infa.lt

Deividas Aikas apie tai, kas iš tikrųjų rašoma Biblijoje

27 gruodžio
13:30 2021

Visame pasaulyje skirtingose kultūrose matome šią pasikartojančią mintį ir ji aprašyta skirtingais būdais, tačiau pati mintis lygiai tokia pat visur. Kalbama apie jėgą, Wetiko išraišką (trumpas Wetiko apibūdinimas duotas po straipsniu), kuri įgauna reptilijos pavidalą, o kultūrų pradžios mituose visame pasaulyje vėl ir vėl yra apibūdinami kažkokie ropliai, į driežą ar gyvatę panašios esybės.

Taigi, jeigu remsimės Biblijos aprašymu, tai ten rašoma apie Adomą ir Ievą Edeno sode ir tie du, visų pirma, yra simboliški, tokie, kokie buvo patys pirmieji žmonės iki to meto, kuris dabar žinomas kaip „Nuopuolis“.

Kas, po galais, tas nuopuolis? Mano požiūriu, kadaise buvo ne kažkas ką pavadintume žmogumi, tai buvo sąmonės būsena patirianti pasaulį dažnių juosta, kuri buvo panaši į tą ką išgyvename mes, bet daug aukštesniame susivokimo, sąmoningumo bei dažnių lygyje.

Taigi, viskas vyko ne medžiaginiame žemų, lėtų dažnių lygyje, viskas vyko aukštų dažnių lygyje, sąmonės būsena buvo kur kas labiau eterinė, nežemiška ir, aš manau, kad tai ką apibūdinau kaip tik ir buvo tas rojus prieš nuopuolį.

Tad, Adomas ir Ieva buvo išvyti iš rojaus. Spėju, jog tai reiškia, kad smuko jų virpesių dažnis, kuriuo pasaulį jausdavo tie, kuriuos mes dabar vadiname žmonėmis, meilės, džiaugsmo ir laimės pasaulį ir visa tai, kas tik atsitinka kai mes esame aukštų virpesių būsenoje, kurioje kur kas daugiau galimybių.

Nuopuolis tai dažnio smukimas į tankų medžiaginį lygį, ir sakoma, kad piktadarys, iš dalies ar visiškai atsakingas už tą nuopuolį, yra gyvatė. Žmonės turėtų mąstyti simboliškai, turiu mintyje tai nėra gyvatė gebanti kalbėti, ji tiesiog simbolizuoja reptilijų grupę, ne paskirą individą, tuos reptilijų dievus taip, kaip jie buvo suvokti.

Simboliškai smuko jų virpesių dažnis, tai yra Adomo ir Ievos arba to, ką mes dabar vadiname žmonija, kadangi jie sužinojo apie gėrį ir blogį. Kas yra gėris ir blogis? Tai priešingybės. Tai priešingybės, kurias mes dabar matome mūsų gyvenime.

Sąmonės būsena, kurią praradome, buvo vienis, santarvė, ir mes nupuolėme į gėrio ir blogio pažinimą, į priešingumo pažinimą, o tai yra šis pasaulis, kuriame gyvename dabar.

Mano nuomone, kurios nekeičiu daugelį metų, tai kas rašoma Pradžios Knygoje yra žmonių suvokimo pakeitimas atliktas reptilijų ir jų dievo. Genezės pradžioje, kas yra pasaulio kūrimas, iš tikrųjų yra reptilijų dievų siekis sujungti, sumaišyti (tikroves) apgauti bei suklaidinti.

Tai, kas buvo apibūdinta nėra pasaulio sukūrimas, o imitacijos sukūrimas – matrica. Kai mes skaitome tokias eilutes kaip „Dievas tarė-„tebūnie šviesa“; ir stojo šviesa“, aš sakyčiau, tai yra elektromagnetinė šviesa, kuri savo esme yra ši imitacija.

Dar šio tūkstantmečio pradžioje sakiau, kad tai yra imitacija ir tos imitacijos ribos, bent jau mūsų suvokimo lygyje, neabejotinai, yra šviesos greitis, kuris yra ne pats didžiausias įmanomas greitis. Tai juokinga.

