infa.lt

Pranešimas: Referendumas naudojant „Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2021″ simboliką niekaip nesusijęs su „Maršo”organizatoriais

17 gegužės
20:45 2021

Internete pasirodė „Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2021″ simbolika papuošta skrajutė, kurios turinys skelbia apie organizuojamą referendumą.

„Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2021″ organizatoriai informuoja, kad nežiūrint į naudojamą „Maršo” simboliką, būsimasis referendumas dėl referendumo organizavimo sąlygų, neturi nieko bendro su „Maršu” ir niekaip nėra derintas su jo organizatoriais.

Viskas kas rašoma „Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2021″ vardu ar naudojant jo simboliką, jei tai skelbiama ne seimusajudis.lt, infa.lt, kaunoforumas.com puslapiuose ar jei nėra nuorodos į informaciją minėtuose interneto puslapiuose – neturi būti siejama su „Didžiuoju Šeimos Gynimo Maršu 2021″ ar jo idėjomis bei iniciatyvomis.

Protesto „Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021″ organizatoriai nėra nusistatę prieš iniciatyvas, skirtas mažinti referendumo reikalavimų kartelei, tačiau sąlyga, kuri pažymėta punktu .2 atrodo visai neapgalvota. Ją įgyvendinus referendume pakaktų 3 žmonių, iš kurių 2 nubalsuotų UŽ, kad iškeltas klausimas būtų laikomas priimtu.

Paskambinus skrajutėje nurodytu numeriu, atsakiusi būsimos iniciatyvos koordinatorė A.K. paaiškino, kad šis punktas (2) skamba gerokai kitaip teisine kalba, nei užrašytas skrajutėje.

Tačiau, tam, kad žmonėms būtų suprantamiau, šio renginio organizatoriai jį supaprastino tiek, kad jis tapo toks, koks yra.

Būsimo referendumo organizatorė-koordinatorė (atsiliepusi telefonu) pažadėjo ateities skrajutėse nenaudoti „Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2021” simbolikos ir paminėjo, kad sukurs naują.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 904

Žymos:

Atsiliepimų 6

  1. Dalia    -  2021-05-17, 21:41

    Su Jūsų simbolika:kurkvalstybe.lt/ facebook.com/Kurk-Valstyb%C4%99-108424051421036

    Atsakyti į šį komentarą
    • regis    -  2021-05-18, 00:32

      Tai visos Lietuvos simbolika, skirta atpažinti „Didijį Šeimos gynimo Maršą” ir jo organizatorių veiklą. Tai mūsų visų simbolika ir niekas neturi teisės jos savintis iš „Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2021” !!!

      Atsakyti į šį komentarą
    • jis    -  2021-05-18, 12:42

      Feisbuke tokio pavadinimo kaip kurkvalstybe nera. O internete yra : kurkvalstybe.lt

      Atsakyti į šį komentarą
    • jis    -  2021-05-18, 12:46

      Patikslinu : kurkvalstybe.lt

      Atsakyti į šį komentarą
  2. Tai bent    -  2021-05-22, 23:53

    Neklaidinkit. „Referendumas laikomas įvykusiu, jeigu jame dalyvaus daugiau kaip ¼ visų Lietuvos rinkėjų.”Ketvirtadalis rinkėjų, o ne 3. Ir daugiau kaip pusė iš jų turi nubalsuoti už arba prieš. O ne 2 iš 3-jų.

    Atsakyti į šį komentarą
    • Trolis    -  2021-05-23, 00:45

      151 straipsnis
      Ši Lietuvos Respublikos Konstitucija įsigalioja kitą dieną po referendumo rezultatų oficialaus paskelbimo ir su sąlyga, jeigu referendume jai pritars daugiau kaip pusė visų Lietuvos Respublikos piliečių, turinčių rinkimų teisę.
      Daugiau kaip pusė, o ne ketvirtadalis.

      Bet pagal siūlymą, kuris užrašytas skrajutėje (2 punktas) – jų gali būti ir trys, Nes ten rašoma „Daugiau kaip pusė nuo balsavusiu žmonių skaičiaus”, o ne nuo bendro rinkėjų skaičiaus.

      Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....