infa.lt

Klimato kontrolės technika – geram namų mikroklimatui

27 liepos
21:20 2022

(Reklama)

Namai – saugi oazė, į kurią visada norisi sugrįžti ir kurioje jaučiamės maksimaliai komfortabiliai. Prie šio komforto itin daug prisideda klimato kontrolės technika, dėka kurios namuose galime palaikyti norimą drėgmės lygį, vėsą bei reikiamą šilumą. Platų kokybiškos klimato kontrolės technikos pasirinkimą rasite sekdami šią nuorodą: https://www.van2o.lt/klimato-kontroles-technika.html, o dabar susipažinkime su šia technika kiek iš arčiau.

Klimato kontrolės technika oro vėsinimui

Užplūdus vasaros karščiams ne vienas ima gailėtis, kad anksčiau neįsigijo oro vėsintuvų, ventiliatorių ar termoventiliatorių, skirtų namų oro vėsinimui. Kalbant apie oro vėsintuvus, būtina paminėti, kad būna kelių tipų, t. y., pastatomi su stovu oro vėsintuvai, bokšto tipo oro vėsintuvai bei pastatomi oro vėsintuvai. Šių tipų buitiniai vandeniniai oro vėsintuvai yra labai funkcionalūs bei lengvai pritaikomi įvairiuose interjeruose.

Ventiliatoriai, greičiausiai, yra vienas populiariausių prietaisų, naudojamų oro vėsinimui. Šie prietaisai ne tik efektyviai vėdina orą, bet taip pat jį ir valo, ištraukia, o kai reikia ir pašildo. Ventiliatoriai, kaip ir oro vėsintuvai, yra skirtingų tipų, t. y., pastatomi, staliniai, pastatomi su stovais, bokštiniai, pakabinami ir t. t., todėl nesunkiai galima rasti tokį, kuris idealiai tiks Jūsų namams.

Klimato kontrolės technika oro šildymui

Elektriniai radiatoriai, tepaliniai radiatoriai ir jau minėti universalieji termoventiliatoriai – tai puikūs nedidelių patalpų šildymo įrenginiai, leidžiantys greitai ir pakankamai pigiai įšildyti norimą patalpą iki pageidaujamos temperatūros. Kalbant apie elektrinius radiatorius, būtina paminėti, kad jie nesausina patalpų oro bei išlaiko orą gaivų.

Be to šie radiatoriai neįkaista, todėl yra puikus pasirinkimas tiems, kurie augina mažamečius vaikus. Viena pigiausių šildytuvų rūšių yra tepaliniai radiatoriai. Šie į įprastus radiatorius panašūs šildytuvai patalpą gali sušildyti per labai trumpą laiką. Minėti termoventiliatoriai ne tik šildo, bet ir efektyviai šaldo, todėl yra pritaikomi visais metų laikais.

Kita klimato kontrolės technika

Oro šildytuvai bei vėsintuvai nėra vienintelė klimato kontrolės technika, į kurią verta atkreipti dėmesį. Patalpų orą efektyviai išvalo oro jonizatoriai. Oro drėkintuvai yra skirti tam, kad patalpose būtų galima užtikrinti optimalią oro drėgmę. Oro sausintuvai puikiai pašalina per didelę patalpose esančią drėgmę ir t. t.

 

 

 

PAREMSIU? - ar infa.lt darbas reikalingas? Nuspręsti galite tik jūs.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 195

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Apklausa

Ar dalyvausite antrajame prezidento rinkimų ture?


  • Ne, nematau prasmės (56%, 35 balsavo)
  • Taip, būtinai (30%, 19 balsavo)
  • Nežinau, dar neapsisprendžiau (14%, 9 balsavo)

Viso balsavo: 63
Pradėta - 2024-05-15 @ 12:45
Pabaiga - 2024-05-19 @ 12:45

Leidžiama ... Leidžiama ...

Dar konservų psichopatų chuntos nelikviduota alternatyvi informacija: lzskelbimai.com/s/212021...

Gruzija apsisaugo nuo demokratijos "vertybių" ir nori išlikti nepriklausoma, savarankiška šalimi. Kaip baisu.......

ir toliau dirbs slavams.tapom asilo įkaitais.toks likimas....

fetišizmo apraiška...

Jūs apkaltinote autorę esant rusų agente, arba kaip minimum esant rusų įtakoje ir transliuojant rusų...

Jūs kliedite. Į klausimą neatsakėte, tačiau nepamiršote apkaltinti tuo kuo pati esate :) Kur ir...

Maidano scenarijus. Taip Gruzija atiduodama Rusijai…...