infa.lt

D. Trampas sutiko pradėti valdžios perdavimo procesą, tačiau nepripažįsta pralaimėjimo

24 lapkričio
08:06 2020
Donaldas Trampas

REUTERS

JAV prezidentas Donaldas Trampas, vis dar atsisakydamas viešai pripažinti savo pralaimėjimą praėjusiuose rinkimuose, vis dėlto įsakė pradėti oficialią valdžios perdavimo šalyje procedūrą naujajai administracijai.

Trumpas laiškas, pasirašytas federalinės Bendrųjų tarnybų agentūros (GSA) vadovo Vašingtone, buvo laikomas pirmuoju įrodymu, kad praėjus beveik trims savaitėms po rinkimų, JAV administracija vis tik yra pasirengusi pripažinti Džo Baideno (Joe Biden) pergalę.

„Atsižvelgdama į paskutinius įvykius, įskaitant teismo sprendimus ir oficialų (valstijų) rinkimų rezultatų patvirtinimą, nusprendžiau, kad galite naudotis ištekliais ir paslaugomis, teikiamomis po rinkimų“, – rašė asmeniniame kreipimesi į Joe Bideną. GSA vadovė Emily Murphy savo laiške.

Donaldas Trampas (Donald Trump) nedelsdamas „Twitter“ sureagavo padėkos raštu GSA vadovei Emily Murphy, kuri, pasak D.Trumpo, visada tarnavo šaliai tikėjimu ir tiesa, tačiau buvo gąsdinama, persekiojama, su ja buvo blogai elgiamasi.

D.Trumpas rašė tikintis savo pergale ir jo komanda tęs teisminius procesus, tačiau šalies interesų labui paprašė Emily Murphy pradėti rengti pradinius protokolus.

Bideno komanda, savo ruožtu, paskelbė pradėsianti valdžios perdavimo procesą aptardama kovos su pandemija ir nacionalinio saugumo srities klausimus.

Tuo tarpu Mičiganas, valstija, kurioje Donaldo Trampo rinkimų štabas inicijavo perskaičiavimą, išvakarėse patvirtino Džo Baideno pergalę.

D.Trumpas teigia, kad sertifikacija yra tik procedūros dalis, ir jo komanda tęs teismo procesus Džordžijoje, Pensilvanijoje, Arizonoje ir Viskonsine, kur skirtumas tarp kandidatų buvo minimalus.

PAREMSIU? - ar infa.lt darbas reikalingas? Nuspręsti galite tik jūs.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 216

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Pasirodo, ne tik pas mus prastai su žodžio laisve..... ta politinio prieglobsčio [rašytis kitose šalyse...

Volteras yra pasakęs: Jei nori išsiaiškinti kas tave valdo - išsiaiškink ko tau negalima kritikuoti...

iš anksto suplanuotas rasinis baltųjų europiečių genocidas ir jo autoriai: lebionka.blogspot.com/2020/11/vizualinis-europieciu-samones.html...

geri pastebėjimai apie juodašiknius kolonistus: telegra.ph/kolonistai-10-28...

O gal manot, kad kitų gamintojų vakcinos geresnės? Ir mirčių nuo jų yra tūkstančių tūkstančiai,...

be žodžių.... neseniai dar buvo galimas vienintelis būdas "saugiai saviraiškai" kartoti valstybės institucijų skelbiamą informaciją,...

abriezų karo nusikaltėlių "žygdarbiai": telegra.ph/ISRAHELL-10-16...