Kalba eina apie visas įmanomas galimybes, o kažkas mėgina sakyti, kad šviesos greitis-didžiausias įmanomas greitis. Tai juokinga. Tai matricos greitis. Šių metų balandžio mėnesį „Scientific American“ buvo straipsnis, kuriame kažkoks mokslininkas rašė, jog mes gyvename imitacijoje kurios ribos yra šviesos greitis ir imitacijos sąlygomis šviesos greitį jis siejo su [informacijos] apdorojimo greičiu.

Kas yra fizika ir fizikos dėsniai? Tai yra bet kas, ką tik imitacijos kūrėjas nusprendė, jog turėtų būti. Tiesą sakant, kas tai yra fizikos dėsniai kompiuteriniuose žaidimuose? Žaidimo kūrėjas nusprendžia kokie jie turėtų būti. Tačiau, kaip nurodyta straipsnyje, jūs galite sukurti žaidimo taisykles, tačiau vis tiek būsite apribotas apdorojimo greičio nuo kurio priklausote.

Štai kodėl matricoje šviesos greitis yra didžiausias. Štai kodėl žmonės kai miršta ir sugrįžta į gyvenimą, (tai vadinama klinikinės mirties patirtimi) jie palieka kūną užrakinusioje mus matricoje pasinaudojant penkiais pojūčiais, o patys jie patiria visiškai kitokius fizikos dėsnius, kur praeitis, dabartis ir ateitis kažkaip vyksta vienu metu tame pačiame dabar.

Tačiau imitacijoje mes turime laiką bei visas kitas iliuzijas, kurios tėra tik pačios imitacijos kūriniai.

1945-aisiais metais Egipte, Nag Hamadyje, apie 120 kilometrų į šiaurę nuo Luksoro, užlydytuose moliniuose ąsočiuose buvo surastas dokumentų lobis.

Tai buvo gnostikų raštų rinkinys, ir buvo manoma, kad tie dokumentai patalpinti į ąsočius 400-aisiais mūsų eros metais ar panašiu laiku. Maždaug vienas penktadalis gnostikų raštų buvo apie tuos, ką jie vadino archontais, kas graikiškai reiškia valdovus manipuliuojančius žmonių visuomene.

Savo raštuose gnostikai rašė, jog šis pasaulis netikras, ši tikrovė – suklastota tikrovė, sukurta archontiškos galios, siekiant pavergti žmoniją iliuzijoje.

Aš skaičiau juos visus, ir juose apibūdinama virtualios tikrovės (kompiuterinės simuliacijos) visata! Tai yra tai, ką jie apibūdina savo kalba, ir šiandien mes tą pavadintume virtualia tikrove.

Šiandien vienas nuostabiausių dalykų yra tas, kad dėl taip vadinamos technologinės pažangos, dabar mes patys turime virtualios realybės analogus bei patyrimą, ir netgi galime apibūdinti kas ta realybė yra.

*Kas yra wetiko? Anot šiaurės Amerikos indėnų, wetiko tai piktoji dvasia. Tai gali būti baimė, pyktis, godumas, savanaudiškumas… masinis pamišimas. Wetiko-sąmoningumo ar nesąmoningumo būsena kurioje esant žmonės naikina patys save.

*Kas yra imitacija? Imitacija, modeliavimas, simuliacija arba matrica, mūsų kalba reiškia atspindį, atvaizdą.

Versta iš https://www.youtube.com/watch?v=vAshpwSodok

Algirdas

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 050

Žymos:

Atsiliepimų 8

  1. Raimonda    -  2021-12-27, 13:37

    Labai geras straipsnis, pritariu, daugelis ezoterika ar rašytojų prieina prie tokios išvados, manau, matematikai irgi, juk formulės yra begalybės ženklas, nes kitaip lygties neišspręsi

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Dalia    -  2021-12-27, 18:56

    Koks geras straipsnis !!!Sumaištis galvoje,bet taškai ant i po truputį deliojasi.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Gintautas    -  2021-12-28, 00:20

