infa.lt

Antivakserių judėjimas – tai sąmokslas, už kurio stovi didžiųjų farmacijos bendrovių magnatai

24 sausio
09:30 2021
Jolanta Blažytė

Facebook nuotr.

Jolanta Blažytė

TRŪKSTA TIK MĖNULIO PILNATIES

Prisipažinsiu, kad būna dienų, kai perskaičiusi vieno ar kito politiko pareiškimą, čia pat verčiu mėnulio kalendorių ir žiūriu, kurios mėnulio fazės metu tas pareiškimas buvo padarytas. Ir savo nuolatinių stebėjimų dėka, galiu patvirtinti, kad patys keisčiausi pranešimai gimsta per mėnulio pilnatį.

Tačiau būna ir išimčių. Štai Seimo nario konservatoriaus M. Maldeikio originalus „pilnaties režimo“ pranešimas gimė visiškai ne per pilnatį……Cituoju pažodžiui:

„ Antivakserių judėjimas -tai sąmokslas, už kurio stovi didžiųjų transnacionalinių farmacijos bendrovių magnatai ir sveikos gyvensenos propaguotojai. Šie susimokėliai, prarandantys didžiulius pinigus dėl pasiskiepijusių ir todėl nesergančių žmonių, kursto antivakserius, kurie savo ruožtu siekia įtikinti žmones nesiskiepyti, ir visa tai dėl to, kad iš tirpaliukų ir struktūruoto vandens pardavimo būtų galima susikrauti milijardinius pelnus“

OPAPAAAA…..
Taigi minties galiūnas M. Maldeikis ką tik pranešė, kad farmacijos magnatas Bilas Geitsas kursto antivakserius ir siekia, kad žmonės nesiskiepytų…

Šiaip tai Bilas jau visiems išūžė ausis savo giesmele , kad „pasaulis nebebus normalus iki tol, kol visi pasaulio gyventojai nebus paskiepyti nuo COVID. Bet Seimo nariui M. Maldeikiui ši Bilo dainelė, pasirodo, girdisi aukštyn kojom.

Minties galiūnas M. Maldeikis tuo pačiu pranešė, kad farmacijos kompanijų magnatai ( tuo pačiu ir Bilas Geitsas) praras didžiulius pinigus dėl pasiskiepijusių, todėl nesergančių žmonių. (Suprask, žmonės skiepysis, bus sveiki, todėl farmacininkai nieko neuždirbs).

Čia belieka tik šiam minties galiūnui kukliai priminti, kad farmacininkai COVID vakcinų dėka planuoja uždirbti nuo kelių šimtų milijardų iki trilijono (tūkstančio milijardų) JAV dolerių (priklausomai, kaip dažnai reikės žmones skiepyti). Belieka priminti ir tai, kad vakcinos skirtos ne tam, kad žmonės būtų sveiki, o tam, kad saugotų juos nuo konkrečios infekcijos.

Būtent nuo tos infekcijos, kuriai gydyti vaistų nėra. Todėl uždirbti iš vaistų, kurių nėra ir kurie nepardavinėjami, tiesiog neįmanoma. Bet ekonomistas M. Maldeikis, turbūt, skaičiuoja kitaip.

O kas liečia „tirpaliukus, iš kurių galima uždirbti milijardus“ ……

Kadangi tokį skaičiavimą pateikė ne koks nors prie konteinerio miegantis bomžas, o Seimo narys ir ekonomistas, tai tik norėčiau pamatyti konkrečius to ekonomisto skaičiavimus, kaip iš „tirpaliukų“ pardavinėjimo galima uždirbti milijardus. Kažin kodėl nė vienas pasaulio „tirpaliukų“ pardavinėtojas iki šiol tų milijardų dar neuždirbo?

Įdomu būtų žinoti ir tai, ar ši konservatoriaus M. Maldeikio nuomonė yra jo asmeninė, ar vis tik tai yra visos konservatorių partijos nuomonė?

P.S. Postas ne apie vakcinas. Ne apie jų naudą ar žalą. Ne apie tirpaliukus.

Post‘as apie agresyvią vakcinų propagandą, kuri kemšama į žmonių galvas, tarsi koks surūgęs faršas į kiaulių žarnas. Ir kurioje loginiai argumentai pakeičiami kažkokiu tai košės bei kisieliaus mišiniu.

Post‘as ir apie Seimo narį, kuris savo demagoginiais gebėjimais yra netoli nuriedėjęs nuo savo EP poste sėdinčios garsiakalbės mamytės, ir kuris šiuo metu užsiima mūsų valstybės valdymu.

Beje, labai tikiuosi, kad uolieji faktų „čekeriai“ būtinai paneigs M. Maldeikio paskleistą penkių aukštų melagieną apie tai, kad farmacininkų magnatas Bilas Geitsas stovi už antivakserių ir kovoja prieš savo gaminamas vakcinas.

Juk šios melagienos niekaip neįmanoma nurašyti mėnulio pilnačiai. Todėl reikia neigti- niekur nesidėsi.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 4 396

Žymos:

Atsiliepimų 5

  1. Vitalijus    -  2021-01-24, 10:10

    Pats pfizer direktorius nežada skiepytis. Tai kam jie užsiima tokiu bizniu, jei patys daro anti-reklamą?

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Erikas    -  2021-01-25, 15:11

    Kas uz tokius lunatikus balsuoja, kad jie patektu prie istatymu leidybos ??? Kiti LUNATIKAI.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Gintaras    -  2021-01-25, 17:08

    Turint tokia motina,kurios Seimas atsikrate,issiusdamas i EP(turiu galvoj,kad obuolys nuo,obels….),ne to gali prisvaigt.

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Anglas    -  2021-01-26, 10:32

    Pagarba. Protinga moteris.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Kodėl tiek mažai?...

Specialiai pasitikrinau - tik vakar paskelbta info apie Pugačiovą, neknisk proto troli. Ir dar net...

Čia Jums ne Okeanidės bučinys Antanui......

juokas parėmė iš info.lt dėl Pugačiovas paskelbta agentė visi žino o jus tik dabar savo...

Rusijos paleistos naikinančios raketos taip pat yra karinės raketos, kaip ir NATO raketos....

Nepasidalino otkatu?...

ant briaunos dar gali nukristi...