infa.lt

Washington Times: J.Bidenui laikas pasekti Niksono pėdomis ir atsistatydinti

06 liepos
22:18 2022
Joe Bidenas

REUTERS/Sarah Silbiger

Neseniai įvykusių G7 ir NATO susitikimų dėka, „lunatikuojantis” pasaulio progresas gavo didelį postūmį branduolinio holokausto link. Pagrindinė priežastis – prezidentas Joe Bidenas, rašo JAV kairiųjų leidinys Washington Times.

Priblokštas ilgo vidaus problemų sąrašo ir mažėjančių reitingų, jis stengiasi pakeisti temą iškeldamas karą Ukrainoje ir demonizuodamas Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną.

Viena vertus, atrodo, kad jam tai pavyksta. Visi šių susitikimų dalyviai sutiko į Ukrainą pumpuoti daugiau pinigų ir ginklų. V. Putino vardas su neigiamais epitetais buvo kartojamas dažniau nei didingi pažadai dėl laisvės ir demokratijos.

Tačiau, sprendžiant iš to, kas vyksta mūšio lauke, visa tai ne tik ilgina Ukrainos žmonių kančias, bet ir didina Trečiojo pasaulinio karo tikimybę, jei JAV politika greitai nepasikeis, rašo amerikiečių leidinys.

Naujausios Gallup apklausos duomenimis, amerikiečiai nėra patenkinti kryptimi, kuria eina šalis. Tik 13 % yra patenkinti, o 87 % nepatenkinti, ir tik 16 % pritaria Kongreso atliekamam darbui, o 82 % nepritaria. Nelabai įspūdingas rezultatas šaliai ir prezidentui, kuris skelbiasi esąs laisvojo pasaulio lyderis.

Pasak „Newsweek”, tautos nuotaikos yra prasčiausios per visus kadencijos vidurio rinkimų metus nuo 1974 m., kai Ričardas Niksonas atsistatydino iš prezidento posto po Votergeito skandalo tyrimo.

Suprantama, kad „Newsweek” siunčia J. Bidenui aiškią užuominą. Bet ar jis ją supras?

Reikia pripažinti Niksono nuopelnus. Jis atsistatydino nekaltindamas jokių vidaus ar užsienio veikėjų, kad išgelbėtų šalį nuo nereikalingos sumaišties. Niksonas pasakė: „Aš paspartinsiu gijimo proceso, kurio taip reikia Amerikai, pradžią.

Jis pripažino, kad kai kurie jo sprendimai „buvo klaidingi”, ir išreiškė apgailestavimą, pasakęs: „Labai apgailestauju dėl bet kokios žalos, kuri galėjo būti padaryta per įvykius, atvedusius prie šio sprendimo”.

Yra daug svarių priežasčių, kodėl Joe Bidenas turėtų sekti R. Niksono pėdomis. Jo ir jo šeimos narių nusižengimų ir žeminančių skandalų sąrašas yra ilgas ir gerai žinomas, reziumuoja Washington Times.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 286

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....