infa.lt

Iki „Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2021″ liko 25 dienos

20 balandžio
08:56 2021

Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021

Iki momento, kai iš Klaipėdos pajudės pirmieji laukiamai milžiniškos protesto akcijos, „Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021″, auto transporto  ir motociklų kolonos automobiliai – liko 25 dienos.

Tik 25 dienos liko ruoštis iniciatoriams ir organizatoriams iki to milžiniško protesto žygio jau prieš savo, – ne prieš okupacinę valdžią (nors kai kas atvirai kalba, kad ji okupacinė) – kai visuomenė suprato, kad kito kelio, norint išlaikyti savo tradicinę visuomenės sandorą (ir sandarą) – tiesiog nėra. Ši valdžia negirdi (kaip negirdėjo ir ankstesnės) savo žmonių.

Ji nesugebėjo išgirsti net 330 000 žmonių balsų – visiškai aiškiai pareikalavusių nušalinti iš Seimo Žmogaus teisių komiteto posto TIK mažumas atstovaujantį T.V.Raskevičių – ši valdžia pareiškė, jog tų žmonių balsai niekiniai ir negaliojantys, nes jie, esą, ne taip užpildė reikalavimo formas, ne taip sudėjo parašus arba visai jų nesidėjo.

Tai buvo tas paskutinis lašas, leidęs aiškiai suprasti organizatoriams ir visai Lietuvai, kad su šia valdžia normalus  dialogas neįmanomas, kad tie, kurie ateidami į valdžią skelbė „Laisvę” iš tiesų omenyje turėjo visiškai priešingą dalyką, ir todėl  vienintelė dar palikta ir prieinama komunikacijos forma su  šia valdžia, gali būti tik visuotinio protesto ir taikaus visuomenės pasipriešinimo akcijos.

Ši milžiniška protestuojančiųjų kolona nusidrieks Klaipėda-Vilnius automagistralėje ir nuolat augs, pasipildydama vis naujų automobilių kolonų srautais iš visų Lietuvos regionų. Tą dieną visos šalies ir didelės pasaulio dalies žmonių dėmesys bus nukreiptas į Lietuvą. Į jos įgyvendinamą pasipriešinimą prieš kenkėjiškus ir absurdiškus valdančiosios daugumos programinius siekius, atvirai besikertančius su visos Lietuvos visuomenės tikslais ir lūkesčiais.

Tą, gegužės 15 dieną, kuri tuo pačiu pasaulyje švenčiama kaip „Šeimos diena”, stebintys „Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2021″ judančią koloną pamatys palaikantį sportinių lėktuvų skrydį virš jos, su milžiniška danguje išskleista istorine Lietuvos vėliava su Vyčiu. Tai bus protestas, savo formų įvairove aiškiai parodantis, kad šios valdžios dienos suskaičiuotos. Kad jos nepalaiko ir jos buvimui valdžioje priešinasi visos visuomenės grupės.

Protestas nesibaigs vien automobilių ir motociklų transporto maršu. Galiausia visi jo dalyviai susirinks Vilniaus Vingio parke, kur prie jų prisidės didelė dalis vilniečių, atėjusių į šį protestą pėsčiomis.

Parke, menančiame didžiulius pirmųjų Sąjūdžio mitingų masinius mitingus įvyks protesto mitingas, kur tarp kalbėtojų pasisakymų vyks muzikantų-atlikėjų pasirodymai. Dauguma jų bus žinomi visoje šalyje ir savo muzikinius kūrinius atliks nemokamai, tuo parodydami, jog prisideda prie mitingo idėjos ir krypties.

Finale, sutelksiančiame visų dėmesį įvyks aiškus keleto dokumentų pristatymas nuo mitingo organizatorių, kuriuose bus išvardinti reikalavimai valdžiai ir Seimui, su numatytais žingsniais į tai, kaip šie valdžios organai reaguos ar nereaguos į pateiktus reikalavimus.

„Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021” – tai permainų valstybėje pradžia, todėl būtina, kad jame dalyvautų kiekvienas Lietuvos žmogus, nepriklausomai nuo partinės priklausomybės, tikėjimo ar įsitikinimų – įsipilk pilną kuro baką ir būk su Lietuva!

Dalyvių registracija vyksta https://seimusajudis.lt portale – sukurtame iš visuomenės suaukotų lėšų. Taip pat ten patalpinta visa reikšminga informacija susijusi su šiuo protestu.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 362

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....

Žygizmundai Ukraina uber alles. Ar ne laikas tamstai Maldeikienei ir dar keletui proto žaibu psichiatrinėje...

psichas jabanas...

Čia ne prekybininkų naudai.....čia dar viena "priežastis" neatsiskaityti grynaisiais, o pereiti prie elektroninių mokėjimų. Kai...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...