infa.lt

Algimantas Rusteika. Puota maro metu

05 sausio
06:40 2022

Algimantas Rusteika

davaj, pastatom visoje šaly šimtus netikrų eglučių! Common, surengiam varžybas, kuri gražesnė! Iššvaistom tūkstančius ir milijonus, kad žmonėms suteikti už iš jų atimtus pinigus džiaugsmo! Kad valdžią mylėtų, tylėtų, skiepytųsi ir LRT žiūrėtų!

O tada uždrauskim prie tų eglučių ateiti, nes vardan tos pinigiukai jau įsisavinti! Ir viskas vardan tos brangių Lietuvos žmonių gerovės, už mūsų, jūsų, baltų ir raudonų rusų laisvę!

Ir tada skaitome Lietuvos Rytuose: «nepaisant draudimų, vidurnaktį Katedros aikštėje pasirodė gana nemažai žmonių, kurie stebėjo Kalėdų eglutę, kurią juosė tvora bei gausios policijos pajėgos». Gerai, kad dar ne kariuomenė, be vandens patrankų, atakos sraigtasparnių ir haubicų, bet stebėti kalėdinę eglutę laisvoje ir nepriklausomoje Lietuvoje jau uždrausta.

Reikės kreiptis į Prezidentą, kad kreiptųsi į Konstitucijos dvasias – kokiu tai įstatymu paremta? Jei basas ant sniego mėnesį su žmona pastovėčiau, tai tikrai dar po mėnesio galėtume su Juo pasikalbėt, anūkams nuotrauką parodyčiau!

Mano vaikystės metais per mokyklos vakarėlius buvo lygis dainuoti angliškai, varydavom krydensus, visokius yesterday ir Ten years after.

Dabar per valstybinius žydruosius LRT žiburėlius iššūkis padainuoti lietuviškai. O štai prie teliko mama ir tėtis kokioje Šilalėje ar Joniškėlyje , kruopščiai, su meile įdedantys savo mažajam į mokyklą pluoštelį kaukių kiekvienai pamokai atskirai, kad būtų lengviau kvėpuoti. Kurių pilnos kišenės ir rankinukai kaukių.

Sėdi jie sau, vaikus užmigdę, ir žiūri į žydrojo žiburėlio vedėją ir susigrūdusią studijoje minią be kaukių ir respiratorių. Kiek ponų, ir kokie visi gražūs puotoje maro metu! Ir visą vakarą mato už vedėjų, taip visiškai netyčia – kaip netikėta! – tupinčią Garbačiauskaitę.

Ir taip gera palieka, taip gera, kai klausai profesionaliai atliekamo elitinio kičo, žiūri į visas tas parsidavusias elito pateles ir jų patinus ir supranti, kad tai tavo tauta ir esame to verti.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 205

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...