infa.lt

Vonia ar dušas, o gal abu?

21 kovo
05:20 2022

Į klausimą, kas geriau – vonia ar dušas, o gal abu kartu, galima atsakyti dvejopai. Tačiau, jeigu šeimoje auga keli maži vaikai, kurių amžiaus skirtumas nėra didelis, labiau praverstų vonia, nes mažieji mėgsta joje ne tik maudytis, bet ir žaisti. Tačiau suaugusiems šeimos nariams labiausiai tinka dušas, nes maudymasis po juo atima mažiau laiko bei sunaudojama mažiau vandens.

Todėl jaunoms šeimoms labiau tinka tas variantas, kai vonioje yra abi maudymosi priemonės. Senyvo amžiaus žmonėms patogiau dušas, nes jiems kartais gali būti labai sunku be pašalinių pagalbos įlipti į vonią ir iš jos išlipti. Bet neskubėkime ir aptarkime dušo bei vonios išskirtinius privalumus.

Kokius privalumus gali pasiūlyti dušo kabina?

Pats didžiausias dušo kabinos privalumas yra tas, kad ji vonios kambaryje užima labai mažai vietos ir yra labai patogi nuolat skubantiems žmonėms. Be to, dabartinės technologijos vartotojams jau pasiūlo ne tik masažines, bet ir su integruota belaide muzikos sistema dušines.

Be to, naudotis dušo kabina yra palanku ne tik laiką taupantiems žmonėms, bet ir tiems, kuriuos kamuoja judėjimo sutrikimus sukeliančios ligos. Tokiems ligoniams, įeinant į dušo kabiną, nereikia aukštai nuo grindų kelti kojų. Taip pat tiesus stovėjimas po vandens srautu neapkrauna stuburo papildomais krūviais, todėl palengvėja ir pats prausimosi procesas.

O kam labiau gali patikti vonios teikiami patogumai?

Vonia nepamainomas įrenginys yra tiems, kurie mėgsta visiškai atsipalaiduoti, gulėdami šiltame vandenyje. Jei turi pakankamai laiko, ir niekas tavęs neskubina kur nors iš namų keliauti, tada gali vos ne iki kraštų prileisti vonią karšto vandens, pagardinti ją mėgstamiausiais raminančiais eteriniais aliejais ir pasinerti į ją taip, kad virš vandens kyšotų tik lūpos ir nosies galiukas su kakta.

Tiesa, vis daugiau vartotojų renkasi abejus variantus – dušą ir vonią. Tačiau tai gali leisti tik tie žmonės, kurių namuose yra gana erdvus vonios kambarys. Jeigu jums norisi rasti daugiau informacijos šia tema, ieškokite internetinės parduotuvės Iris tinklalapyje.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 586

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Pandoros skynia pamažu atsiveria... Pasekmės bus skaudžios visoms ekonomikoms... Tik gaila, kad priėmę tokius sprendimus...

Tai pindosai jau vakar pripažino......

tai su kuo kariaus gal su marsiečiais,nes kariniam pramoniniam kompleksui reikia užsakymų...

malonu kad ant pasaulio dar yra blaiviai mąstančių...

tai rusai panaudos 100%...

O

tas tai bus teisėtas.......