infa.lt

Pasipiktinimo banga Vokietijoje, kai migrantas, paleistas po arešto už 11-metės išžaginimą, įtariamas išžaginęs 13-metę

02 rugpjūčio
11:30 2020

Seserys, riša kaspiną

Įtariamasis 23-metis afganistanietis migrantas buvo paleistas praėjus 12 dienų po sulaikymo, įtarus vienuolikmetės mergaitės išžaginimu, rašo britų dailymail.co.uk.

Valdžia tvirtino, kad nėra jokių įrodymų, kad jis gali padaryti pakartotinį nusikaltimą. Praėjus tik penkioms savaitėms vyras įtariamas išžaginęs 13-metę mergaitę Dortmunde.

Teigiama, kad vyras, išprievartavęs 11 metų mergaitę Vokietijoje, buvo paleistas iš įkalinimo įstaigos po 12 dienų, o vėliau, praėjus penkioms savaitėms, išprievartavo trylikametę.

Įtariami afganistaniečio migranto lytiniai nusikaltimai sukėlė pasipiktinimą Vokietijoje, kurios politikai ragina jį deportuoti, jei jis bus pripažintas kaltu.

23-ejų metų vyras, vardu Zubyr S., pirmą kartą buvo suimtas birželio mėn., tačiau buvo paleistas mažiau nei po dviejų savaičių, po to, kai valdžia pareiškė, jog nėra jokių įrodymų, kad jis galėtų pakartotinai nusikalsti.

Tačiau praėjusį penktadienį jis įtariamas įviliojęs 13-metę mergaitę į koridorių ir ją išprievartavęs, dėl ko jis buvo areštuotas antrą kartą, kai mergaitė apibūdino jį tyrėjams.

Prokurorai tvirtina, jog visi nori migrantą nuteisti, tačiau pirmosios 11-metės mergaitės atvejų buvo šiokių tokių abejonių, todėl jis buvo paleistas po 12 dienų, juolab, kad, pasak jų, nebuvo jokių įrodymų, kad jis galėtų nusikalsti pakartotinai.

Tačiau, šiuo metu jis vėl areštuotas, po to, kai antroji prievartautojo auka tiksliai jį apibūdino, ir abu išprievartavimai toliau tiriami.

Pasipiktinimas pasiekė tokį lygį, kad politikai pasiūlė sugriežtinti įstatymą, kad įtariamuosius išprievartavimu galima būti paprasčiau laikyti areštuotais, o Šiaurės Reino-Vestfalijos pabėgėlių ir integracijos reikalų ministras paragino deportuoti migrantą, jei bus pripažinta jo kaltė. Po to, kai atsėdės savo bausmę kalėjime Vokietijoje.

Dešinioji Anti-imigrantų partija „AfD“ pavadino šią bylą „teisminiu skandalu“ ir bedė pirštu į Angelos Merkel vykdomą pabėgėlių atvirų durų politiką.

Teigiama, kad 23 metų afganistanietis turėjo leidimą laikinai gyventi Vokietijoje

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 149

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
Hm

Maskvoje sutelkta daugiausiai oro gynybos, bet yra daug visiškai nesaugomų ir vertingų taikinių, tai ten...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...