infa.lt

Sekantis „Didžiojo šeimos gynimo maršo 2021“ žingsnis – „Šeimų sąjūdis“

12 kovo
19:16 2021
Šeima Lietuva

Respublika.lt paveikslėlis

Neabejingi Lietuvos piliečiai ir visuomeninės organizacijos rengia DIDĮJĮ ŠEIMOS GYNIMO MARŠĄ.

Šis kvietimas-kreipimasis nuskambėjo daugiau kaip prieš mėnesį ir iš karto sulaukė milžiniško visuomenės, kaip Lietuvoje taip ir už jos ribų, susidomėjimo.

Tiesa, prieš tai jo organizatoriai paskelbė iniciatyvą renkant parašus dėl Seimo nario ir tuo pačiu Žmogaus teisių komiteto pirmininko Tomo Vytauto Raskevičiaus nušalinimo iš šio komiteto pirmininko pareigų.

Iniciatyva surinko apie 330 000 parašų, kurių Seimas nenori pripažinti parašais vien todėl, kad ten nėra parašų jų klasikine fizine forma. Tačiau yra žmonių įrašyti pašto adresai, vardai-pavardės ir telefono numeriai, kurias paskambinus galima pasidomėti ar jie tikrai pritaria iniciatyvai.

Tačiau Viktorijos Čmilytės-Nielsen vadovaujama Seimo valdyba to daryti nepanoro ir vietoje to tiesiog pareiškė, kad tų parašų patikrinti nėra galimybės.

Tiesa, tokį sprendimą priėmusi Seimo valdyba nesugebėjo paaiškinti, kaip pandemijos ir karantino sąlygomis įmanoma įgyvendinti konstitucinę teisę kitaip išreikšti savo valią piliečiams, kai pats Seimas nesukūrė tam sąlygų.

Tad šiuo metu šių parašų klausimas kabo ore, nes net trys praėję Seimo valdybos posėdžiai nepriėjo jokios vieningos nuomonės ir nepriėmė jokio sprendimo.

Visuomenininkai rankas sudėję laukti nežada ir savo rezerve turi keletą variantų, kuriais žada daryti spaudimą valdžiai.

Vienas iš jų „Didysis šeimų gynimo maršas“, kurį žadama surengti iškart, kai tik bus atidarytas kelintas mėnuo užblokuotas susisiekimas tarp savivaldybių.

Renginys vyks nuo Klaipėdos iki Vilniaus, kurio metu prie milžiniškos automobilių kolonos skirtinguose etapuose prisijungs naujos automobilių ir motociklų kolonos.

Renginį vainikuos visų dalyvaujančių susirinkimas Vilniaus Vingio parke, kur vyks mitingas, koncertas ir trumpi pasisakymai. Paties renginio detalės dar derinamos.

Renginiui remti yra atidaryta sąskaita, kurioje iki šiol jau surinkta apie 32 tūkstančių eurų, iš kurių dalis (2000 eur) jau panaudoti pirkti vėliavoms ir sukurti svetainei, kuri bus ir dabartinės, ir sekančių visuomenės iniciatyvų informaciniu portalu. Ir skirtingai nuo e-sveikatos – veiks idealiai.

Iniciatyvos visa esmė ir giluminė šaknis – šeimos instituto valstybėje gynimas nuo svetimos įtakos, gender ideologijos ir apskritai griovimo, prisidengiant visokiomis lytinių tapatybių, lytinių pakraipų ir kitokių su lytimi susijusių naujadarų, kurie gamtoje net neegzistuoja, tačiau, kaip šeimos griovimo įrankis veikia puikiai.

Tuo galima įsitikinti pastudijavus Vakarų šalių situaciją, kuriose jau šios ideologijos veikia pilnu tempu.

Todėl nuo šiol su visa informacija apie „Didįjį šeimos gynimo maršą 2021“ galima bus susipažinti naujai startavusioje svetainėje „Šeimų Sąjūdis“ – seimusajudis.lt

Svetainė dar pildoma ir kurį laiką joje bus ribotas informacijos kiekis, kuris, tačiau, bus nuolat pildomas, stengiantis atsakyti į visus visuomenei iškilusius ar kilsiančius ateityje klausimus. Ataskaita dėl panaudotų iniciatyvai pinigų bus skelbiama nuolat, atsiskaitant už kiekvieną pirkinį.

Sąskaita galintiems ir norintiems paremti renginį:

gavėjas: Asociacija Kauno forumas,
sąskaita: LT21 7044 0600 0830 0107
SWIFT kodas (BIC), CBVILT2X,
mokėjimo paskirtyje nurodykite: AUKA Šeimos gynimo maršui.

Neužmirškime pasirašyti peticijos ir paraginti kitus tą padaryti:

Nacionalinė šeimų ir tėvų asociacija (nsta.lt)

Šeima, kurią sudaro Mama, Tėtis ir Vaikai, turi būti ir bus apsaugota!

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 059

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Laima Meiluvienė    -  2021-03-17, 12:20

    Pritariu už normalią šeimą

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Stase    -  2021-05-09, 20:28

    Mes už tradicine šeima ir prieš ,valdininku laužoma konstitucija.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...