infa.lt

Algimantas Rusteika. Tai gal legalizuojam ir prostituciją?

11 vasario
06:30 2021

Algimantas Rusteika

Sveikinu brangius Lietuvos žmones – parengtas įstatymas apie narkotikų dekriminalizavimą, kuris iš tikrųjų bus faktinis narkotikų legalizavimas. Tai įstatymas ne apie žolytę, o apie VISUS narkotikus. Juos bus galima gabenti, gaminti, laikyti, vartoti bet kokius, net pačių mirtiniausius ir baisiausius, JEI NETURI TIKSLO PARDUOTI. O už tai grės pusės dozės kainos dydžio bauda ar tik šiaip įspėjimas. Policininkas prieis ir pasakys: “ Niu-niu-niu!“

Ir kaip tą “tikslą parduoti“ nustatysi, kas neįmanoma iš principo? O jei turėsi fabrikėlį ir gaminsi namie, bet nepagaus už rankos parduodant, tai irgi bus tik “Niu-niu-niu?“. Tada visi tikri vyrai garaže turės po kelis vazonus gyvų kanapių, maišiuką kokaino ar majonezo stiklainiuką opiatų “savo reikmėms“.

Narkotikų legalizavimo įstatymą teikia ne šiaip kas. Pasigėrėkit autoryste: Gabrielius Landsbergis, Ingrida Šimonytė, Aušrinė Armonaitė, Viktorija Čimilytė-Nielsen, Stasys Šedbaras, Kazys Starkevičius, Tomas Vytautas Raskevičius, Virgilijus Alekna, Simonas Gentvilas, Artūras Žukauskas, Evelina Dobrovolska, Žygimantas Pavilionis, Dovilė Šakalienė, Gintautas Paluckas, Arūnas Valinskas, Kęstutis Glaveckas, Matas Maldeikis, Eugenijus Gentvilas, Vytautas Kernagis ir eilė kitų smulkesnių elito stintų.

Tauta turi žinoti savo didvyrius, palinkėkim jiems laimės ir gerovės. Bet juk ne vien trikojais sušiuolaikinsim Lietuvą, laikas pasitelkti ir dvikojus, ir dvikojes. Manot, šiaip vairuotojai laksto gatvėm ant 150 km/h – taigi hormonai kelnėse verda! Laikas nugalėti šešėlį ir apmokestinti viską, kas kruta ir krutinasi. Legalizuokim ir prostituciją!

Juk tai seniausia profesija, kurios pas mus kaip prie ruso – nėra, nors visi vyrukai išgirdę gudriai šypsosi. Niekas mergoms už pinigus neuždraus, netikit – pažiūrėkit garsenybių pokalbių pas Rūtą. Ten jos, vartydamos akis, išdidžiai ir smulkiai pasipasakoja.

Surėmę pečius ir pasitelkę norvegiškas NVO ir NSO, nugalėtume davatkas, džiūstančias nuo slaptų pasvajojimų, ir amžini klientai už dyką, atsiprašau, policininkai ir prokurorai, tikrai nevetuotų. Alkoholį uždraudžiam, narkotikus leidžiam, o prostituciją legalizuojam, juk sveikatai nekenkia, priešingai – depresijų ir išprievartavimų sumažės.

Įteisinti reikia taip, kaip reikia, kad visos lytys turėtų lygias galimybes, nors lygesnės už kitas tai jau dabar jas turi įteisintas uždaruose veislynuose, visokiuose Men factory be langų. Įvyktų trumpa, žiauri mažųjų gyvuliukų konkurencija ir masažo kioskeliai, stovimų kabinų su vieno metro aukštyje sķyle pertvaroje, panašių kaip Vokietijoje, savininkai ir IDV blokiniuose ant girgždančių kušečių greit išsikvėptų.

Ir ateitų užsienio stambios investicijos, biudžetas pasipildygų, merginos ir vaikinai užsidirbtų pensijas. Privatizavus dar likusias autobusų stotis padidėtų prieinamumas provincialams ir įsiviešpatautų stambusis kapitalas su kasos aparatais, kokybės dokumentais ir produktų atsekamumu. Išaugtų PVM, PMS ir BVP.