    Manau, kad tai tikrai taip. Žmogaus siela, tai visos mintys per jo gyvenimą ir kad išlaikyti jo sielą pavogta, reikia, kad žmogus galvotų tik apie tą aplinka kuria vagys sugalvojo. Kitaip siela pabėgs iš kalėjimo. Negalima generuoti minčių apie, tai ko tu nesi matęs ar girdėjęs. Tačiau vis daugiau žmonių nujaučia, kad tai kur jie esa yra netikra. Taip pat visos žemės religijos, tam, kad skaldyti ir valdyti žmonija. Nė viena pasaulio religija neatsako į žmonėms rūpimus klausimus, nors ir neskleidžia melo. Visas stebuklas pasakant visą tiesą įterpti menka dalelę, kuri bus melaginga, tai kad visą tikėjimą suveda į niekur. Žmogus negavęs atsakymų religijoje grįžta į pradinį tašką, tikėk ir tiek. Taip liekama su tomis pačiomis mintimis apie esama aplinka ir įvykius kiekvienam labai individualiais. Kad ir ką darysi, kad ir ką galvosi viskas susiję su ta pačia aplinka, taigi taip sukuri sau tokį patį virtualų pasaulį kuriame jau esi buvęs. Kaip sakoma gimei ir vėl tas pats, tačiau tas pats kiekvienam kitaip.

    Atsakyti į šį komentarą
    • Hm    -  2021-12-28, 13:02

      Pasidomėk budizmu hinduizmu ir rasi visus atsakymus. Budizme net dievo nėra… Krikščionybė net ne religija, šiaip nesąmonė…

      Atsakyti į šį komentarą
      • Gintautas    -  2021-12-28, 17:11

        Na budizmas, kaip ir minėjau, rodo kelia kaip išsilaisvinti, tačiau prieisi tą pačią vietą, nes jei nematei to pasaulio į kurį nori patekti, tai mintimis generuosi tik tą patį kuriame esi ir kai gimsi iš naujo būsi ten pat. Budizmas moko neprisirišti, bet nemoko sukurti naują. Taigi ten taip pat dalis tiesos nutylima.

        Atsakyti į šį komentarą
  4. Algirdas    -  2021-12-28, 13:41

    >Gintautas
    Būtent. Juk sukurta matrica niekuo nesiskiria nuo tos pavogtosios tikrovės. Na beveik, ir jeigu ne ta menka dalelė apie kurią rašote… . Vienžo, žmonės mėgina ieškoti atsakymų, bet iki tos dalelės prisikasa vienetai, nepaisant to, kad ją pasiekti nėra taip sunku kaip, galbūt, daugeliui atrodo. Archeologų sąvokomis kalbant tereikia prisikasti iki pliko akmens.

    Atsakyti į šį komentarą
    • Hm    -  2021-12-28, 19:46

      Na truputi grybaujat, nes remiatės tik viena proto puse. Jei pasigilintumėte į meditaciją, sapnavimą, nedarymą, peržiūrėjimą, trečios akies atidarymą, energijos išsaugojimo pratimus, atskirtumėte savyje asmenybinę pusę nuo esybinės – keliaujančios per gyvenimus (išvardinau pačius prieinamiausius) nežaistumėte riboto proto žaidimų ir nedarytumėte galutinių išvadų. Visi pasaulio pažinimo įrankiai yra pas kiekviena – „kiekvienas savyje nešiojasi visą Budos mokslą”, belieka nustoti verkšlenti ir pradėti gilinimosi darbus į savo vidinį pasaulį. Vidinė kiekvieno žmogaus visata tolygi jo išorinei visatai… Esamoji padėtis induizme ir budizme vadinasi Maja – iliuzija. Jau prieš daugelį tūkstančių metų žmonės suprato mus supančio pasaulio netikrumą. Karlosui Kastanedai indėnų magas išaiškino dar giliau – prieš dešimt tūkstančių metų žmoniją okupavo neorganinės kilmės gyvybė ir ji žmones auginasi taip kaip žmonės vištas vištidėse, kiekvienas žmonijos sukrėtimas yra tų sutvėrimų puotos, jie maitinasi žmponių energetika… Matyt su šią „pandemija” švebčiama kažkokia laaabai didelė tų maumų šventė 😉

      Atsakyti į šį komentarą
  5. Gintautas    -  2021-12-28, 23:13

    Na aš visada grybauju, man tai patinka. Viena proto pusė, tai kad komentuoju būtent šitą straipsnį, nes užkabino. Visa, tai ką jūs kalbate, aš tikrai domiuosi ir diskusija šia tema būtų tikrai įdomi. Bet tada jau abudu grybautumėm ne į šitą temą.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
    Arvydas Akstinavičius. Šalin rankas nuo „Sodros“!

