infa.lt

Liberalai ir Laisvės frakcija: interpeliacija SAM ministrui – sliekų ieškojimas ant asfalto – ministras geras!

14 gruodžio
16:35 2021

Arūnas Dulkys

„Ar interpeliacijos autoriai pasirengę prisiimti atsakomybę, jei tokioje įtemptoje situacijoje liktume be sveikatos apsaugos ministro? Kokio lygio yra ši interpeliacija, rodo ir tai, kad tarp pasirašiusiųjų ryškiai šviečia pavardės ir savo retorika tiesiogiai pandemijos valdymui kenkiančių kolegų“, – klausia Laisv4s frakcijos atstovas V. Mitalas.

Anot jo, būtina dėti visas pastangas, kad užkirstume kelią naujai pandemijos atmainai plisti, o tam būtinas nuoseklus ir nepertraukiamas ministerijos darbas.

„Turime siekti, kad išvengtume mirčių, apsaugotume nuo apkrovos ligonines, o ne ieškoti sliekų ant asfalto. Kitaip niekaip tokių veiksmų pavadinti negaliu“, – teigia V. Mitalas.

Nuo jo neatsilieka ir kita, valdančiojoje koalicijoje esanti teisiamos liberalų partijos frakcija:

Liberalų sąjūdžio frakcija nepalaikys opozicijos inicijuojamos interpeliacijos sveikatos apsaugos ministrui Arūnui Dulkiui, dėl kurios šiandien bus balsuojama Seimo posėdyje, teigia frakcijos seniūnas Eugenijus Gentvilas.

„Net ir kovojant su pandemija, buvo užtikrintas planinių paslaugų prieinamumas ir sveikatos sektoriaus funkcionavimas. Galima pasidžiaugti, kad ministrui pavyko užtikrinti tikslingą finansavimą vakcinacijai, medikų atlyginimams ir kitoms kovai su pandemija būtinoms išlaidoms“, – teisina A.Dulkį politikas.

Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnas taip pat reiškia visos frakcijos palaikymą SAM vykdomai vakcinacijos kampanijai, kuri viršijo 75 proc. vyresnių nei 18 m. gyventojų ir aplenkė nemažą dalį Europos valstybių. E. Gentvilo teigimu, Lietuvos gyventojams yra sudarytos visos galimybės pasiskiepyti ir visavertiškai dalyvauti visuomeniniame gyvenime, todėl A. Dulkio darbus galima vertinti teigiamai, o interpeliacija neturi jokio pagrindo.

Toks nuostabus Arūnas Dulkys, atrodytų jam reikėtų ne interpeliaciją, o ordiną duoti už nuopelnus valstybei ir jos žmonėms, reikėtų, matomai, skaityti tarp valdančiosios koalicijos partnerių parašytų eilučių.

Ir nesvarbu, kad jo nepalaiko mažiausiai kas antras žmogus valstybėje – Jis vis tiek puikiai susitvarko su savo pareigomis. O gal tiesiog nesupranta, kad juo manipuliuojama?

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 230

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Eugenijus    -  2021-12-14, 17:01

    Nemačiau net protokolo covid ligai gydyti(lietuviško).

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....