infa.lt

Kaip parsigabenti motociklą?

28 liepos
12:25 2022

(Reklama)

Motociklų aukcionai vyksta daugelyje Europos šalių. Tena galima įsigyti ne tik naujus, bet ir naudotus motociklus. Kuriame nors iš aukcionų įsigijus šią transporto priemonę pats laikas pagalvoti apie prekės pargabenimą namo, juk retas pasiryš vargintis pats juo parriedėti namo. O to daryti ir nereikia, juk tam yra tokia paslauga, kaip motociklo pervežimas. Motociklai į Lietuvą gali būti parvežami net iš dvidešimties skirtingų Europos valstybių.

Kada prireikia motociklo pervežimo paslaugos ir kaip ji būna teikiama?

Motociklai klientui pervežami laikantis principo – nuo durų iki durų, jų gabenimas vyksta nuolat pačiais įvairiausiais maršrutais. Dažniausiai motociklai į Lietuvą parvežami iš Vokietijos, nes ten pardavime dalyvauja geresnės kokybės ir pigesni motociklai, todėl tikrai verta užsakyti jų parvežimo į Lietuvą paslaugą.

Tiesa, būna, kai motociklas netikėtai sugenda ir, būdamas mūsų šalyje. Jo neparsivarysi varu kaip paprastą dviratį, ir ant nugaros neparsineši. Būna, kai prireikia nuo vieno vandens telkinio iki kito pergabenti vandens motociklą, tačiau ir tada kuo puikiausiai gali pasitarnauti į pagalbą pakviestos autotransporto gabenimo paslaugas teikiančias įmones. Su jomis gali būti sudarytos vienkartinės ir ilgalaikės autotransporto priemonių pervežimo sutartys.

Kaip pasirūpinama motociklo saugumu jo pervežimo metu?

Kad motociklui ar kitokiai motorizuotai dviratei transporto priemonei pervežimo metu nieko blogo nenutiktų, jie būna vežami supakuoti ant specialių metalinių įrenginių metaliniais rėmais. Tiesa, motociklai gali būti gabenami ir pastatyti ant tam tikro medinio padėklo. Padaroma taip, kad priekinis motociklo ratas būtų tvirtai įremtas į rėmus, pati priekinė jo dalis, einanti už tiltelio, būna dviem stipriais diržais, nukreiptais į priešingas puses, įtempiama iš viršaus į apačią. Tai padeda išlaikyti motociklo stabilumą jo gabenimo metu.

Kaip yra gabenamos dviratės transporto priemonės?

Motociklai, motoroleriai arba mopedai būna vežami ne tik sunkvežimiais, tralais, mini tralais, bet ir mikroautobusais. Dviračių transporto priemonių gabenimas vyksta pačių geriausių kelių tinklu, kad būtų išvengta galinčių kelionėje laukti pavojų. Motociklų pervežimas maždaug trunka keturias paras, laiką pradedant skaičiuoti nuo krovinio priėmimo transportavimui dienos.

 

 

 

PAREMSIU? - ar infa.lt darbas reikalingas? Nuspręsti galite tik jūs.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 243

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Apklausa

Ar dalyvausite antrajame prezidento rinkimų ture?


  • Ne, nematau prasmės (56%, 35 balsavo)
  • Taip, būtinai (30%, 19 balsavo)
  • Nežinau, dar neapsisprendžiau (14%, 9 balsavo)

Viso balsavo: 63
Pradėta - 2024-05-15 @ 12:45
Pabaiga - 2024-05-19 @ 12:45

Leidžiama ... Leidžiama ...

fetišizmo apraiška...

Jūs apkaltinote autorę esant rusų agente, arba kaip minimum esant rusų įtakoje ir transliuojant rusų...

Jūs kliedite. Į klausimą neatsakėte, tačiau nepamiršote apkaltinti tuo kuo pati esate :) Kur ir...

Maidano scenarijus. Taip Gruzija atiduodama Rusijai…...

Dar dviejų spalvų apatinius…....

Sprendžiant iš to, kad tuos žmones, kurie nesutinka su visuotine antivertybine propaganda, vadinate esant rusų...

Tą ir norėjau pasakyti, kad Europos sąjunga turi būti apvalyta nuo iškreiptų eurovizinių antivertybių ir...