infa.lt

Ar VRM ministrė imsis propagandos ministrės vaidmens ieškodama priešų tarp abejojančių vakcinų nauda?

02 kovo
14:44 2021
Agnė Bilotaitė

Facebook nuotr.

Vidaus reikalų ministrė ir tuo pačiu vyriausybės ekstremalių situacijų komisijos (VESK) pirmininkė Agnė Bilotaitė pareiškė, jog nepagrįstos informacijos apie Covid-19 vakcinas platinimas turėtų būti prilyginamas dezinformacijai ir už tai tą darantys asmenys turėtų būti traukiami atsakomybėn. Tarp eilučių ministrė užsimena, jog tai daro ar gali daryti Lietuvai priešiškos jėgos.

Ministrė nepaminėjo kokios jėgos skleidžia tas abejonės Covid-19 vakcinų nauda visame Vakarų pasaulyje, nes didžioji dalis informacijos apie vakcinas į Lietuvą ateina būtent iš Vakarų anglų kalba parašytų tinklapių.

Tokius ministrės pareiškimus apie atsakomybę už dezinformacijai prilygintus teiginius galima būtų vertinti kaip žodžio laisvės suvaržymą, prisidengiant ekstremaliaa padėtimi, kuri šiuo metu jau visai nepanaši į ekstremalią, jei neminėsime to, kad ją tokia vis dar nori išlaikyti valdantieji, siekdami kuo labiau kontroliuoti visuomenę.

Pastarojoje jau sklinda negeros kalbos apie šios valdžios deklaruotus laisvės siekius iki rinkimų, kurie šiandien vis labiau virsta į apskritai daugumos laisvių suvaržymą. Ir kaip pirmoji auka krenta žodžio laisvė, ypač ministrės ištartų samprotavimų apie atsakomybę už savo įsitikinimus apie vakcinas, fone.

O jei dar prisiminsime, ką teisingumo ministrė E. Dobrovolska pareiškė apie atsakomybę pagal Laisvės partijos rengiamą „Neapykantos kalbos“ įstatymą, tai darosi aišku, kad didžiąją, t. y. aktualiausių šiandien temų pasisakymų dalį galima bus priskirti arba „Neapykantos (prieš valdžia ir LGBT, kas beveik vienas ir tas pats) kalbai“, o kitą – dezinformacijos apie „Covid-19“ vakcinų žalą. Net neatsižvelgiant į kartais tiesiog baisius pašalinius vakcinų poveikius, dalis iš kurių baigiasi pacientų mirtimi.

Tiesa, reikia pripažint, jog nė vienas tyrimas moksliškai nepatvirtino, kad paskiepyti senukai mirė būtent nuo vakcinų. Nepatvirtino todėl, kad senukai turėjo daugybę gretutinių ligų, kurių kiekviena galėjo tapti mirties priežastimi. Ir tai, kad jie mirė būtent po vakcinavimo tik baisus sutapimas.

Tačiau, tuo pačiu reikėtų atkreipti dėmesį ir į tai, kad kai tie patys senukai miršta su puokšte tų pačių gretutinių ligų, tik jau turėdami šalia ir Covid-19 diagnozę – jų visų mirties priežastimi neišvengiamai tampa Covid-19. Nors mokslas to irgi neįrodė. Skrodimai irgi nebuvo daryti. Bent jau Lietuvoje.

Ir kai tokia informacija būna pateikiama viešojoje erdvėje – mūsų SAM tyli arba sako standartiškai, kad tai mokslo nepatvirtinti sugretinimai, o Agnė Bilotaitė teigia, jog tai yra nedraugiškų Lietuvai Vakarų (nes šios žinios ateina iš Vakarų) šalių dezinformacija, kuria siekiama pakenkti Lietuvai.

Anksčiau, kaip visų bėdų Lietuvoje šaltinis buvo įvardijama Rusija, o dabar ministrė kažkaip pasikuklino įvardinti bent vieną už tokią dezinformaciją atsakingą šalį ar keletą šalių. Tikėkimės, jog sekančio interviu metu ji tą padarys ir mes visi pamatysime naują Lietuvos priešą.

Savo interviu metu ministrė A. Bilotaitė buvo paklausta ir apie izoliacijos tarp savivaldybių atšaukimo datą, kurią, valdančiųjų teigimu vainikuos kovo 15 diena.

Į šį klausimą ministrė atsakė aptakiai, išsisukusi samprotavimais apie tai, kad viskas dar gali priklausyti nuo situacijos pagerėjimo ar pablogėjimo skaičių, kuriais valdantieji manipuliuoja (tai matė visa šalis), reikia tą paripažinti, tiesiog begėdiškai stebuklingai, tiesiog per vieną naktį išgydę keliasdešimt tūkstančių „sergančiųjų“, o vėliau tuo apkaltinę skaičių departamentą, kad stebuklus ten daro jie.

Turint omenyje, kad valdantieji planuoja kuo greičiau per pavasario sesiją, kuri prasideda kovo 10 d. ratifikuoti Seime Stambulo konvenciją – darosi suprantama, kodėl leidimas tarp savivaldybių gali būti atnaujintas ne anksčiau, nei kovo 15 dieną, o jeigu iki to laiko ratifikuoti konvencijos nepavyks – tai atitinkamai ir judėjimas tarp savivaldybių gali būti atnaujintas vėliau.

