infa.lt

Grįžęs po pasilinksminimo bare nuėjo miegoti, nieko neprisimena, ryte rado nužudytą tėvą

08 rugsėjo
07:20 2020

 

Vakar Šiaulių apygardos teismas pradėjo nagrinėti baudžiamąją bylą, kurioje 41 metų šiaulietis M. S. kaltinamas bejėgiškos būklės savo tėvo K. S. nužudymu. Per ikiteisminį tyrimą vyras teigė nieko neprisimenąs. M. S. anksčiau teistas.

Nusikaltimas padarytas 2020 metų sausį iš 25-sios į 26-ąją naktį Šiaulių mieste. K. S. buvo rastas negyvas bute Vytauto gatvėje. Kaip vėliau konstatavo medicinos ekspertai, vyrui, kuriam anksčiau buvo nustatytas tik 10 procentų darbingumo lygis, lemtingąją naktį buvo suduota į įvairias kūno vietas ne mažiau kaip 23 kartus, aukai sulaužyti šonkauliai, žandikaulis, stuburo slanksteliai, plyšusios žarnos, padaryti kiti sužalojimai. Vyras nuo patirtų traumų mirė įvykio vietoje.

Per ikiteisminį tyrimą nustatyta, kad K. S. mirtinai sumuštas per sūnaus ir jo tėvo tarpusavio konfliktą, kurio metu M. S. buvęs apsvaigęs nuo alkoholio, ši aplinkybė turėjo įtakos nusikalstamos veikos padarymui.

Maždaug po dviejų dienų nuo nusikaltimo padarymo M. S. su broliu atvyko į policiją ir pasakė nužudęs tėvą. Per ikiteisminį tyrimą vyras teigė, jog tragiškos nakties aplinkybių paaiškinti negalįs, anot jo, namo grįžęs iš naktinio baro ir iš karto nuėjęs miegoti. Rytą pamatė, kad tėvas nebegyvas.

Byla pradėta nagrinėti iš esmės, perskaitytas kaltinamasis aktas, apklausta liudytoja. Teismas kitą nužudytojo sūnų pripažino nukentėjusiuoju. Kitame teismo posėdyje numatyta toliau apklausti liudytojus.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 122

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Iš tiesų, paskaičius galima taip pamanyti. Kita vertus, greta yra Kuolio tekstas apie tai, kas...

Manau, kad Vaitkaus komanda šitokiu būdu patys sau kuriasi piarą? Klounai...

nacistui putinui.......

Hm

Maskvoje sutelkta daugiausiai oro gynybos, bet yra daug visiškai nesaugomų ir vertingų taikinių, tai ten...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...