infa.lt

Skiepyti prieš neskiepytus: dauguma izraeliečių palaiko sankcijas skiepų priešininkams

11 spalio
17:26 2021

„Neleisti neskiepytiems asmenims patekti į viešąsias vietas ir imti iš jų mokestį už gydymą ligos atveju!“: Naujo tyrimo rezultatai rodo, kad daugumai izraeliečių nusibodo taikstytis su neskiepytų bendrapiliečių požiūriu.

Manydami (įtikinti žiniasklaidos), kad būtent dėl ​​tų, kurie nenori skiepytis, šalyje padidėjo mirtingumas ir sergamumas, dauguma gyventojų palaiko griežtas vyriausybės sankcijas neskiepytiems, rašo Izraelio 9TV kanalas.

Izraelio demokratijos instituto atlikta visuomenės nuomonės apklausa išryškino daugumos Izraelio gyventojų nuotaikas: 59% respondentų mano, kad neskiepytiems žmonėms turėtų būti uždrausta įeiti į viešąsias vietas, o tie, kurie neskiepyti dėl nesusijusių su sveikata priežasčių, COVID ligos atveju turėtų būti apmokestinti už gydymą.

Maždaug pusė (51 proc.) Izraelio piliečių pritaria sprendimui atsisakyti mokėti bedarbio pašalpą tiems, kurie atsisako skiepytis ar pasitikrinti dėl „COVID“.

Be to, dabartinėmis koronaviruso pandemijos sąlygomis skiepyta visuomenė pateisina ir palaiko įvestus priešinfekcinius apribojimus: 42% respondentų mano, kad dabartinės sankcijos yra tinkamos, o beveik tiek pat (39%) yra įsitikinę, kad priemonės nėra pakankamai griežtos.

Ir tik 14% atsakė, kad draudimai neskiepytiems yra per griežti.

infa.lt komentaras:

Vykdydamos savo politiką viso Pasaulio valstybių valdžios siekia, kad visuomenės susipriešinimo lygmuo pasiektų virimo laipsnį, kada galima bus pasakyti, jog griežčiausių antikoronavirusinių priemonių buvo imtasi pačiai visuomenei prašant. Tas pasiekiama kaltinant nesiskiepijančius visomis nuodėmėmis, – pradedant nuo nesiskaitymo su likusia visuomene ir baigiant tuo, jog būtent jie kalti dėl infekcijos plitimo, nors, pažvelgus į jų pačių statistinius duomenis akivaizdžiai matyti, jog dar tada, kai visuomenė buvo visai neskiepyta (arba labai mažai skiepyta) – susirgimų ir mirčių skaičius buvo kur kas mažesnis, nei dabar, kai daugelio šalių pasiskiepijimo lygmuo siekia beveik 70 proc, o kai kurių ir visus 80.

 

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 252

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Gabrielė    -  2021-10-11, 21:58

    Žydai nebeturi jokios moralinės teisės skųstis, kad konclageriuose ant jų buvo išbandomi vaistai. Dabar didžioji jų dalis savanoriškai tapo bandomais triušiais. Ir tai dar būtų nieko, nes tai jų valia. BET JIE REIKALAUJA, KAD KITI BŪTŲ SKIEPYJAMI VAKCINOMIS UŽ KURIAS NEI MORALINĖS NEI FINANSINĖS ATSAKOMYBĖS NEPRISIIMA NEI GAMINTOJAS, NEI VALSTYBĖ. iR TAI BŪTŲ VYKDOMA PRIEŠ KITų ŽMOnių VALIĄ. TAI KUO JIE SKIRIASI NUO TŲ FAŠISTŲ, KURIEMS ŽYDAI ATRODĖ LYG NEŠIOJANTYS UŽKRATĄ???

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Tai jei derėsis dėl skolų grąžinimo - Europoje turėsim dar vieną Ameriką, nes ukrainiečiai turės...

Taikliai.aciu....

Briuselio politikos veidmainystė akivaizdi....

Melas ir dezinformacija buvo tada, kai mums buvo bandoma įteigti, kad vakcinos apsaugo nuo ligos...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...

BRICS padarys savo darbą...