Nors ir apsimeta drąsuoliais – valdantieji bijo savo Tautos, todėl laiko ją uždarę namuose, nepagalvodami, jog kartais jokios užtvaros neatlaiko potvynio bangos, kai vandens spaudimas viršija užtvankos galimybes atlaikyti spaudimą.

Vidaus reikalų ministrė savo interviu metu, jau nekalbant apie tai, kad vykdo ir nesamos propagandos ministerijos vadovės užduotis, ieškodama priešų tarp abejojančių vakcinos saugumu, tačiau bando perimti ir SAM atstovų pareigą – aiškindama, jog testavimo apimtys nesiekia reikalingų skaičių – esą iš tų dešimčių tūkstančių asmenų, kurie valdžiai leidus (!), pradėjo darbus, kad ją išlaikytų, testavosi tik keli tūkstančiai.

Tuo pačiu ji prikišo ir savivaldybėms dėl tų labai mažų testavimo apimčių, lyg savivaldybės galėtų priversti (ko labai norėtų valdantieji) žmones testuotis prievarta, jeigu jie to nenori.

VRM vadovė pasidžiaugė, kad gerai juda medikų ir švietimo darbuotojų vakcinavimas (jie negali nuo to išsisukti, kaip ir senjorai – infa.lt). Vėlgi, ji pastebėjo didelę grėsmę vakcinacijos procesui – dezinformaciją, pabrėžusi, jog žmonės ima abejoti, manydami, jog susidurs su šalutiniu poveikiu. (Visa Lietuvos spauda rašo apie sunkius šalutinius poveikius).

Sekančioje savo mintyje ji jau kalba, esą šalutinis vakcinos poveikis yra natūralus (o kas tuo abejotų leisdamasis svetimą organizmui chemiją į kraują?), esą gali blogiau jaustis, bet, pagąsdino ministrė, kai palygini kitą alternatyvą – reanimaciją, mirtį – tai supranti vakcinavimo gėrį.

Agnė Bilotaitė paaiškino, kad net atvėrus judėjimą tarp savivaldybių, bendrauti dviem šeimoms (ar namų ūkiams), išskyrus keletą išimčių vis tiek nebus leidžiama, kol nebus pasiekti karantino plane numatyti rodikliai.

Tad Lietuvos piliečiams telieka susitaikyti su mintimi, kad jų artimieji gali ir numirti nepamatę mylimų žmonių vien todėl, kad Vidaus reikalų ministrė kalba už SAM ministrą, aiškindama, jog saugo jus nuo mirties, ir tuo pačiu leisdama jūsų artimiesiems numirti vienišiems ir apleistiems, o ne šeimos narių apsuptyje.

Panašu, kad policinė valstybė žada tvirtai laikytis numatyto plano, naikindama viską, kas mums brangu ir tai, ant ko laikosi valstybė.

infa.lt siūlo pasirašyti peticiją, kuria stabdomas Stambulo konvencijos ratifikavimas: https://nsta.lt

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 269

Žymos:

Atsiliepimų 6

  1. Rasa    -  2021-03-02, 15:25

    Šalutinis poveikis – mirtis irgi natūralus 🥀
    firmusmedicus.lt/moderna-covid-19-vakcinos-apzvalga-ir-salutiniai-poveikiai/

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Rasa    -  2021-03-02, 17:02

    Ei, bilotaite, o kiek Lietuvoje išmokėta???
    ,, Tarp visų bylų, pateiktų Valstybinei Vakcinų Žalos Kompensavimo Programai (angl. Vaccine Injury Compensation Program VICP), suaugusiųjų gripo vakcinos žalos ieškiniai yra pirmaujantys.[56] Pagal naujausius duomenis,[57] iš visų sulauktų skundų daugiau nei pusė buvo pateikti dėl žalos, patirtos po gripo vakcinų suleidimo. Buvo gauti 7 432 ieškiniai, iš kurių net 4 304 buvo susiję su vakcinomis nuo gripo. Nors VICP nedetalizuoja kokias sumas išmokėjo išskirtinai dėl skiepijimosi nuo gripo nukentėjusiems žmonėms, tačiau bendrai visi nuo vakcinų nukentėję asmenys jau sulaukė apie 4,4 mljrd.”

    Atsakyti į šį komentarą
  3. trolis    -  2021-03-02, 17:14

    Gerai pavaro Bilotaitė, tokia simpatiška moteris, o mala tokius niekus. Kažkaip gaila, toks grožis žūva bjaurojamas šlykščių sprendimų. Įdomu, savo artimuosius irgi testuoja kas savaitę? Galėtų pasistengt, kad pataisytų statistiką 😀

    Atsakyti į šį komentarą
  4. X    -  2021-03-02, 17:31

    Citata: „VRM vadovė pasidžiaugė, kad gerai juda medikų ir švietimo darbuotojų vakcinavimas – jie negali nuo to išsisukti, kaip ir senjorai.” Savo noru ir laisva valia deklaruojamas vakcinavimas tera tik zodziai?

    Atsakyti į šį komentarą
  5. šitą išgamą ir pakarti per maža    -  2021-03-02, 23:01

    Sveikinu,draugai-jau prasidėjo mūsų senukų genocidas,jie be ceremonijų nuodijami PRIEVARTA:

    youtube.com/watch?v=GdRhDTO9GbU

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...