infa.lt

Pasisakiusį prieš LGBT propagandą dvasininką apkaltino terorizmu ir atleido iš darbo

11 gegužės
09:20 2021

Bernard Randall

Didžiosios Britanijos kolegijos vadovybė apskundė savo kapelioną kovos su terorizmu organui po to, kai jis pasakė pamokslą, ginantį moksleivių teisę suabejoti naująja genderine politika.

Dvasininkas daktaras Bernardas Randallas, savo pamokslo metu pasakė nepriklausomo Trento koledžo studentams, kad jiems leista nesutikti su mokymo programų naujovėmis, propaguojančiomis naują genderinę politiką, ypač tuo atveju, jei patys studentai mano, kad naujovės prieštarauja anglikonų Bažnyčios principams.

Prieš tai švietimo įstaiga suplanavo „inkliuzyvią LGBT + programą“, rašo dailymail.co.uk.

Nusprendusi, kad kapeliono daktaro Randallo pranešimas yra „žalingas LGBT studentams“, mokykla pranešė apie dvasininką Terorizmo prevencijos programai.

Policija ištyrė šią informaciją ir el. paštu mokyklai pranešė, kad 48-erių daktaras Randallas „nekelia jokios terorizmo ar radikalėjimo rizikos“. Derbišyro policija patvirtino, kad byla „neatitiko prevenciniam siuntimui reikalingo rizikos slenksčio“.

Tačiau daktarui Randallui buvo pranešta, kad būsimiems pamokslams bus taikoma išankstinė cenzūra ir daugybė sąlygų. O tada kapelionas buvo ir visai atleistas iš darbo. Dabar jis bylinėjasi dėl diskriminacijos ir nesąžiningo atleidimo, o jo byla turėtų būti nagrinėjama kitą mėnesį. „Mano karjera ir mano gyvenimas išdraskyti gabalais”, – sakė dvasininkas.

Didžiojoje Britanijoje be tų, kurie palaikė kolegijos sprendimą, buvo ir daugybė tokių, kurie palaikė atleidžiamą kapelioną.

Krikščionių teisinio centro vykdančioji direktorė Andrea Williams sakė: „Kas šioje istorijoje yra ekstremistai? Partizanų organizacija, mokanti mažus vaikus, kad jie gali gimti ne tame kūne ar mokyklos kapelionas, nuosaikiai išdėstantis tai, ko krikščionių bažnyčia nuosekliai mokė žmoniją apie santuoką ir lytį pastaruosius 2000 metų? ”

Dvasininkas Randallas sako: „Mano istorija siunčia žinią kitiems krikščionims, kad jūs negalite laisvai kalbėti apie savo tikėjimą. Atrodo, kad jau nebeužtenka vien „toleruoti“ LGBT ideologiją.

„Jūs turite tai priimti be jokių išlygų ir abejonių, ir be rimtų pasekmių nepraeina jokios diskusijos .

„Kažkas nuspręs, kas yra priimtina, o kas ne, ir staiga, vienu momentu tu gali tapti atstumtuoju, galbūt visam likusiam gyvenimui.”

Orweliškas košmariškas pasaulis jau čia.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 586

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Edcka    -  2021-05-12, 20:28

    Stabdykime masinę priverstinę pideralizaciją, kol pideralizmas netapo vertybe.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....