infa.lt

R. Žemaitaitis: „Išaušo antra Turkijos Spec-operacijos Sirijoje diena!”

03 birželio
12:28 2022
Remigijus Žemaitaitis

ve.lt nuotrauka

Seimo narys Remigijus Žemaitaitis savo asmeninėje Facebook paskyroje pasidalino naujiena apie Turkijos užpultą Siriją, labai savotiškai ją interpretuodamas, ir sulygindamas su Putino užpulta Ukraina. Tuo pačiu jis pasidalino ir fotografijomis (paspausti nuorodas pagal numeraciją), kuriomis remiasi savo tekste. Tekstas neredaguotas:

Dar vienos valstybės “demokratiniu” keliu išrinktas vadovas nusprendė užpulti kitą valstybę ir taip pasiimti nemažą gabalą svetimos žemės.

1. Foto – jis tiesiog pareiškė, kad dabar aš vykdau spec operacija išvaduom Sirija nuo 30-40 mln Kurdų;

2. Foto – jis pareiškė eik nx… JAV ir visa NATO, net neketinu gauti Jūsų leidimo ar kokio tai sutikimo sudaužyti kitos šalies žmones, pjauti jų vaikus, griauti jų namus, prievartauti moteris! Nes aš toks krūtas, nes esu NATO narys, todėl kitos NATO šalys prieš mane nepuls, o putinas greitai gala gaus Ukrainoje, todėl galiu daryti ka tik noriu!

3. Foto – Vakar naktį, net neįvykus NATO šalių, ES šalių vadovų pasitarimui, pirmas bombas jau paleidau! Ir dar jų leisiu tiek, kol sekančioje nuotraukoje žemės priklausys man!
Man tai tas žemėlapis labai panašus į Ukrainos dabar rusų valdomas 20 % žemes tik čia iš viršaus valdys, o putka iš dešinio šono!
Ir kaip sako ”demokratiškai” išrinktas Erdoganas eisiu dabar tik 30 km, bet vėliau step by step toliau iki 100 km į šalies vidų!

4. Foto – jei civiliai jau pajudėjo, o jų bus 2-6 mln, tai manau liepos antroje pusėje pirmuosius džiaugsmingai pasitiksime Lietuvoje, čia ištrauka iš mūsų stovyklos
Aš tuos vaizdelius mačiau 2015-2021 metais, kai Kurdų, Afganų padavė į Europą kas vyko, kas vyksta dabar Švedijoje, Suomijoje, jie vienas kitas ten jau pjauna, policijos susitvarkyti su jais negali! O mes leidžiam viena ranka, kad jų dar daugiau pas mus atvyktu!

5. Foto – net žurnalistė Indrė Makaraitytė viešai suabejojo, ar Turkijos dovana drono, išplaus teroristo Erdogano veidą! Bet čia jaučiu po tokio posto teks Indrei palikti darbą LRT, nes nesutampa su mūsų vertybių politika, kuri formuojama pagal senelį Vycką!

6. Foto – sprogimai Sirijoje, labai man jie panašūs į Ukrainos, kurie nuo vasario 25 d vis vyksta, o Sirijoje tik vakar naujai prasidėjo!

7-9. Foto7, Foto9 – badas, žmonės alkani ir basi, vaikai be namų, šeimos be darbo, žmonės parduodamk vergijon! Tai kur jie trauks! Į ES! Turbūt į Lietuvą, Vokietiją, Prancūziją, Olandiją, Daniją, ir žinoma ŠVEDIJĄ IR SUOMIJĄ!

10. Foto – kodėl kurdai puolami pliusai ir minusai išsakyti BBC laidoje!

11. Foto – kaip pasakė draugas putkos Erdoganas “…Rusijai sankcijoms nepritarsime….”, bet jus pasaktonsime toliau skersti Ukrainos žmones!

12-13. Foto12, Foro13 – kaip pasakė ”demokratiškai” išrinktas prezidentas Erdoganas, eikit velniop ŠVEDAI IR SUOMIUKAI, jums NATO NEMATYTI DAR 100 metų, kol visus Sirus išskersiu!, o jų 30-40 mln. Man tai labai panašu į genocidą?

Ir dar prideda pastarasis, jei turėsiu galimybę ir Graikus patvarkysiu! O jei čia korta nepaeis SPEC OPERACIJA KIPRE TURKIŠKOJE DALYJE PADARYSIU!

14. Foto – kaip sako I. KOREIVAITĖ, baisu kas vyksta ir ką daro Turkai su Kurdais, ir net buvo Ievai tiek drąsos, kad D. Trumpa pacitavo “…kelis kartus jis pakartojo, bloga mintis, tuo metu Turkų puolimas Kurdų…”

Neginu nei vienos pusės, nepalaikai nei vienos SPEC OPERACIJOS, bet žudymas civilių gyventojų jų kankinimas, prekyba žmonėmis tai daugiau nei DEMOKRATIJA!

Tikiuosi ši informacija leis mums labiau suprasti, kas vyksta pasaulyje, ir kaip aš sakau DOVANOTAM ARKLIUI I DANTIS NEŽIŪRIMA

DOVANŲ DRONAS – PAŽADAS TYLĖJIMO UŽ ŽUDYMUS!

Dabar lieka laukti SPEC OPERACIJOS – išgelbėk Taivaną nuo JAV ir kito Pasaulio!

SPEC OPERACIJA – atsiimkime Kiprą, kaip sakoma turkiškas jos dalis!