Merai ir premjerai kirpinėtų juosteles per atidarymus ir furšetus, o pirmiesiems šimtams klientų būtų tik nuolaidos, nuolaidos ir dar kartą nuolaidos už nuolaidas. Per TV kas vakarą – svaigiai murkiančios katytės ir kačiukai, didžiulės padūmavę akys su pusės metro blakstienomis. Pagal SPA muzikėlę slystantys žemyn šilko rūbeliai prieš orų prognozę, per orų prognozę ir po orų prognozės.

Saldusis Megapasaulis PLIUS! Orgazmų centrai, Viagros namai ir Iki Pasimatymo šeimyninės užeigėlės Akropoliuose! Relaxmaxima XXX! Pas mus arčiau namų ir tai, ko reikia – taip gyventi verta! Akcijos per Adventą ir Gavėnią katalikams, pateikus išpažinties pažymą iš parapijos! Signatarams ir komitetų pirmininkams nemokamai visada, valstybės tarnautojams – per valstybines šventes!

Seimo viešbutį būtų galima itin pelningai išnuomoti, be to, ir patalpos tinkamos, ir klientai, ir pupytės jau prie vietos pripratę. Per gimtadienius ar vardadienius – 50 % pigiau pagal asmens kodą! Nuolaidos senjorams: penkias patvarkai – šeštą gauni dovanų! Asmeniniai treneriai ir degustacija mažais gabaliukais (ne iki galo!) praeiviams. Papildai, papildai ir dar kartą papildai!

Visuotinė nuolaidų fiesta per Šv. Valentiną – akcija JAS JEMAM! Prekybcentriuose neabejotinai atsirastų vietos, kuriose visų lyčių šiuolaikiškos, tolerantiškos žmonos galėtų saugiai palikti papramogavimui vyrus, kol apsipirks.

Viskas sveika, visiems paimti PRG ir kitokie tepinėliai! O sugrįžęs įsijungi teliką ir sužinai, kad blondinėms (-ams), kvailoms (-iems) ir storoms(-iems) 40 proc. nuolaida rytoj! O juodoms bepapėms žmogystoms su humanitariniu – poryt! O feministėms -vėl nuolaidos, nuolaidos ir dar kartą nuolaidos!

Europos komisarai duotų atsiskaitymo ir nuolaidų korteles socialiai remtinoms ir kitokioms asmenybėms pagal Stambulo konvencijos nuostatas, visokeriopai skatintų įvairovę. Lygių galimybių stebėsenai būtų įsteigtos orgazmo teisių apsaugos tarnybos, o nustatytoms tvarkoms nusižengę asmenys būtų paimami ir po viešų patyčių atiduodami globėjams panaudai.

O kaip šalies biudžetas nuo alkoholio netekčių atsigautų! Galėtumėm dar padidinti pašalpas ir kitas išmokas, o ir prezidentas gal dar po trejetuką pensininkams primestų. Ir per biržą pagaliau legaliai įdarbintume visų lyčių žmones, ir su kitais valstybės pažadais pajudėtų, ir nemigos problema tikrai būtų išspręsta. Apie laimės indeksą laimės ekonomikoje tai net nekalbu.

Dabartinių šelmių – policininkų – žmonoms širdį tikrai mažiau skaudėtų. O jau socialinė įtampa ir kruvino runkelių maišto tikimybė būtų galutinai likviduota. Vandens patrankas parduotume Lukašenkai, o jei tas turi pakankamai savų – panaudotume gatvėms laistyti ir padangų gaisrams gesinti.

šaltinis: kaunoforumas.com

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 233

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Pilietė    -  2021-02-11, 10:37

    Visuomet su malonumu skaitau Rusteikos mintis, tačiau šįkart, dėl prostitucijos legalizavimo, krūptelėjau: nejaugi jis rimtai? Tikėkimės, jog tai – grubi ironija su juodu atspalviu. Visuomet, kai kur nors paskaitau siūlymus dėl prostitucijos legalizavimo, nežiūrint, kas TAI siūlo, visuomet mintimis palinkiu, kad tokioje „prestižinėje DVIKOJŲ išsigimėlių aptarnavimo srityje” būtų įdarbintos jų pačių MOTINOS, SESERYS ar kitos jiems brangios ir mylimos MOTERYS.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Čia ne prekybininkų naudai.....čia dar viena "priežastis" neatsiskaityti grynaisiais, o pereiti prie elektroninių mokėjimų. Kai...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....

tik neap siš ik iš laimės....

kokiam uriupinske ar žopinske gyveni?...

Kodėl tiek mažai?...