infa.lt

Estijos VRM vadovas Martas Helme: Džo Baidenas ir jo sūnus korumpuoti personažai

08 lapkričio
22:00 2020

Martas Helme

Estijos vidaus reikalų ministras Martas Helme, finansų ministras Martinas Helme ir europarlamentaras Jaakas Madisonas (visi iš EKRE) sekmadienį TRE radijo pokalbių laidos metu tvirtino, kad JAV prezidento rinkimų rezultatai yra klastojami, o Džo Baideno (Joe Biden) tapimas prezidentu žymės Amerikos nuosmukį, rašo err.ee portalas

Konservatorių liaudies partijos (EKRE) politikai teigė manantys, kad įvyko rinkimų sukčiavimas.

„Manau, kad negali būti jokių abejonių, jog šie rinkimai buvo suklastoti“, – sakė finansų ministras Martinas Helme. „Manau, kad visi normalūs žmonės turėtų pasisakyti prieš tai. Nėra prasmės kalbėti apie demokratiją ar teisinę valstybę situacijoje, kai rinkimus galima suklastoti taip aiškiai, įžūliai ir masiškai.”

„Jei tai suveks, jei D.Trampas bus nušalintas, JAV Konstitucija nebegalios“, – pridūrė jis.

Vidaus reikalų ministras Martas Helme sakė, kad Džo Baideną (Joe Biden) prezidentu išrinko giluminė valstybė (deep state). „Logika, kuria remiasi giluminė valstybė, yra orientuota į savo pačios veiksmų laisvės užtikrinimą, visur sustatant sau pavaldžius niekšus, korumpuotus šantažuojamus pašlemėkus. Joe Bidenas ir Hunteris Bidenas yra korumpuoti veikėjai”, – pareiškė vidaus reikalų ministras.

Šeimininkai taip pat kalbėjo apie pilietinio karo Amerikoje galimybę. „Prieš rinkimus sapnavau, kaip Trampas eina per lauką“, – pasakojo Martas Helme. „Ir tada pamačiau, kad laukas buvo užklotas žarnomis ir viduriais. D.Trampas perėjo pro jį. Trampas galų gale nugalės; tai įvyks didžiulės kovos, gal net kraujo praliejimo pasekoje, bet galiausiai laimės teisingumas”.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 529

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Azazela Wolan    -  2020-11-11, 00:04

    Kaip buvo Lietuvoje klastojami, tai nepalyginsi. taip akivaizdžiai. O jei būtų elektroninė sistema, tai niekas niekada nesužinotų. Tik VRK paskelbtų rezultats ir viskas. Man tik įdomu, kodėl taip nachališaki dabar, anksčiau bent nežymiai? Juk joks karas dar negresia, ar perversmas? Kodėl dabar vienu metu, Lietuvoje, Amerikoje ir t.t. ?

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...