SPEC OPERACIJA – SAKARTVELE

SPEC OPERACIJA – PALESTINA IR IZRAELIS

Turkija paskelbė dovanojanti Lietuvai kovinį droną „Bairaktar”, apie ką pranešė Krašto apsaugos ministerija. (nuoroda)

Į šią naujieną sureagavo ir LRT „tyrėja” Indrė Makaraitytė, savo Facebook paskyroje paskelbusi:

„Aš tik tyliai nuogąstauju, pati taip pat prisidėjusi prie „Bayraktaro” Ukrainai, kad Turkijos autoritarinis režimas gražiais gestais tuo pačiu perka ir Lietuvos visuomenės viešąją nuomonę. Bet juk mes neužkibsime ant kabliuko, ar ne? – su viltimi klausia LRT „tyrimų” autorė.

Savo nuomonę apie Turkijos kovinio drono „Bayraktar” pirkimo akciją, renkant jam lėšas, išsakė ir Lietuvos Tautininkų sąjunga, savo Facebook paskyroje pareiškusi:

Tautininkų pirmininkas Sakalas Gorodeckis: „Apie tas tikrąsias, ne karo spekuliantų kainas „15 kapeikų” ir „LRT tyrimai” kažkodėl dar nerašo, nes google paiešką reikia gi dar įsiinstaliuoti ir čia ne tie auksiniai „Nota Bene” šaukštai. Kas angliškai skaito, tai nuorodoje „Forbes” straipsnis.

Įtariu, kad skaičių 5 mln. € nugirdo kažkur KAM’o koridoriuose, nes tokį pasiūlymą galbūt Lietuva buvo gavusi, pradedant naują ginkluotės rūšį (t.y. plus infrastruktūra ant žemės, apmokymo programa ir t.t) nuo vieno trachtaktaro vieneto (o su vienu daug , beje, nenuveiksi). Spėju, kad Turkija nuolaidų pirmame apsikeitimo pasiūlymais etape tikrai dar nesiūlė Lietuvai.

Tačiau gi Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi jau išbandytą infrastruktūrą, apmokytą užgrūdintą personalą ir jiems tereikėtų drono tikrąja kaina už vieną kitą (1-2) milijoną JAV dolerių, kurie pakeistų jau prarastus kovoje, nu bet tikrai ne penkis milijonus.

Kodėl Bayraktarą turi taip sudėtingai pirkti Lietuvos KAM, o ne tiesiog galima būtų pervesti lėšas Ukrainai, kuri turi galiojantį tiekimo kontraktą su Baykar ir suderėtas tikrai ne vienetinio pirkimo kainas.

Pas vajaus organizatorių gi yra patirtis vežioti grynųjų pinigų maišus, užvadintas lėšomis, tiesiai į ZSU dalinius. Galima būtų jau ir banku pasinaudoti, pasitikint Ukrainos valstybe ir jos gebėjimais gintis”.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 716

Žymos:

Atsiliepimų 10

  1. Patriotas    -  2022-06-03, 13:33

    Šudų malūnas sukasi. Dvigubi standartai. Vaikai ir moterys žudomi turkų – nieko tokio. Vaikai ir moterys žudomi rusų ir psichoptų azovcų – siaubas. Zombių apokalipsė tikra. „Mas medios zombių apokalipsė” beee beee beee.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Hm    -  2022-06-03, 15:27

    Skaudus atvejis, bet deja ne pirmas ir ne paskutinis… Bus ir paskutinis, bet po jo jau žmonijos nebebus ir kodėl taip yra??? Nieko stebėtino – žmogiškoji prigimtis permaišyta su gyvuliškais instinktais kurie tokiuose sutvėrimuose kaip žmogus vyraujantys, dėl to taip ir gyvenam ir gyvensim jei nepasikeisim, o pasikeitimui, pakeitimui savo prigimties galimybių beveik nėra. Atskiri žmonės tai gali padaryti, žmonija kaip visuma ne… Technologijos gerokai pralenkė patį žmonijos sąmoningumo lygį, o tai jau gresią susinaikinimu…

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Vytas    -  2022-06-03, 17:06

    Reikia tapinui yuotubeje apie tai parašyti.

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Tokiu atveju    -  2022-06-03, 17:13

    Ukraina turi trachtaro atsisakyti, nes gi agresorius jį dovanoja

    Atsakyti į šį komentarą
  5. T0mas J.    -  2022-06-03, 18:28

    R.T.Erdoganas niekingas okupantas. Turkijai linkiu tiek pat nelaimių ir priešo atakų, kiek ji pati suteikia kaimynei nuo pat 2020 m. vasario – įdomu kad Žemaitaitis tik dabar tai pastebėjo.

    Atsakyti į šį komentarą
  6. A    -  2022-06-04, 04:38

    Velnias,panašu kad Grybauskaitė buvo teisi pasakiusi kad treciasis pasaulinis jau pradidejo.Dabar,kAip sakoma «под шумок»,valstybes prades suvedineti saskaitas tarpusavyje nesulaukdamos tarptautinio demesio(nes yra globalesni ivykiai).Ir tai gali tapti nevaldoma….

    Atsakyti į šį komentarą
    • Ir iki sio    -  2022-06-04, 12:57

      „pod sumok” niekas „nemate”,ka isdarinejo uzjuris po visa pasauli. Ir ne tik turku rankomis. Kaip ir sio „triuksmelio” tikruju autoriu „nemato”. Juk kaltas gi Putinas,o ne raketos ir bioginklu laboratorijos prie jo salies perimetro…

      Atsakyti į šį komentarą
  7. VŽA    -  2022-06-05, 19:42

    PAGUOSIU: Be Dievo žinios – žmogui plaukas iš galvos neiškrenta… Reiškia tokia Dievo valia, – Žemėje žudyti, o po to į dangų, į amžinąjį gyvenimą pasikelti… Tikintieji juk turi trokšti iš „Ašarų pakalnės” patekti į Rojų…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...