infa.lt

Menų fabrikas „Loftas“ ir „ENEOS 1006 km“ lenktynės vienija jėgas

02 liepos
19:01 2016

SuperSprint Vytauto gatve

Menų fabrikas „Loftas“ ir didžiausios Baltijos šalyse „ENEOS 1006 km lenktynės“ vienija jėgas ir pradeda bendradarbiavimą, kurio rezultatais jau visai netrukus, liepos 20-23 d., pradžiugins septynioliktus metus gyvuojančių lenktynių dalyvius ir sirgalius.

Palangoje vykstančios didžiausios ne tik Lietuvos, bet ir Baltijos šalių lenktynės, šiemet persikrikštijusios „ENEOS 1006 km“ vardu, kasmet į Lietuvos pajūrį sutraukia daugiau nei 40 tūkstančių automobilių sporto aistruolių.

Tūkstančiai žmonių ir sportinių automobilių, galingų variklių gausmas ir azariška lenktynių dvasia tris dienas Palangą paverčia tikra švente. O šventės be muzikos neįsivaizduojamos, todėl šiemet muzikine lenktynių programa rūpinsis patyrę šios srities profesionalai – aštuntus metus Vilniuje veikiantis menų fabrikas „Loftas“, organizuojantis ryškiausių šiuolaikinių muzikos žvaigždžių koncertus, vienintelį urbanistinį festivalį Lietuvoje „Loftas Fest“, įspūdingus meno performansus, netradicinius kino seansus ir kitus renginius.

Profesionali „Lofto“ komanda pasirūpins, jog lenktynių lankytojams visas tris dienas netrūktų pramogų – trasoje įsikursiančioje scenoje savo pasirodymus surengs ne tik ryškiausi Lietuvos muzikos atlikėjai, bet ir užsienio muzikos žvaigždės. Visa programa bus paskelbta netrukus, tačiau organizatoriai išduoda, jog lenktynių sceną atidarys pasaulinė beatbox’o žvaigždė „The Petebox“. Savo pasirodymuose jis kombinuoja pačius įvairiausius muzikinius žanrus: nuo hip hopo, pop, rock iki drum&bass.

„Džiaugiamės, galėdami patikėti trijų dienų koncertus rengti tikriems šios srities profesionalams. Dabar mūsų lenktynės taps traukos centru ne tik tiems, kurie yra pamišę dėl lenktynių, bet ir tiems poilsiautojams, kurie pasiilgo festivalinio šurmulio visai Palangos pašonėje,“ – šiuo susitarimu džiaugėsi „ENEOS 1006 km lenktynių“ organizatorius Darius Jonušis.

Negana to, šiemet „ENEOS 1006 km lenktynėse“, „Lofto“ iniciatyva lankytojų lauks dar viena naujovė – dizaino mugė „Uptown Market“. Didžiausia dizaino mugė, kiekvieną mėnesį vykstanti Vilniuje, pirmą kartą vyks ir Palangoje.

Uptown market

Dizaino mugėje savo darbus ir naujausias vasaros sezono tendencijas pristatys daugiau kaip 80 originaliausių Lietuvos ir Baltijos šalių dizainerių, kurie visas tris dienas lenktynių lankytojams siūlys įsigyti autorinio dizaino drabužių, aksesuarų ar interjero detalių.

Didžiausios Baltijos šalių lenktynės „ENEOS 1006 km“ šiemet vyks liepos 20-23 d., Palangoje.

racing.lt

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 53

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Jie eina link totolaus fantastinio rytojaus kur žmogus renkantis atstova valdžioje tampa ju vergas, skaičius...

kad jis zino,kur ji yra! Nusispjauti - dar nereiskia neapykantos! Gal tiesiog "draugo" kauke jam...

jau ir moteru,skelbia Ukraina,o mums - musu "svietejai" meluoja,kad Rusija! Beje,noriu pasveikinti ukrainiecius Europoje! Naujasis...

Nuolat stiprina kontrole,o vogti milijonus - kasdien lengviau!...

kad paciu sukurtos peklos vengiama verslo nurodymu! Juk,Lietuvoje ir po Baltijos salis dirbantys vilkikai,autobusai,traktoriai -...

ir atsakymas,kam reikalingas sis karas!...

o tolimesnio UA ir ES naikinimo!...