infa.lt

Klausimas: Kodėl nelegalai neskiepijami nuo COVID-19, nors skiepai išpilami pasibaigus galiojimo datai?

23 liepos
06:40 2021

infa.lt redakcijai buvo persiųstas laiškas su užduotu klausimu, kuris tiek įdomus, kad nutarėme spausdinti jį nieko nekeisdami ir nepapildydami:

Laba diena,

Siunčiu paklausimą dėl migrantų: Kodėl neskiepijami pabėgėliai nuo COVID-19, kai skiepų dozės yra išpilamos su pasibaigusia galiojimo data?

Pasaulyje, siaučiant COVID-19 pandemijai, turime viską daryti, kad sustabdytume jos plitimą.

Lietuva nėra išimtis. Lietuva turi užsisakiusi skiepų dozių nuo COVID-19 daugiau, nei yra Lietuvoje gyventojų. Perteklinį skiepų kiekį Lietuva dovanoja kitoms šalims, išpila nepanaudotas skiepų dozes su pasibaigusiu galiojimo laiku, tačiau neskiepija į Lietuvą atkeliavusių pabėgėlių iš trečiųjų šalių. Kodėl taip yra?

Ar tai nesusiję su tuo, kad Azijos šalys uždraudė musulmonams skiepytis Vakarų šalyse sukurtomis vakcinomis? Ar tai nesusiję su tuo, kad Pasaulio Sveikatos Organizacijos generalinis direktorius Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus yra musulmonas ir prisidengdamas žmonių teisėmis neleidžia skiepyti pabėgėlių atvykusių į Europos Sąjungos šalis?

Tuo tarpu kyla klausimas, kodėl skiepijami tik kitų religijų atstovai, bet ne musulmonai? Ar tikrai visi sukurti skiepai nuo COVID-19 nėra pavojingi žmonių sveikatai?

Ar tik nėra prasidėjęs III pasaulinis karas, siekiant išnaikinti vietinius gyventojus Europoje ir užvaldyti ją nesugriovus miestų su infrastruktūra?

Jei visi šie klausimai neturi rimto pagrindo, o tik religiniai įsitikinimai, tai mes turime labai gerą ir pigų būdą kovai prieš nelegalius migrantus – paprasčiausiai visus pabėgėlius reikia pradėti skiepyti pirmą atvykimo dieną, be išimties.

Taip sutaupysime Lietuvos biudžeto lėšas, nes nereikės pabėgėlių testuoti dėl COVID-19 viruso. Skiepai yra kur kas pigesni, nei testai.

Pabėgėliai informuos savo tėvynainius apie privalomą skiepijimą Lietuvoje ir laikydamiesi savo religinių įsitikinimų nevyks per Lietuvą į Europos Sąjungą.

Eimantas

infa.lt komentaras:

Jeigu yra taip, kaip sako autorius ir musulmonams leidžiama nesiskiepyti – tai  išeitis nenorintiems skiepytis lietuviams – akivaizdi?

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 708

Žymos:

Atsiliepimų 6

  1. Vygandas    -  2021-07-23, 07:09

    Kadangi dabar Lietuvos politika iškrypusi visais esminiais klausimais, tai kaltinti galima tik rinkėjus, KODĖL jie tokius išrinko…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Schwab    -  2021-07-23, 17:11

    Nes jie dar turės apvaisinti krūvą lietuvaičių, o po skiepų jiems tai nesigaus…

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Lietuvos pilietė    -  2021-07-23, 23:05

    Ne apie rinkimus gi šitas straipsnis… O pasiūlymas tikrai puikus! Jei tie skiepai toks gėris – pasidalinkime, nes ir taip ryškus perteklius yra, o be to jie greit praneš kitiems ir nutrūks srautas akimirksniu! Taip padarytų vengrai pvz… bet mūsų bestuburiai matyt bijo net pagalvoti apie tai…

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Alina    -  2021-07-24, 10:47

    Geras pasiulymas ir svarstytinas skubos tvarka.Jei taip rupinamasi visu musu salies zmoniu sveikata,butina pasirupinti nelegalais…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Laukiu ŠS šulo fantomaso rašinėlio šia tema....

Gal tai karo uz demokratija viena is priežasčių?...

Rusija, net linkėdama blogo Lietuvai (o tai netiesa), neturėtų daryti nieko. Mes patys tarpusavyje gerkles...

Tai mes bet kuriuo atveju ten liksim :) Klausimas tik kokio dydžio šukės bus ir...

Niekas nenori mirti...

Vakarai nurodo Kiniją ir Rusiją kaip savo strateginius priešininkus, tačiau ekonominiai Vakarų rodikliai kur kas...

Išpuoselėtas šunsknukis, už jo interesus mėsai tinka bet kokio amžiaus....