infa.lt

Daug aukštų JAV pareigūnų apsikrečia kovydu, nors yra pilnai skiepyti

21 spalio
06:30 2021

Iš kairės: Joe Bidenas, Jill Biden, vidaus saugumo sekretorius Alejandro Mayorkas, FTB direktorius Christopheris Wray ir kiti dalyvauja Nacionaliniame policijos pareigūnų atminimo minėjime Kapitolijuje. (DHS Photo/Benjamin Applebaum)

Vidaus Saugumo sekretoriui Alejandro Mayorkas antradienį po tyrimo nustatytas teigiamas COVID-19 testas, nors jis yra pilnai skiepytas, teigia agentūros atstovas.

Ši diagnozė nustatyta po to, kai Mayorkas sekmadienį kartu su prezidentu Joe Bidenu dalyvavo kasmetinėje Nacionalinės pareigūnų atminimo ceremonijoje Kapitolijuje. Neaišku, ar jiedu artimai bendravo, rašo Epoch Times.

Bidenų pora yra skiepyta nuo COVID-19-ligos, kurią sukelia koronavirusas. 78 metų prezidentas Bidenas prieš kelias savaites susileido trečiąją vakcinos nuo COVID-19 dozę.

61 metų Mayorkas su valstybės sekretoriumi Antony Blinkenu turėjo vykti į Kolumbiją, tačiau dabar yra izoliacijoje namuose.

Skiepytų asmenų užsikrėtimą, nustatomą testais Ligų kontrolės ir prevencijos centrai (CDC) apibūdina, kaip COVID-19 proveržio atvejus.

Buvęs valstybės sekretorius ir kariuomenės generolas Colinas Powellas (84 m.), pasak jo šeimos, mirė šios savaitės pradžioje dėl COVID-19 komplikacijų. Jis buvo pilnai skiepytas, bet taip pat buvo gydomas nuo kraujo vėžio.

Keletas kitų aukšto rango Vašingtono pareigūnų, pranešusių apie Covid-19 proveržio atvejus, – Valstybės departamento atstovas Nedas Price ir senatorius Lindsey Graham. Grahamas tapo pirmuoju pilnai vakcinuotu senatoriumi, kurio testas buvo teigiamas rugpjūčio pradžioje.

Respublikonai Joseph Morelle ir Darren Soto, kurie taip pat yra skiepyti, pastarosiomis dienomis taip pat gavo teigiamą Covid-19 testo rezultatą.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 107

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Vygandas    -  2021-10-21, 07:26

    Stiprus įrodymas, kad vakcinos ne nuo COVID-19…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Žygizmundai Ukraina uber alles. Ar ne laikas tamstai Maldeikienei ir dar keletui proto žaibu psichiatrinėje...

psichas jabanas...

Čia ne prekybininkų naudai.....čia dar viena "priežastis" neatsiskaityti grynaisiais, o pereiti prie elektroninių mokėjimų. Kai...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....

tik neap siš ik iš laimės....