infa.lt

Karščio banga užklupo Europą

18 liepos
12:09 2022
Saulė - zondas

NASA nuotr.

Šiomis dienomis Europoje siaučia karščio banga. Karšti orai užklupo vakarinę Europos dalį, neaplenkdami ir Anglijos, Prancūzijos, Vokietijos, Ispanijos ir Italijos.

Portugalijoje tvyro 40 laipsnių karštis, o šalies šiaurėje temperatūra siekia 47 laipsnius. Madride šią popietę užfiksuoti 38 laipsniai, o Romoje – 37 laipsniai karščio.

Vokietijoje karščio pikas numatomas liepos 19-20 d., centrinėje šalies dalyje temperatūra priartės prie 40 laipsnių, Berlyne termometro stulpelis rodys 37 laipsnius.

Londone rytoj po pietų prognozuojama 38 laipsniai, o poryt – 39 laipsniai karščio. Paryžiuje pirmadienį bus 39, o antradienį – 41 laipsnis peklos.

Prie karščiu alsuojančios Europos problemų prisideda ir beveik visose Vakarų Europos šalyse siaučiantys dideli miškų gaisrai.

Lietuva šiuo metu gyvena kaip Dievo saugoma vėsi salelė karščio pragaro gelmėse. Nors karštis buvo žadėtas jau prieš savaitę – iki šiol jis vis dar mus aplenkia.

Marijos žemė saugo savo vaikus.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 268

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. T0mas J.    -  2022-07-18, 14:15

    „Karšti orai užklupo vakarinę Europos dalį, neaplenkdami ir Anglijos, Prancūzijos, Vokietijos, Ispanijos ir Italijos”.

    Visos šalys, kurios yra gerokai į Vakarus nuo Europos geografinio centro, ir yra VAKARINĖJE Europos dalyje. O centrinę Europos dalį (Kauną) ateinantį penktadienį ir šeštadienį pagal prognozes svilins 25 laipsnių karštis 🙂
    Pamenu prieš kelis metus Delfyje skaičiau tokią frazę: „Šiaulius svilins 25 laipsnių karštis”. Tai skaniai juokiausi, dabar prisiminiau. Seniai jau nebeatsidarau Delfio ir nepasigendu.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Konservatorių vykdomas manau korupcinis sandėris ir perleidimas mūsų krašto gynybos į privačias užsienio karo pramoninkų...

Manau, kad Anušauskas atsistatydino todėl, kad nesutiko su kažkokios milžinės karo kompanijos (kurios jis neįvardijo),...

Labai ačiū autoriui už pasidalinimą tomis mintimis, kurias savo galvose ir širdyse nešiojosi Universitetą kūrę...

Iš tiesų, paskaičius galima taip pamanyti. Kita vertus, greta yra Kuolio tekstas apie tai, kas...

Manau, kad Vaitkaus komanda šitokiu būdu patys sau kuriasi piarą? Klounai...

nacistui putinui.......