infa.lt

„Helios sport” sieks pergalės lenktynėse į pagalbą pasitelkusi merginą

21 birželio
16:38 2016
I. Senkutė ir K. Gedgaudas

I. Senkutė, K. Gedgaudas ir palaikymo komanda

Poilsiautojai, savaitgalį leidę Palangoje, galėjo pasigrožėti „ENEOS 1006 km lenktynių“ komandos technika. Besiruošiant artėjančioms varžyboms visuomenei savo planus atskleidė „Helios sport“ komanda. Šiais metais klaipėdiečiai turi tikslą laimėti vienoje konkurencingiausių klasių – A2000.

Komandą šiemet papildė ir mergina – viena greičiausių šalyje lenktynininkių Indrė Senkutė. Ji pakaitomis su Vaidotu Mitkum, Eriku Vaštaku ir Karoliu Gedgaudu vairuos „Honda Civic Type R“ automobilį.

„Helios Sport“ komanda jau daugiau kaip dešimt metų lenktyniauja įvairiose ilgų distancijų lenktynėse ir „ENEOS 1006 km lenktynės“ yra prioritetinės. Jos vyksta Palangoje, visai prie pat šios komandos gimtojo Klaipėdos miesto.

„Komandos branduolys – tai geri draugai, todėl svarbiausias tikslas yra ne tik rezultatas, bet ir puikiai praleistas laikas. Žinoma, tai nereiškia, kad važiuosime lėčiau. Visą laiką stengiamės siekti geriausio rezultato – kovoti dėl pergalės savo klasėje,“ – pasakoja „Helios Sport“ komandos lenktynininkas Erikas Vaštakas.

Šiais metais komanda nutarė kardinaliai atnaujinti techniką. Senutėlis, net 11 sezonų tarnavęs BMW savo gyvenimą nugyveno. Po praėjusiais metais pasiektos puikios pergalės A3000 klasėje komanda nutarė BMW išleisti užtarnauto poilsio. Dabar „seneliukas“ džiugina gerbėjus „Fast Lap“ lenktynėse.

Šiemet komanda išbandys jėgas silpnesnėje, bet kur kas konkurencingesnėje A2000 klasėje, gerokai modernesniu ir naujesniu „Honda Civic Type R“ automobiliu.

I. Senkutė ir K. Gedgaudas

Komanda nusprendė atnaujinti ir savo ekipos sudėtį, pasikvietusi kartu lenktyniauti Indrę Senkutę.

„Indrė lenktyniauja daug, ji vairuoja panašaus tipo automobilį varomą taip pat priekiniais ratais, tad manome, jog ji ne tik gerokai pagražins mūsų komandą, bet ir sudarys konkurenciją ekipos vyrams,“ – šypsosi Karolis Gedgaudas.

Svarbiausias „Helios sport“ komandos tikslas šių metų „ENEOS 1006 km lenktynėse“ – pasiekti finišą ir išvengti techninių gedimų.

„Žinoma, sieksime maksimalaus tikslo – laimėti savo klasę ir patekti į greičiausiųjų komandų dešimtuką. Tačiau mes liekame ištikimi ir savajam jau daugelį metų naudojamam šūkiui – „Įdegti ir gerai praleisti laiką“. Kai neužkrauname galvų kažkokiu būtinu tikslu, geras rezultatas ateina savaime. O atmosferos mūsų komandoje galėtų pavydėti daugelis,“ – sako „Helios sport“ lenktynininkas Karolis Gedgaudas.

Racing.lt nuotraukos

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 117

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. varvinantis seilę    -  2016-06-21, 16:52

    įdomu kokiu medum ten patepta kad prie lenktynių taip limpa tos merginos? 🙂

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....

tik neap siš ik iš laimės....

kokiam uriupinske ar žopinske gyveni?...

Kodėl tiek mažai?...

Specialiai pasitikrinau - tik vakar paskelbta info apie Pugačiovą, neknisk proto troli. Ir dar net...

Čia Jums ne Okeanidės bučinys Antanui......