infa.lt

Šamano, du kartus pėsčiomis ėjusio į Kremlių „išvaryti Putino“, namus šturmavo 20 „OMON“ policininkų

13 gegužės
09:17 2020

vikipedija nuotr.

Rusijos mieste Jakutske šamanas Aleksandras Gabyševas, du kartus bandęs pėsčiomis pasiekti Maskvą „išvaryti Putino“, buvo sulaikytas ir išvežtas į psichiatrinę ligoninę.

Kaip papasakojo projekto „Atvirukų apsauga“ koordinatorius Aleksejaus Pryanišnikovo leidiniui „Novaja gazeta“, ryte du policijos pareigūnai, neturėdami tam pagrindo, bandė išsivežti Gabyševą koronaviruso tyrimams. Šamanas nebuvo pažeidęs saviizoliavimo režimo ir nesilankė kituose regionuose.

Vėliau atvyko apie 20 OMON (Ypatingos paskirties būtys) policininkų, šturmu įsiveržę į šamano namus, išvedė šeimininką sulenktą, su antrankiais ir be batų, o po to išvežė į psichiatrinę ligoninę. „Jie nepateikė jokių dokumentų, nors ten buvo advokatas, tačiau jėgos struktūros atstovai į jį nereagavo“, – sakė Pryanišnikovas.

Prieš šį įvykį pas Gabyševą du kartus buvo bandoma paimti testą koronavirusui ir patalpinti jį į observatorių stebėjimui.

2019 metų gegužę Gabyševas išvyko pėsčiomis iš Jakutijos į Maskvą. Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną jis pavadino „piktąja dvasia“, o save „kariu šamanu“ ir iškėlė sau tikslą surengti „išvarymo“ apeigas. Šamanas buvo sulaikytas rugsėjo 19 dienos naktį Buriatijoje.

2019 m. gruodžio mėnesį, kai Gabyševas išvyko į antrą „žygį į Maskvą“ atlikti apeigų, šamanas ir du jo rėmėjai buvo sulaikyti greitkelyje netoli Jakutsko. Vėliau Europos žmogaus teisių teismas užregistravo Gabyševo skundą dėl šio sulaikymo.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 223

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. for    -  2020-05-13, 17:02

    Biednas, nespėjo Putino išvaryt, tai anas juo pačiu užsiėmė. Su šėtonu veikt reikia greitai, neskelbiant, kad žadi jį išvaryt 🙂

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....