infa.lt

Donaldas Trampas, pasak jo, išsakė „svarbiausią kalbą“ savo gyvenime

04 gruodžio
08:57 2020

youtube kadras

Trečiadienio vakarą JAV prezidentas Donaldas Trampas (Donald Trump) pasirodė prieš Amerikos žmones, kad pasakytų, jo paties teigimu, „svarbiausią savo kalbą“. Pastarosiomis dienomis jis erzino visus tuo, kad, galimai, pasiduos, rašo Americanthinker portalas.

Kairieji jau buvo nusiteikę jo atsistatydinomui, o jo šalininkai meldėsi, kad jis to nedarytų. Ką gi, šalininkai liko patenkinti D. Trampu. Du kartus jis demonstravo diagramas, išsamiai kalbėjo tik apie kai kuriuos didžiulius sukčiavimo atvejus rinkimuose, tačiau pažadėjo toliau tęsti protesto kovą.

Prezidentas pasakė, kad kadaise šventa mūsų „rinkimų diena“ virto rinkimų sezonu, su „daug blogų dalykų“. Džo Baidenas (Joe Biden) net prieš rinkimus jau buvo laikomas nugalėtoju.

„Faktiškai, jie elgėsi taip, tarsi jau iš anksto žinotų, koks bus rinkimų rezultatas. Viskas vyko paslapčia ir jie, galimai, visa tai [falsifikacijas] įgyvendino, dideliam mūsų šalies apgailestavimui“, – sakė prezidentas.

Tačiau D.Trampas patikino savo šalininkams, kad jis ir toliau kovos naudodamasis „konstituciniu procesu“. Jis paaiškino, kad kova yra būtina, nes rinkimai buvo suklastoti.

Demokratai užsiėmė „precendento neturinčiu dešimčių milijonų biuletenių spausdinimu ir siuntimu nežinomiems gavėjams, nesant jokių garantijų, kad juos gaus teisėti rinkėjai“, kas tapo sukčiavimo pagrindu.

Teismai ir politikai įtraukė įvairius pakeitimus į valstijų rinkimų sistemą, apeidami įstatymų leidėjus, kurių dalyvavimo reikalauja konstitucija.

Tokios valstijos, kaip Kalifornija ir Nevada, išsiuntė milijonus biuletenių kiekvienam iš rinkėjų sąrašo, o tokios valstijos kaip Minesota, Mičiganas ir Viskonsinas siuntė kiekvienam esančiam balsavimo sąraše asmeniui balsavimo užklausų formas išankstiniam balsavimui . Kai kurie žmonės gavo kelis balsavimo biuletenius, ir D.Trampas yra įsitikinęs, kad „vien tik svyruojančiose valstijose milijonai balsų buvo pateiktii neteisėtai“.

Rinkėjų sąrašuose yra daug klaidų – mirę žmonės, imigrantai, ne JAV piliečiai. Kai kuriose apskrityse rinkėjų sąrašuose buvo įrašyta daugiau žmonių, nei valstijoje yra užregistruota tinkamo amžiaus rinkėjų

Viskonsine, 3:42 val. ryto, D.Trampas pirmavo, kol nepasirodė didžiulė masė balsų už Baideną. Mičigane 6:31 val. ryto, staiga atsirado 149 772 balsai už Baideną. Kitose jurisdikcijose buvo „20 000, 50 000, 100 000, 200 000 neatitikimų ar suklastotų balsų“, kurie atnešė Baidenui pergalę.

Žmonės liudijo apie šias aferas:

