infa.lt

„Susigrąžinsime Ameriką ir panaikinsime privalomą vakcinaciją“: Donaldas Trampas surengė mitingą Arizonoje

17 sausio
11:41 2022
Donaldas Trampas, Arizona, 2022, sausio 15

Donaldas Trampas, Arizona, 2022, sausio 15 (Robyn Beck/AFP via Getty Images)

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trampas (Donald Trump) per pirmąjį 2022 m. mitingą, vykusį sausio 15 d. Arizonoje, nupasakojo šalies respublikonų partijos ateities planus.

„Čia, Arizonoje, prasidės didžiulė raudona banga, nuvilnysianti per šią šalį, – ji nuplaus šimtus ir tūkstančius socialistų, demokratų iš pareigų, užgriūnant nesustabdomam respublikonų patriotų antplūdžiui. Ir jie tai padarys, o jūs eisite į rinkimus“, – pareiškė Trampas Canyon Moon Ranch festivalio aikštėje Florencijoje, Arizonoje, respublikonų tvirtovėje, esančioje maždaug 70 mylių į pietryčius nuo Fenikso, praneša Epoch Times.

„Šiais metais ketiname susigrąžinti Atstovų rūmus, susigrąžinti Senatą ir susigrąžinti Ameriką. Tai labai svarbu. Tai gali būti svarbiausi mūsų kada nors buvę rinkimai. Tikiu, kad 2024 m. bus dar svarbesni. 2024 m. mes ketiname atsiimti Baltuosius rūmus!”

Tūkstančiai jo šalininkų susirinko į Trampo mitingą, antrąjį jo mitingą Arizonoje nuo tada, kai jis paliko prezidento pareigas.

„Žmogus, kuris ateina čia ir turi prieš akis palaikymo minias, nusidriekusias toliau nei akys mato,… automobilių kolonas, besidriekiančias 25 mylias – tai nėra tas, kuris pralaimėjo rinkimus. Ir dabar dėl to mūsų šalis naikinama“, – kalbėjo Donaldas Trampas.

Trampas pasisakė prieš dabartinę situaciją nacijoje, tačiau išreiškė viltį, kad ji pasikeis, išdėstydamas darbotvarkę, apimančią prievartinės COVID-19 vakcinacijos panaikinimą, 2021 m. sausio 6 d. įvykių tyrimą ir kovą su nelegalia imigracija.

Savo kalboje Trumpas pritarė Kari Lake kandidatūrai į  Arizonos gubernatorius, o dabartinį gubernatorių Dougą Ducey, respublikoną, pavadino „siaubingu valstijos atstovu“.

Lake, buvusi žurnalistė, pažadėjo panaikinti privalomą vakcinaciją, jei taps gubernatore. Ji taip pat pažadėjo, kad padės užtikrinti rinkimų sąžiningumą ir spręsti nelegalios imigracijos problemą, įskaitant pasienio sienos užbaigimą.

Privaloma COVID-19 vakcinacija

Donaldas Trampas griežtai kritikavo Džo Baideno (Joe Biden) administracijos nutarimus, kurie, jo teigimu, „absoliučiai naikina mūsų ekonomiką“.

Jis paragino amerikiečius „pasakyti Džo Baidenui, kad amerikiečių sveikatos priežiūros pasirinkimas nėra jo reikalas. Mes galime pasirinkti patys“.

„Šiais sprendimais jie griovė ir toliau griauna žmonių gyvenimus: atleidžia amerikiečius iš darbo, verčia nekaltus vaikus augti su kaukėmis, uždaro jų mokyklas – naikina švietimą, žlugdo jų vystymąsi, griauna jų ateitį, izoliuoja žmones savo namuose“, – kalbėjo D. Trampas.

„Jie tikrai kenkia Amerikos žmonėms. … Jie atėmė iš jų orumą. Jie atėmė žmonių laisves. Ir aš sakau, kad užtenka, ir mes to nebepakęsime. Šiuo metu amerikiečiai turi susigrąžinti savo gyvenimus ir ateitį. Turime tai padaryti. Turime būti stiprūs. Atėjo laikas radikaliems demokratams palikti ramybėje mūsų šeimas, palikti ramybėje mūsų senukus, palikti ramybėje mūsų vaikus su stipria imunine sistema.

„Didžioji Farmacija” uždirba turtus. Demokratai iškelia įmonių pelną virš Amerikos žmonių teisių. Šie korumpuoti, valdžios ištroškę pamišėliai turi mus girdėti garsiai ir aiškiai: mums nusibodo mūsų gyvenimų kontrolė, vykdoma politikų ir Vašingtono biurokratų. Pabaigsime su privalomais įpareigojimais, įskaitant pirminės sveikatos priežiūros darbuotojų prievoles vakcinuotis.

Trumpas pridūrė, jog „aršiai priešinosi priverstiniams nutarimams ir visada priešinsis“.

2021 m. sausio 6 d. riaušės Kapitolijuje

Buvęs prezidentas teigė, jog jei respublikonai atgaus Kongreso kontrolę, jie pradės tyrimą dėl 2021-ųjų sausio 6-osios, dienos, kai įvyko JAV Kapitolijaus taip vadinamas šturmas.

„Mes nedelsdami pradėsime savo tyrimus dėl to, kas atsitiko – kas iš tikrųjų atsitiko, nes yra stengiamasi visa tai pilnai išplauti“, – pareiškė Trampas, pasmerkdamas dabartinį Demokratų vadovaujamo Atstovų rūmų komiteto tyrimą dėl Sausio 6-osios Kapitolijaus riaušių.

„Sausio 6-oji tapo dingstimi Demokratų partijai pateisinti precendento neturintį puolimą prieš amerikiečių pilietines teises ir laisves.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 428

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....

tik neap siš ik iš laimės....

kokiam uriupinske ar žopinske gyveni?...

Kodėl tiek mažai?...

Specialiai pasitikrinau - tik vakar paskelbta info apie Pugačiovą, neknisk proto troli. Ir dar net...