infa.lt

Jeigu tamsta ne asmuo tai tu psichas

20 rugpjūčio
13:48 2021

Kaukė

infa.lt gavo laišką žmogaus, kuris už atsisakymą dėvėti kaukę parduotuvėje dvi savaites išbuvo uždarytas psichiatrinėje ligoninėje. Tekstas neredaguotas:

Už spec rūbo (kaukės) nedėvėjimą, pavyzdžiui, prekybos centre, policija baudžia piniginėmis baudomis.    Girdėjom.    O jeigu kas nors nepaklūsta chuliganų, vadinamų policininkais, reikalavimams, nepasako savo asmens (kas tas yr?) kaži kokių duomenų, atsisako pūsti į triūbą (nusistatyti blaivumą) tai sako, kad tokis žmogus padarė kokį tai administracinį nusižengimą numatytą kažkokiame AN kodekse 506-ajame straipsnyje.

Girdėjom, jog taip chuliganai (policija) elgiasi su kokiais tai asmenimis ar dar kokiais piliečiais.    Na surašo kažkokį protokolą, teismas paskiria baudą, asmuo susimoka ir ramu.    O kaip tokiu atveju elgiamasi su žmogumi?    O žmogų, pasirodo, visai už dyką pavėžėja iki Žiegždrių psichiatrinės, pririša prie lovos lyg kokį Prometėją prie uolos, sušvirkščia į petį iškart dvi dozes biesas žino ko (jeigu į petį tai gal už laisvę?) na ir palaiko uždarytą porą savaitėlių.

Per tą laiką nei karto neišleido į lauką.    Neišleido į lauką žmogaus kuris per parą bent pusdienį įpratęs būti gryname ore.    Žavu.    Taip pat buvau šeriamas tabletėmis bei badomas adatomis.    Atsisakyti, aišku, galima, tačiau tokiu atveju būsi prikaltas.. ups, pririštas prie lovos ir marmalo vis tiek neišvengsi.

Ko jie tikėjosi šerdami mane bala žino kuo man nesakė.    Įtariu, kad tabletėmis stengėsi mane įpratinti dėvėti „specūrą“ 😊    Optimistai.    Sakau-aš žaliavalgis.    Tai jie man maistą paderino.    Kaip vegetarui 😊    Su visais sūriais, sausainiais bei visokiais kitokiais kiaušiniais 😊

Apie lapgraužius bei ką jie valgo, šioje įstaigoje, panašu, dar niekas nieko negirdėjo.    Gal jau išgirdo?    Beje, nei kiek nenustebau toje sargdinimo įstaigoje pamatęs kur kas daugiau visiškai sveikų žmonių nei tų kuriems su psichika kažkiek netvarkoj.    Pakankamai inteligentiška publika turiu pripažinti, kaip ir tarp benamių.    Taip taip ir tarp jų jau daugiau visiškai normalių, blaivių, sveikai mąstančių žmonių.    Tai tokie mano patyrimai Žiegždrių psichiatrinėje.

O nuo ko viskas prasidėjo?    Liepos 26-ą dieną apie 11:00 užėjau į „Topo centrą“ Kėdainiuose, aišku, be spec rūbo.    Niekada tokio nedėvėjau ir neketinu.    Pardavėjas atsisako man parduoti USB laikmeną.    Labai keistas tipas.    Klausiu kuo vardu-nesako, netgi nusisega darbuotojo kortelę su įrašytu vardu.

Iškviečia apsaugos darbuotoją, šioji, man atsisakius palikti patalpas, jau iškviečia policiją.    Asmuo, tikriausiai, jau bent 20 kartų būtų spėjęs iš tos pardavyklos išeiti, tačiau aš juk žmogus, kantriai laukiu kol man pagaliau teiksis parduoti tą ko prašau, už 15 minučių sulaukiu policininkų.

Man nesutinkant eiti kartu su jais, man maloniai uždeda antrankius ir nuveda.    Jie, pasirodo, tik dirba savo darbą.    Atleiskit, tačiau apie darbą mano visai kitoks supratimas.    Aš tos veiklos, kuria užsiima tie chuliganai, darbu tikrai nepavadinčiau.    Vežti žmogų į psichiatrinę bei rišti jį prie lovos, ar tai darbas?