  • rinkimų ir skaičiavimo stebėtojams nebuvo leista patekti į pastatus;
  • žmonės paštu gaudavo pranešimus, kad jie jau balsavo;
  • balsavimas vyko nereikalaujant asmens tapatybės;
  • Su rinkėjais demokratais buvo elgiamasi palankiau;
  • rinkimų apylinkių darbuotojai kontroliavo balsavimą pagal demokratų partijos liniją ir neteisėtai registravo balsuojančius tą pačią dieną;
  • 250 000 Viskonsino rinkėjų buvo priskirti neįgaliesiems, kad būtų išvengta reikalavimo pasirašyti ant balsavimo biuletenių (praėjusiuose rinkimuose – 70 000);
  • Baidenui skirtų biuletenių partijos buvo skaičiuojamos kelis kartus;
  • Džordžijos pareigūnai nepatikrino parašų paštu siunčiamuose biuleteniuose;
  • nebuvo valstybinių pilietybės patikrinimų;
  • Biuleteniai už Baideną buvo gaunami didžiuliais paketais be vokų;
  • 70 000 nedalyvaujančių biuletenių Viskonsine neturėjo atitinkamų prašymų;
  • Džordžijoje už Baideną pateikti nedalyvaujančių biuleteniai buvo be perlenkimų, o tai reiškė, kad jie nebuvo atsiųsti paštu voke;
  • dauguma neseniai aptiktų neapskaitytų biuletenių buvo skirti Baidenui;
  • Respublikonų rinkimų komisijos nariai Detroite tiesiog privertė patvirtinti rinkimų rezultatus milžinišku spaudimu;
  • Nevadoje balsavimo mašinos buvo suderintos taip, kad praktiškai nevyko parašų tikrinimas;
  • kai kurie Nevados vietiniai čiabuviai rinkėjai gavo dovanų už balsavimą;
  • svyruojančiose valstijose atmestų pašto biuletenių skaičius buvo žymiai mažesnis nei bet kada anksčiau;
  • Pensilvanijos valstybės sekretorius ir Aukščiausiasis teismas nekonstituciškai atmetė parašo tikrinimo reikalavimus;
  • D.Trampas turėjo milžinišką palaikymą, kuris nesuderinamas su jo pralaimėjimu, o demokratai padarė viską, kad susilpnintų visus balsavimo saugumo aspektus, ir pandemija jiems padėjo tai padaryti.

Taip pat D.Trampas palietė „Dominion“ kompaniją su jos užsienio savininkais. 96% paaukojimų bendrovei buvo gauta iš Demokratų partijos. D.Trampas išreiškė susirūpinimą, kad „Dominion“ sistemos sukompromituos antrąjį Džordžijos Senato rinkimų turą.

Atsižvelgiant į nepaneigiamus tiesioginius įrodymus ir sukčiavimo požymius, vienintelis būdas išsaugoti sistemą – atšaukti rinkimus, „nes mūsų šalis negali gyventi su tokiais rinkimų rezultatais“.

Neramumai šalyje yra mažai tikėtini, nes D.Trampo balsai yra tikri ir jo šalininkai tai palaikys. Baidenas turėjo kur kas mažiau rėmėjų, nei jis dabar teigia.

Pasak D.Trampo, už šios sukčiavimo aferos slypi „seni ilgalaikiai interesai“, kurių (ir ne mažiau svarbu) jis neįvardija, tačiau jie „priešinasi mūsų judėjimui, nes mes Ameriką statome į pirmą vietą, o jie ne. Mes grąžiname valdžią jums, Amerikos žmonėms. Jiems nereikalinga Amerikos, jie nori valdžios tik sau “.

Apibendrindamas D.Trampas pareikalavo ištirti sukčiavimo įrodymus ne tik jo interesų, bet ir Amerikos labui.

Be rinkimų sąžiningumo nėra gyvybingos šalies. Todėl Baidenas taip pat turėtų norėti sąžiningo tyrimo.

„Galų gale aš esu pasirengęs sutikti su visais sąžiningais rinkimų rezultatais ir, tikiuosi, kad ir Džo Baidenas taip pat”, – užbaigė JAV prezidentas.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 056

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....

Durnius rimtu veidu....

Tokiu kliedesių net skaityti neverta. Užtenka antraštės....

Aistės Gedvilienės įstatymo keitimo pasiūlymas: e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/11562a80f72e11ee97d7f4f65208a4ec?jfwid=-u1ksosflp Algirdo Stonšaičio įstatymo keitimo pasiūlymas: e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/3346c470f70f11ee97d7f4f65208a4ec?jfwid=-u1ksosfh5 Abiem atvejais baudėjai...

Regis programa i prezidentus nereikia ir kurti, samdyti specialistus o tiesiog paskaityti aktuolijas ir gali...

Ona

Labai gerai, kad kreipėsi, gal sumažins...