infa.lt

Kalėdų dovanos neišėjus iš namų. Kas gali būti geriau?

21 rugsėjo
13:09 2021

Kalėdos yra prasminga ir stebuklinga šventė, apsupta prasmingų ir nepamirštamų akimirkų. Vienas iš svarbiausių šios šventės akcentų – Kalėdinės dovanos: jos padeda išreikšti susirūpinimą, dėkoja už buvimą kartu ir daro mus laimingus. Tačiau bėgant metams darėsi vis sunkiau suprasti, ką padovanoti mylimam žmogui. Šioje plataus vartojimo eroje vis daugiau dėmesio sulaukė nematerialios Kalėdų dovanos, dar žinomos kaip įspūdžių dovanos.

Kalėdinės dovanos, kurios skirtos kiekvienam

Kartais sunku rasti Kalėdines dovanas, tačiau taip patogu, kad jas galima įsigyti neišėjus iš namų. Geriausias laikas Kalėdų laikotarpiu turėtų būti leidžiamas kartu su šeima, o ne perkant dovanas ir sukant galvą, dėl to viską galite rasti vienoje vietoje ir net neišėję iš namų: https://beta.lt/dovanos/dovanos-kaledoms.

Kalėdinės dovanos moterims. Daugelį moterų sužavės sveikatą ir grožį skatinančios procedūros: masažas ir SPA ritualai, manikiūras, pedikiūras ir kt. Ieškant kalėdinių dovanų mamoms, ypač tinka sveikatos priežiūra, pvz., sveikatos paslaugų čekiai. Taip pat daug moterų džiaugiasi papuošalais, kosmetika, drabužių parduotuvių dovanų čekiais, teatro ir koncertų bilietais, edukaciniais kursais (pvz., tapybos, keramikos, popieriaus karpymo ar vilnos veltinio kursais). Moterys vertina dovanas iš širdies. Labai svarbu, jog dovana atspindėtų moterį ir jos pasaulėžiūrą.

Kalėdų dovanos vyrams. Jei galite įteikti moterims bendresnių dovanų, tuomet renkantis dovanas vyrams geriausia atsižvelgti į jo pomėgius ir asmenybės tipus. Populiariausios Kalėdų dovanos vyrams – šuoliai su parašiutu, parasparniai, sportiniai ar prabangūs automobiliai (kelioms valandoms), keturračiai ir motociklai, slidinėjimas. Vyrams patinka ekstremalusis sportas, todėl reikia jiems tokias dovanas ir parinkti. Vakarienė dviems retai sužavi vyrus, dėl to tokių dovanų dovanoti nepatartina.

Kalėdų dovanos vaikams. Galų gale vaikai nesidomi žaislais, todėl jie neatsisako pažinimo ir nuotykių vandens pramogų, batutų, nuotykių ar zoologijos sodų, vaikų pasirodymų, koncertų, haliucinacijų ir net apverstų namų. Žinoma, kompiuterinė technika taip pat patinka daugeliui, visuomet tinka ir saldumynai, bilietai į kiną.

Kalėdinės dovanos dviem žmonėms ir šeimai. Ieškant kalėdinių dovanų dviems, rekomenduojama rinktis patikrintus variantus-apgyvendinimą viešbutyje, dviejų asmenų SPA su masažu ir kūno procedūromis, jodinėjimą ar oro balioną. Tuo pačiu metu viena iš geriausių Kalėdų dovanų idėjų šeimos nariams yra apsilankymas galvosūkių kambaryje. Kalėdoms populiarus sprendimas ieškoti ne atskirų dovanų visiems šeimos nariams, bet dovanoti vieną bendrą visai šeimai. Tad jei svarstote, ką įteikti brolio, sesės, artimų bičiulių ar kaimynų šeimai, kai kurios idėjos tiks visiems: bilietai į kiną, galimybė išbandyti bagius, pramogos pramogų centruose ir vandens parkuose, apsilankymas įspūdingame COSMOS paukščių take, jodinėjimas, lazerių žaidimai, slidinėjimas, pasivažinėjimas kartingais ir daugybė kitų variantų.

Kalėdų dovanos tėvams. Šios dovanos turėtų būti apgalvotos, atsižvelgiant į bendrus jų pomėgius ir siekiant dovanoti daugiau laiko, kurį skirtų vienas kitam. Todėl kaip dovanos Kalėdoms puikiai tiks prabangi vakarienė restorane, savaitgalio kelionė, atostogos pajūryje, poilsis sanatorijoje, masažai Jam ir Jai, šokių pamokos, skrydis oro balionu ir daug kitų. Svarbu pasirinkti tai, kas patiktų tiek mamai, tiek tėčiui. Šauni dovana tėvams būtų ir laikas su savo vaikais, todėl maloniai nustebintų bendra šeimos išvyka ar fotosesija.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 317

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. bakli.lt    -  2021-09-23, 10:09

    Aš manau, jog užsakysiu visai šeimai raktų pakabukus su graviūra. Simboliška, praktiška ir tuo pačiu sentimentalu.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Labai ačiū autoriui už pasidalinimą tomis mintimis, kurias savo galvose ir širdyse nešiojosi Universitetą kūrę...

Iš tiesų, paskaičius galima taip pamanyti. Kita vertus, greta yra Kuolio tekstas apie tai, kas...

Manau, kad Vaitkaus komanda šitokiu būdu patys sau kuriasi piarą? Klounai...

nacistui putinui.......

Hm

Maskvoje sutelkta daugiausiai oro gynybos, bet yra daug visiškai nesaugomų ir vertingų taikinių, tai ten...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...