Ar taip policininke Babenskai, policininke Marijanskaite ir tyrėjau Egidijau Sakalauskai? Po to esu uždaromas į narvą, manęs vis klausinėja apie kažkokią tapatybę, lyg jiems paties originalo, prieš akis stovinčio, būtų negana.    Atėmė mano daiktus, tarp jų ir telefoną.    Telefonas buvo išjungtas.

Įjungus reikalingas pin kodas.    Chuliganai sugebėjo jį įsijungti ir net nepasikuklino paskambinti mane pažįstančiam žmogui, meluodami, kad kažkas atnešė į policiją pamestą telefoną ir jiems reikia nustatyti kam jis priklauso!    Alio, ar nebuvo paprasčiau paklausti manęs, sykį jau jūs jį iš mano kišenės ištraukėte?

Toliau-gražiau.    Atvažiuoja greitoji pagalba, į narvą įeina toks tipelis pats pagalbos reikalingas, siūlo man kažką, ne tai spaudimą matuotis ne tai dar ką.    Atsisakau.    Tada jau policija mane veža Kėdainių ligoninėn.    Taip supratau, kad pas psichiatrą.    Gauna atsakymą, kad viskas su juo tvarkoj.    Toliau-kelionė į Žiegždrius.

Man sakė, kad byla bus nagrinėjama Rugpjūčio 12 dieną.    Kažkokio Algirdo Minkausko byla.    Kas ans toks ir kodėl jie tą sakė būtent man, nepaaiškino.    Nepaaiškino ir kodėl aš tą turėčiau žinoti.    Nepaaiškino anei to kuriam galui mane vežė į psichiatrinę ir dėl kokios priežasties mane ten laikė uždarytą net dvi savaites.    Ar čia taip įprasta elgtis su žmonėmis?    Kiek teko patirti su asmenimis jie elgiasi panašiai vis tik truputį kitaip.    Gal asmenų į psichiatrines dar neveža?    Tik ar ilgam?

Šiandien, Rugpjūčio 19 dieną, į namus atsibeldė policija.    Vėl jiems prireikė kažkokio Algirdo Minkausko.    Nėra čia tokio sakau.    Jiems mat reikia kažkokią popierą įteikti tam žmogui.    Tai eikit jo ir ieškokit sakau.    Ne, neina niekur, prie manęs prikibo, čia jums tos popieros sako, prašo pasirašyti.

Je, kaipgis, o bėgte pasirašyti ar galima?    Nieko nepešusi uniformuota juodaplaukė padeda popierius ant šulinio ir eina šalin.    Nešiukšlinkit sakau.    Vis tik šiukšlių nesusirenka ir išeina.    Ma jas galas pamaniau, pečius apsidžiaugs-popierius gi ne kaliošas.

Tokie reikalai.    Gyveni žmogau be pajamų ilgiau nei metus, nieko iš tų kurie tave be pajamų paliko neprašai ir negauni ir… ramybės neturi.    Gal kas žino ką aš kam blogo padariau ar į barščių bliūdą prikak… ar sviestą nuo duonos nulaižiau?    Atsiliepkit nukentėjusieji nes kai klausiau policininkų kur nukentėjusieji nuo mano veiksmų ar neveikimo, jie tik tylėjo kaip Tautų Sąjunga Hitleriui prisijungiant Čekoslovakiją.

Algirdas

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 411

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Česlovas    -  2021-08-21, 09:54

    Algirdai, kol kas valdžios tijūnai gali prisiirti tik iki individo, subjekto, fizinio asmens etc., o įveikti asmenį — bejėgiai. Todėl sakau: tapkime asmenimis (dostojevskiškais „pogrindžio žmonėmis“) ir mūsų neįveiks joks režimas.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Pritariu. Tai sistemos pampersas, jei kartais nepavyktų....

Tai, kad Vėgėlė toks pats sisteminis......

O pasirodo žmogelis yra pažengęs leftistas. KArbaukiui, matyt, tai nekelia problemų....

infa.lt/106293/linas-karpavicius-iliuzine-ekonomika/...

https://infa.lt/106293/linas-karpavicius-iliuzine-ekonomika/...

Jei įstatymo paskirtis yra viešinti užsienio subjektų veiklas siekiant daryti įtaką kultūrinei ir politinei aplinkai...

Bet

Mūsų sprendėjai labai panašūs į debilus…...