infa.lt

Ką rengtis šiltuoju metų sezonu?

02 gruodžio
12:03 2021

Megztiniai, Džemperiai

Viena iš pagrindinių vyriško garderobo detalių šiltuoju metų sezonu yra megztinis. Šis rūbas atstoja visas striukes ar kitokius švarkelius. Gausybė modelių ir stilių vienoje vietoje, internetinėje parduotuvėje, kuri tikrai nustebins plačiu pasirinkimu.

Prasidėjus šiltesniems orams dažnai nenorime apsisunkinti papildomu svoriu ir renkamės kuo patogesnius drabužius, kurie nevaržytų mūsų judesių tačiau tuo pačiu būtų praktiški vėsesniais vakarais. Tokiam sprendimui puikiai tinka šiltesni megztiniai vyrams, kurie pakeistų striukes ar švarkelius.

Laisvalaikio megztiniai

Idealiausias sprendimas – vyriškas džemperis, kuris visiškai neįpareigoja. Vasarą dažniausiai leidžiamas aktyvus laisvalaikis, veikiami tokie dalykai, kurių dažniausiai šaltuoju metų sezonu nepavyksta įgyvendinti. O tam, kad apranga nesukeltų papildomų rūpesčių ir svorio, rekomenduojama rinktis laisvus, patogius džemperius, kurie gali būti įvairiausių spalvų, formų, tekstūrų ir pilnai atitiktų jūsų poreikius.

Proginiai megztiniai

Pavasaris ar vasara – tai tokie metų laikai, kuomet net einant į svarbesnius susitikimus ar švenčiant šventes, taip pat nenorima apsikrauti. Todėl net ir tada megztinių įvairovėje galima išsirinkti labiausiai sau tinkantį. Norintys atrodyti solidžiau, renkasi elegantiškesnius megztukus, kurie puikiai įliemenuoti ar yra kitaip iš savęs puošnūs savo spalva, dėmesį atkreipiančiomis kitomis detalėmis. Mėgstantiems neįpareigojantį stilių, rekomenduojama rinktis kardiganus ar kitokius lengvai krentančius megztukus be jokio užsegimo. Šie megztukai leis jaustis laisvai, o sušilus visada galėsite nusirengti ir pasidėti bet kur, nes jų dydis bei svoris neleis galvoti apie papildomą klausimą, – „kur dėti?“, nes patogiai galėsite apsirišti ant juosmens ar kaklo. Tokiu savo sprendimu taip pat atrodysite stilingai.

Su kuo derinti megztinius vasarą?

Megztiniai vyrams universalūs tuo, jog jie tinkami derinant prie bet kokio garderobo. Džemperiai, golfai ir kitokie megztukai puikiai atrodys apsivelkami ant maikučių ar marškinių. Ne išimtis ir kardiganai. Šio stiliaus megztiniai taip pat puikiai dera prie marškinių, marškinėlių ar megztukų. Šiltuoju metų sezonu nebijokite rinktis ryškesnių spalvų. Jei vilktumėtės baltą maikutę, rinkitės ryškesnį megztinį, taip tikrai neliksite nepastebėti. Svarbiausia pasitikėti savimi ir nebijoti rizikuoti.

PAREMSIU? - ar infa.lt darbas reikalingas? Nuspręsti galite tik jūs.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 72

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Apklausa

Ar dalyvausite antrajame prezidento rinkimų ture?


  • Ne, nematau prasmės (56%, 35 balsavo)
  • Taip, būtinai (30%, 19 balsavo)
  • Nežinau, dar neapsisprendžiau (14%, 9 balsavo)

Viso balsavo: 63
Pradėta - 2024-05-15 @ 12:45
Pabaiga - 2024-05-19 @ 12:45

Leidžiama ... Leidžiama ...

Dar konservų psichopatų chuntos nelikviduota alternatyvi informacija: lzskelbimai.com/s/212021...

Gruzija apsisaugo nuo demokratijos "vertybių" ir nori išlikti nepriklausoma, savarankiška šalimi. Kaip baisu.......

ir toliau dirbs slavams.tapom asilo įkaitais.toks likimas....

fetišizmo apraiška...

Jūs apkaltinote autorę esant rusų agente, arba kaip minimum esant rusų įtakoje ir transliuojant rusų...

Jūs kliedite. Į klausimą neatsakėte, tačiau nepamiršote apkaltinti tuo kuo pati esate :) Kur ir...

Maidano scenarijus. Taip Gruzija atiduodama Rusijai…...