimus socialiniuose tinkluose.

Jos neabejotinai žino, kad labai svarbios pirmosios 24-48 valandos, per kurias virusinis vaizdo įrašas įgauna pagreitį, ir, nors vaizdo įrašu gali būti dalijamasi ir už šio valandų lango ribų, vargu ar susijaudinimo ir dalijimosi lygis prilygs toms pirmosioms virusiškumo valandoms. Dabar, kai ne viena ir ne dvi didžiosios technologijų bendrovės apsunkino Meloni kalbos suradimą, šiuos faktus sunku ignoruoti.

Allumas Bokhari yra „Breitbart News” vyresnysis technologijų korespondentas. Jis yra knygos #DELETED autorius: Kharihari: „Big Tech’s Battle to Erase the Trump Movement and Steal The Election” („Didžiųjų technologijų kompanijų kova siekiant ištrinti Donaldo Trumpo judėjimą ir pavogti rinkimus”).

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 431

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. Tegu    -  2022-10-01, 11:58

    geriau slepia,nei iskarpo ir iskraipo,kaip Erdogano interviu JAV.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Infa.lt pirmyn už vieninga Lietuvą !    -  2022-10-01, 15:45

    Kaip rasti įrašą ?
    Ačiū

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Klausimas būtų, su kuo derėtis ir dėl ko? Jeigu Jus turite omenyje žmogėdras, tai su...

Laukiu ŠS šulo fantomaso rašinėlio šia tema....

Gal tai karo uz demokratija viena is priežasčių?...

Rusija, net linkėdama blogo Lietuvai (o tai netiesa), neturėtų daryti nieko. Mes patys tarpusavyje gerkles...

Tai mes bet kuriuo atveju ten liksim :) Klausimas tik kokio dydžio šukės bus ir...

Niekas nenori mirti...

Vakarai nurodo Kiniją ir Rusiją kaip savo strateginius priešininkus, tačiau ekonominiai Vakarų rodikliai kur kas...