Arvydas Akstinavičius. Šalin rankas nuo „Sodros“!

atsiliepimų 9 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Iš debatuose dalyvavusių pretendentų išskirčiau du: E.Vaitkų ir I.Vėgėlę

Gintaras Furmanavičius. Iš debatuose dalyvavusių pretendentų išskirčiau du: E.Vaitkų ir I.Vėgėlę

atsiliepimų 11 Skaityti visą įrašą
    Darius Kuolys. Liūdni ženklai – ir Akademijai, ir Respublikai

Darius Kuolys. Liūdni ženklai – ir Akademijai, ir Respublikai

atsiliepimų 2 Skaityti visą įrašą
    Ciklopai

Ciklopai

atsiliepimų 4 Skaityti visą įrašą
    Techniškai valdydami informacinę erdvę Vakarai vis tik praranda ideologinę įtaką – kodėl?

Techniškai valdydami informacinę erdvę Vakarai vis tik praranda ideologinę įtaką – kodėl?

atsiliepimų 8 Skaityti visą įrašą
    „Karas” tarp Izraelio ir Irano užsibaigė „netikėtai”, kaip ir prasidėjęs

„Karas” tarp Izraelio ir Irano užsibaigė „netikėtai”, kaip ir prasidėjęs

atsiliepimų 4 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Žirgų ar prezidentinių rinkimų lenktynės?

Gintaras Furmanavičius. Žirgų ar prezidentinių rinkimų lenktynės?

1 atsiliepimas Skaityti visą įrašą
    Jolanta Blažytė. Kūrėjai

Jolanta Blažytė. Kūrėjai

atsiliepimų 4 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Nuo nieko nepriklausomi Lietuvos biudžeto „vartotojai”

Gintaras Furmanavičius. Nuo nieko nepriklausomi Lietuvos biudžeto „vartotojai”

atsiliepimų 3 Skaityti visą įrašą
    Linas Karpavičius. Apie gamtos pabudimo ir metų užbaigtuvių šventes

Linas Karpavičius. Apie gamtos pabudimo ir metų užbaigtuvių šventes

atsiliepimų 2 Skaityti visą įrašą
    „Areštuokite mane”: Džoana Rouling metė iššūkį policijai dėl naujojo neapykantos nusikaltimų įstatymo

„Areštuokite mane”: Džoana Rouling metė iššūkį policijai dėl naujojo neapykantos nusikaltimų įstatymo

atsiliepimų 5 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Stambulo konvencija ir nuomonės formuotojai

Gintaras Furmanavičius. Stambulo konvencija ir nuomonės formuotojai

atsiliepimų 3 Skaityti visą įrašą
    Valdas Vižinis. Kai bandai apmąstyti išties svarbius dalykus

Valdas Vižinis. Kai bandai apmąstyti išties svarbius dalykus

atsiliepimų 5 Skaityti visą įrašą

Kadangi milijardai patvirtinti, visko gali atsitikti, net ir gauti neliečiamybę....

Kažkas šmaikštus pastebėjo - vakarai Rusijos rinkimų (įvykusių) nepripažins, užtat Ukrainos (neįvykusius) - su džiaugsmu....

ypač bukiems: tai atsakomasis veiksmas, neapsikentus įprastų vakarams vagysčių - iki asmeninių daiktų (kosmetika, dantų...

Gudrus ejimas palaikyti itampai visuomenėje, gudrus žalčiai. Randama masiniu kapaviečių gazos ruože, su kankinimu ir...

Lietuvos visuomenę taip pat turi teisę žinoti visus KGB agentus, kurie dabar yra islaptinti 75...

A

Tai nusispjaut kas ten valdo Nigeri(ruskiai ar javainiai),ar kas ten ką pjauna!Svarbu kad dėl jų...

.. visą pasaulį apiplėšė, ir ne po vieną kartą. Pats naujausias atvejis - tai rusų...