infa.lt

Viktoras Uspaskich: Neatiduokime savo laisvės

17 vasario
10:49 2022

Viktoras Uspaskich

Sveikinu visus Jus su mūsų protėvių sprendimu, paskelbusiu visam pasauliui apie Lietuvos valstybės atkūrimą. Atkūrimą ir laisvę suprantu plačiąja šio žodžio esme – kaip iš išorės, taip ir iš vidaus.

Kalbėdami apie laisvę, dažniausiai kalbame apie išorinę laisvę, tačiau vidinė yra ne mažiau svarbi, o gal net ir svarbesnė. Apie ją paprastai nutylima, o šiai valdžiai ji yra ypač neparanki. Kaip sakė Volteras, „Laisvė yra ne tai, ką Jums davė. Tai yra tai, ko negalima iš Jūsų atimti“.

Šie žodžiai šiuo metu yra labai aktualūs ir kaip niekada svarbūs – juk iš daugelio buvo atimta jų tikroji, vidinė laisvė. Tai vyko ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje – gindami savo vidinę laisvę žmonės protestuoja ir tai nėra blogai, juk tai – demokratine forma žmonių reiškiamas nepritarimas valdžios veiksmams ir sprendimams.

Tačiau toks nepritarimas ir savo vidinės laisvės gynimas turi būti ir išlikti taikus. Todėl raginu žmones ginti savo vidinę laisvę atsakingai ir nepasiduoti provokacijoms, o valdančiuosius pagaliau pradėti kalbėtis su piliečiais, įsiklausyti į jų poreikius. Tolesnis piliečių ignoravimas tik skatins protestus, o visuomenė ir toliau bus supriešinta.

Tad sveikindamas su Lietuvos valstybės atkūrimo diena, linkiu nustoti prašyti ir maldauti iš valdžios prigimtinės žmogaus laisvės, o tiesiog jos neatiduoti – nė vieno lašo. Niekas neturi teisės kėsintis į Jūsų prigimtinę laisvę ir teisę, neleiskite laisvei nepastebimai išslysti iš Jūsų rankų.

Būkite sveiki, laimingi ir amžinai laisvi.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 348

Žymos:

Atsiliepimų 4

  1. Vygandas    -  2022-02-17, 17:15

    „Čmil-piš-lands” šaikai laisvė, – kai bus įteisinti iškrypimai ir narkotikai, o „jedintsveninkus” reikia laikyti atitvertus nuo „Laisvės elito”…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Valentinas    -  2022-02-19, 12:52

    Ar ne prasmingiau ir naudingiau būtų p. Viktorui kreiptis į savo brolius Rusijoje ir kviesti juos neatiduoti Putinui ir jo šaikai savo laisvės. O mes jau kaip nors susitvarkysime patys.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Jurgis    -  2022-02-19, 12:57

    Pirmą kartą girdžiu, kad Uspaskicho protėviai paskelbė Lietuvos nepriklausomybę ir atkūrė mūsų valstybę. Čia tai bent. Ar čia naujas putinistų pasakojimas liaudžiai apie Lietuvos valstybę?

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....