infa.lt

„Limfocitų maištas”: Patologai tiria mirties atvejus po Covid vakcinacijos

07 spalio
19:15 2021
Arne Burkhardt

Patologijos profesorius Arne Burkhardt | Epoch Times nuotr.

Visi, kurie stebėjo Vokietijos patologijos profesorių Arne Burkhardto ir Walterio Lango spaudos konferenciją, turbūt svarsto, kiek dar laiko „Covid-19” vakcinos išbus apyvartoje. Dešimties žmonių, mirusių po „kovydo” skiepų, skrodimų duomenys kalba patys už save.

REUTLINGENAS: Jei nepasiskiepysite nuo Covid-19, turėsite susidurti su griežtomis pasekmėmis, tvirtina politikai. Rugsėjo 20 d. daktaras Arnė Burkhardtas (Arne Burkhardt) išvardijo dešimties vyresnių nei 50 metų amžiaus žmonių, mirusių skirtingais laiko tarpais po Covid-19 skiepo, autopsijos įžvalgas ir apie patologinius radinius.

Per pastaruosius kelis mėnesius patologas iš Reutlingeno ir profesorius Walteris Langas mikroskopu ištyrė mirusiųjų žmonių kūno audinius. Medžiagą jiems pateikė kiti teismo medicinos gydytojai ir patologai iš vokiškai kalbančių šalių.

Patologų sąraše buvo pateikta konkreti informacija apie asmenis, skiepus ir mirties laiką.

Pristatydamas pranešimą Burkhardtas pabrėžė, kad tyrimo rezultatus patvirtino du patologai. Penkiais iš dešimties minėtų atvejų du gydytojai mirties ir skiepų ryšį įvertino kaip labai tikėtiną, dviem atvejais – kaip tikėtiną. Vienas atvejis dar nebuvo įvertintas. Kiti du atvejai buvo priskirti prie neaiškių/galimų arba „gana atsitiktinių”.

Kalbėdamas apie mirties priežastis, Burkhardtas atkreipė dėmesį, kad dažniausiai pasitaikanti diagnozė – limfocitinis miokarditas – makroskopiškai sunkiai nustatoma. Jis netgi dažnai neatpažįstamas histologiškai, t. y. tiriant mikroskopu, ir tam tikromis aplinkybėmis klaidingai interpretuojamas kaip infarktas.

Gydytojai įtaria, kad tolesni skiepų nuo koronaviruso šalutiniai poveikiai, galintys sukelti mirtinas pasekmes, yra autoimuniniai reiškiniai, imuninio pajėgumo sumažėjimas, vėžio augimo pagreitėjimas, kraujagyslių pažeidimas „endotelitas”, vaskulitas, perivaskulitas ir eritrocitų „sulipimas”. Tam patikslinti būtini tolesni tyrimai, kurie jau pradėti.

Retos autoimuninės ligos ir vakcinų užterštumas

Burkhardt apibūdino kaip „ekstremalų” faktą tai, kad tarp dešimties mirusiųjų buvo nustatytos trys labai retos autoimuninės ligos, t. y. Sjogren sindromas, leukoklazminis vaskulitas (leucoclasmic vasculitis) ir Hashimoto liga.

Burkhardtas ir jo kolegos vykdė tyrimus pastaruosius kelis mėnesius. Jis teigė, kad matydamas rezultatus gali galvoti tik apie vieną dalyką – „limfocitų maištą”, galimai visuose audiniuose ir organuose. Limfocitų rasta įvairiuose audiniuose, pavyzdžiui, kepenyse, inkstuose, blužnyje iki pat gimdos ir auglių, kurie masiškai atakavo ten esančius audinius.

Burkhardtas taip pat paminėjo vakcinų užterštumą. Pavyzdžiui, Japonijoje vakcinoje „Moderna” rasta metalo dalelių.

Burkhardtas kritikavo tai, kad šiuo metu egzistuojantys mirties liudijimai yra „visiškai neatspindintys tikrovės” ir „galiausiai statistiškai beverčiai”.

Jis padarė išvadą, kad politikai sako: „Tačiau visi, kurie skiepijasi, taip pat turi prisiimti pasekmes”. Šios pasekmės vis dar iš esmės nežinomos. „Kol kas užfiksuoti tik pirmieji, tačiau nerimą keliantys duomenys, kurių patogenezė bus toliau tiriama”, – sakė Burkhardt.

Tyrimo rezultatai patvirtina profesoriaus daktaro Peterio Schirmacherio teiginį, kad iš daugiau kaip 40 lavonų autopsijų, kurie mirė per dvi savaites po Covid-19 vakcinacijos, maždaug trečdalis mirė nuo vakcinos. Tiesiogiai transliuotos spaudos konferencijos metu buvo parodytos mikroskopinės audinių pokyčių detalės.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 2 218

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Gražvydas    -  2021-10-07, 11:05

    Na”ką ten kalba ir teikia informaciją visi kažkokie”. Tai sugalvojo ateiti į seimą „vatnikų” atstovai su „kažkokiais pletkais” seimūnams nervus pagadyti, tai va atsirado iš kažkur, Vokietijoje patalogoanatomai išdrįsę mirusius tirti, nuo ko tie vargšai mirė. Va, mūsų specialistai tai oho! Kasininkas, buhalterė, TIK-TOKo žvaigždė. 100eur. ir visi „sveiki”, „laisvi” gal numirę, o gal ne, bet laimingi, visi gerovės valstybės piliečiai. Tik va reikia galimybių pasą į grabą ar urną įdėti, bo šv. Petras į dangų neįleis.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
Ona

Labai gerai, kad kreipėsi, gal sumažins...

Tikrai taip. Mes visi tapome įkaitais ir skaitmeniniais vergais. Baisu pagalvoti kas bus kai panaikins...

Rrr

Seksualiai neaktyvūs (bent vyrai) nuolat operuojasi prostatos vėžį, kartu su prostata, žinoma. Jų skaičius nuolat...

Seimo niekšai kalti, kad žmogus negali atlyginimo gauti popieriniais pinigais....

praktika rodo,kad hiperseksualus buna psichiniai ligoniai. O stai reciausias bet rafinuociausias seksas - auksto intelekto...

apie ta "tvarka"! Jos ir nebuvo. Stipresnis visada dare ka nori ir niekada nebuvo smerkiamas,jei...

pasaulio matymas nusvinta per 72 lytis! Branduoliu skilimas menkniekis,su sia praregejimo bomba palyginus!...