infa.lt

Google Meet įgauna naujų funkcijų ir ima lipti ant kulnų Zoom. Žmonija pereina į naują fazę

28 birželio
10:57 2020

Google Meet vs Zoom

Švietimui skirta „Google Meet“ versija pagal funkcionalumą atsiliko nuo „Zoom“. Dabar Mountain View milžinė paskelbė, kad pristatys naujus sprendimus.

Tarp jų yra pasirinkimo galimybės telefonams vaizdo skambučių metu ir padidintas vaizdo skambučių skaičius iki 49 dalyvių. Naujovės bus realizuotos jau šiemet.

Dėl koronaviruso pandemijos tokie įrankiai kaip „Google Meet“ ir „Zoom“ tapo labai populiarūs. Labiau populiaresnė yra Zoom dėl savo funkcijų aiškumo ir patogumo.

„Google Meet“ šiek tiek skiriasi nuo konkuruojančios platformos. Milžinė iš Mountain View nuolatos tobulina galimybes ir anonsavo naujas funkcijas.

Google Meet išplės grupinį vaizdo ryšių tinklą iki 49 dalyvių. Šiuo metu jų gali būti ne daugiau kaip 16. Papildomai atsiranda galimybė defokusuoti vaizdo pokalbių foną arba pakeisti jį kažkuo kitu.

Taip pat netrūks integracijos su „Jamboard“, tai leis studentams ir mokytojams patogiai dalintis idėjomis.

Aukščiau minėtos naujienos bus prieinamos per artimiausius kelis mėnesius. Tai skirta „G Suite“ švietimui ir turėtų pasirodyti ten ne vėliau kaip iki metų pabaigos.

Verslo platformos versijoje pasirodys papildomos parinktys. Tarp jų bus lankomumo stebėjimo, klausimų ir atsakymų sesijos.

Neseniai buvo anonsuota etiketė greitam vaizdo skambučių startui.

Visa tai demonstruoja, kad žmonija palaipsniui praranda gyvus kontaktus tarp moksleivių ir dėstytojų, kas, žinoma, atsilieps ir jų ateities sugebėjimams palaikyti gyvus ryšius su žmonėmis.

Pradžią svetimėjimui davė išmanieji telefonai. Toliau tą procesą tęsia mokslo, darbo sąlygų skaitmenizacija, nuo kurių neatsilieka pažinčių tinklapių ir programėlių industrija.

Telieka sulaukti skaitmeninių vedybų, kurių sutartyje viena iš grafų apibrėš būsimo vaiko pradėjimo datą ir būdą (natūraliu ar dirbtiniu keliu), po ko žmonijos tolimesnis vystymasis peržengs skaitmeninės gyvybės vystymosi slenksčio pradžią.

 

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 242

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Manau, kad Vaitkaus komanda šitokiu būdu patys sau kuriasi piarą? Klounai...

nacistui putinui.......

Hm

Maskvoje sutelkta daugiausiai oro gynybos, bet yra daug visiškai nesaugomų ir vertingų taikinių, tai ten...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....