infa.lt

JAV respublikonų partijoje kalbama apie galimą D. Trampo atsisakymą dalyvauti prezidento rinkimuose

30 birželio
09:58 2020
Donaldas Trampas

REUTERS

Nepalankių Donaldui Trampui (Donald Trump) visuomenės nuomonių apklausų fone, pagal kurias jis 14 procentinių punktų atsilieka nuo savo pagrindinio politinio konkurento demokrato Joe Bideno, Respublikonų partija pirmą kartą pradėta kalbėti apie galimą dabartinio Baltųjų rūmų šeimininko atsisakymą dalyvauti prezidento rinkimuose.

Apie tikėtiną scenarijų, kuriam esant kandidatu į prezidentus nuo respublikonų partijos bus ne D. Trampas, vakar Twitter socialiniame tinkle pranešė TV kanalo „Fox News“ reporteris Charlesas Gasparino.

„Respublikonų funkcionieriai pirmą kartą prakalbo didelę tikimybę to, kad Donaldas Trampas gali iškristi iš prezidento rinkimų lenktynių, jei apklausų rezultatai neatsigaus. Savaitgalį kalbėjau su keliais stambiais žaidėjais; vienas jų apibūdino Trampo psichiką (matyt, Gasporino turėjo omenyje psichologinę būseną – red. past.) kaip „trapią“, rašo žurnalistas.

Tas pats pašnekovas leido Gasporino suprasti, kad dar anksti apie tai kalbėti, tačiau, jei apklausų rezultatai ir toliau blogės, tuomet D. Trampo atsisakymo kandidatuoti scenarijus gali būti laikomas gana realiu.

Kitas funkcionierius, su kuriuo kalbėjosi žurnalistas, vertindamas tokios įvykių raidos perspektyvas buvo atsargesnis, pažymėdamas, kad Trampas atsisakys dalyvauti rinkimuose, „jei manys, kad neturi galimybės jų laimėti“.

Staigus Donaldo Trampo populiarumo reitingų kritimas yra susijęs su neveiksmingu, daugumos amerikiečių nuomone, jo administracijos atsaku į koronaviruso iššūkį. Be to, Trumpas rimtai ir ilgam sugadino savo santykius su spalvotaisiais ir juodaodžiais rinkėjais, savo raginimais griežtai slopinti riaušes rasiniais pagrindais.

Pats Donaldas Trampas savo Twitter paskyroje rašo apie Tylinčiąją Daugumą, kurios pagalba jis ir laimės rinkimus. Niekas nenori šalies valdytoju matyti žemą IQ turinčio žmogaus, kurį jis savo žinutėje pavadino „apsnūdusiu Džo”.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 262

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...