infa.lt

Donaldas Trampas aktyviai įsitrauks į Respublikonų politiką, jokių planų su trečiosiomis šalimis jis neturi

30 sausio
06:30 2021
Donaldas Trampas

Youtube nuotr.

Ilgametis Donaldo Trampo (Donald Trump) patarėjas teigė, kad buvęs prezidentas ir toliau „aktyviai dalyvaus“ Respublikonų partijos politikoje, praneša Epoch Times

„Prezidentas ir toliau turi didžiulį palaikymą ir pritarimą tarpt respublikonų rinkėjų. Kampanijos sąskaitoje jis ir toliau turi šimtus milijonų dolerių, kuriuos gali panaudoti. Ir jis toliau aktyviai dalyvaus renkant kandidatus ir patraukiant renkamus pareigūnus atsakingais už jų balsus “, – sausio 28 d. sakė „Fox News“ buvęs Trampo kampanijos vadovas Corey Lewandowski.

Lewandowskis, kuris vadovavo 2016 m. D.Trampo prezidento kampanijai, sakė, kad Donalas Trampas nekurs atskiros partijos po to, kai pasklido gandai ir pranešimai, kad jis gali įkurti savo „Patriotų partiją“.

„Nemanau, kad prezidentas yra suinteresuotas būti trečiosios šalies dalimi”, – sakė jis.

D.Trampo politinė komanda atsisakė bet kokio priklausymo naujai suformuotam politiniam komitetui, vadinamam MAGA Patriot Party.

„Mes nepalaikome šių pastangų, neturime nieko bendro su jomis ir žinome apie tai tik iš viešų pranešimų”, – prieš kelias dienas „The Epoch Times” sakė kampanijos patarėjas Jasonas Milleris.

Vis dėlto, Lewandowskis sakė, kad buvęs prezidentas dalyvaus palaikant pagrindinius iššūkius prieš 10 rūmų respublikonų, kurie anksčiau šį mėnesį balsavo už apkaltą D.Trampui.

„Mano nuomone, jie visi susidurs su rimtais iššūkiais”, – sakė Lewandowski. „Nežinau, kokiu lygiu prezidentas įtakos kiekvieną iš šių rinkimų lenktynių, bet manau, kad jis dalyvaus daugelyje jų”.

Tarp jų yra Atstovų rūmų respublikonų mažumos vadovybės narė Liz Cheney (R-Wyo.), kuriai teks pagrindinis iššūkis dėl savo politinės vietos 2022 m. rinkimuose. Vajomingo valstijos senatorius, respublikonas Anthony Bouchardas anksčiau šį mėnesį jau pateikė pareiškimą dėl kandidatavimo.

„Vajomingas abu kartus buvo geriausia prezidento D.Trampo valstija, kai jis vadovavo. Taip yra todėl, kad Vajomingo rinkėjai yra stiprūs konservatoriai, norintys, kad mūsų lyderiai stotų už Ameriką, gintų mūsų laisves, kovotų už mūsų gyvenimo būdą ir visada pirmenybę teiktų dirbantiems žmonėms, kaip tai darė prezidentas Trampas “, – sakė Bouchardas sausio 20 d.

„Mes pamatysime, kokią didelę įtaką prezidentas nori daryti toliau“, – interviu„ Fox“ sakė Lewandowskis. „Manau, kad dar niekas to gerai nežino”.

Apklausos rodo, kad Donaldas Trampas išlieka labai populiarus respublikonų tarpe net tuomet, kai jo partijos nariai kritiškai komentavo jį po sausio 6 dienos JAV Kapitolijaus šturmo.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 70

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
Rrr

Seksualiai neaktyvūs (bent vyrai) nuolat operuojasi prostatos vėžį, kartu su prostata, žinoma. Jų skaičius nuolat...

Seimo niekšai kalti, kad žmogus negali atlyginimo gauti popieriniais pinigais....

praktika rodo,kad hiperseksualus buna psichiniai ligoniai. O stai reciausias bet rafinuociausias seksas - auksto intelekto...

apie ta "tvarka"! Jos ir nebuvo. Stipresnis visada dare ka nori ir niekada nebuvo smerkiamas,jei...

pasaulio matymas nusvinta per 72 lytis! Branduoliu skilimas menkniekis,su sia praregejimo bomba palyginus!...

Jie eina link totolaus fantastinio rytojaus kur žmogus renkantis atstova valdžioje tampa ju vergas, skaičius...

kad jis zino,kur ji yra! Nusispjauti - dar nereiskia neapykantos! Gal tiesiog "draugo" kauke jam...